Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
s-o dam putin in offtopic: cei care v-ati vandut c500/c600, cu cat l-ati dat? eu am scapat de c500 cu 4 milioane jumate. taica-miu m-a ajutat prin a-si prelungi abonamentul si a-mi oferi punctele orange thank-you, asa ca a trebuit sa mai pun de la mine 500.000
am cumparat un c100 de la Orange dar sunt abonat Vodafone. Ma poate ajuta cineva cu decodarea?
Decodarea se face numai pe siteul www.check.imei.co.uk . am trimis imeiu-l cu un formular trimis de baietii de la departamentul de date orange pe care la-m completat si la-m semnat si trimis prin fax si astept aplicatia de decertificare dupa care vad ce pot face cu SPVService.
postez de pe wap. sunt conectat prin wap unlimited, sus in dreapta am iconita edge, dar nu simt nicio diferenta de calitate. si streaming-ul tot slabut... exista ceva setari separate pentru ca edge-ul sa mearga la capacitatea sa maxima?
Va rog frumos am nevoie URGENTA de ajutor. am incercat sa trimit un banal Mms si intrand in 'foldere' pentru a alege ce imagine sa atasez nu stiu ce Dzeu s-a intamplat dar m-am trezit cu toate fisierele de pe Sim+ copiate pe Sim+ 2 Si acum vreau sa le aduc inapoi dar nu stiu cum. Daca ajuta cu ceva folosesc Resco Explorer...
10 ianuarie 2007, 21:52:35 • actualizat 10 ianuarie 2007, 22:14:09 (1 ori)
unde gasesc si eu comenzile rapide in telefon [mersi mult sorin ]Am setat ca ecran initial wireless home screan si imi apar niste iconite care nu ma duc nicaieri au ramas de la niste programe dezinstalate cum pot sa le sterg pleaze heelp
regedit merge numai varianta .cab... când încerc sa instalez wm5storage îmi zice ca nu se poate ca nu are permisiuni din partea sistemului? ce trebuie sa fac?
Da Acees Denided cu Regeit.exe. Nu se mai poate asta decertifica. vezi romul AKU 2.3 de la orange. Fara programelul de decertificare de la ei nu se poate.