si mie imi place linux..windows costa..microsoft streseaza lumea cu licentele lor pe care le dau doar pt cate un singur calculator..si care daca se strica ai pierdut si softul de windows..
iar cand ai linux piratat..nu stiu..eu personal nu ma simteam prea bine..
linuxul isi are bugurile lui..dar in timp ajungi sa-i deprinzi metehnele..si sa te obisnuiesti cu dispozitivele ce au nevoie de drivere..pt ca sunt multi utilizatori totusi pe forum care posteaza cate un mesaj cand au cate-o problema..eu am ajuns sa ma impac cu linux..
adevarul ca e usor sa spui cuvantul linux ca toate se numesc linuxuri..dar totusi difera intre ele..sistemele de operare linux difera intre ele..mie personal din cele p care le-am vazut cu adevarat mi-au placut numai ubuntu si opensuse..cu altele nu m-am inteles..
la windows as mai apela doar in momente critice..si din absoluta necesitate..cand trebuie sa il folosesc..(probabil ca vor trebui sa fie multe ex servici..)
dar prefer linux..are bug-urile lui..insa ma simt mult mai comfortabil stiind ca utilizez linux..oricum, computerul e totusi o masinarie f nepractica..are prea multe in el, ia mult timp sa le inveti si cand te obisnuiesti te-mbolnavesti, ti se strica sistemul, ramai fara servici, pici examenele, patesti ceva..e prea complicat sistem...
daca as putea as renunta de tot la el..dar pt faptul ca totusi a adus si lucruri bune in viata mea totusi..si inca pot sa-l utilizez..ma bucur totusi ca exista..si ma bucur ca exista si linuxul..linuxul cateodata cere si el anumite setari si devine obositor..dar bine-nteles ca e obositor cand ma complic eu sa tot fac modificari pe la sistemul de operare..dar asa fata de windows e mult mai stabil..si se incarca mult mai usor..si bine-nteles faza cu virusii..era un cosmar windowsul..!!