cipri2006 30-08-2008 21:58:10
adi74 30-08-2008 21:42:56
O statistica a celor mai folosite OS-uri
si vista il ajunge pe linux 
eu ma uitasem dupa ordinea pusa acolo nu dupa procentaj

Opera Mini
Ce trebuie stiut e ca Linux e la inceput de drum la capitolul "desktop", abia din 2002-2003 s-a inceput optimizarea lui pentru a fi folosit acasa. Si, fata de Windows, procentajul utilizatorilor Linux nu a scazut niciodata in ultimii ani (adica numarul acestora este intr-o crestere lenta, dar sigura).
pt varinate de desktop se foloseste foarte putin statii linux pt ca inca nu se oboseste nimeni sa porteze jocurile,messengerul etc...pe linux...de ce?simplu...noi folosim consola deci nu avem nevoie de porcariile astea..desi lucrez in linux de ani buni de zile la actualul loc de munca sunt obligat sa stau pe o masina micro$hit...diferente intre masinile linux si cele windows sunt o gramada...si se poate polemiza extraordinar de mult pe partea asta.Dar ideea e simpla:
Intreb așa ca idee ...
Opera Mini

Intreb așa ca idee ...
se vad romani nostri
Opera Mini
)
eu folosesc de circa o luna si ceva linux ca sistem de operare primar. am si xp, dar nu am mai intrat pe el de mult,si am doar yahoo messengerul pe el. in rest ceea ce faceam pe windows, fac si pe linux. inca caut sa fac sa mearga imprimanta sub linux, si mai astept ca pidgin sa lanseze o versiune noua care sa suporte si webcam. 
eu folosesc de circa o luna si ceva linux ca sistem de operare primar. am si xp, dar nu am mai intrat pe el de mult,si am doar yahoo messengerul pe el. in rest ceea ce faceam pe windows, fac si pe linux. inca caut sa fac sa mearga imprimanta sub linux, si mai astept ca pidgin sa lanseze o versiune noua care sa suporte si webcam. 
Opera Mini