Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
A testat cineva aplicatia ShoZu ?Cica poti uploada cu ea poze si fisiere video pe serverul lor,dupa care il poti trimite la o adresa de mail...Din pacate pe k750 merge cu apn internet...
din aplicatie l-am trimis.chestia e ca daca trimiti de pe un numar de telefoan oarecare primeste un sms de la numaru tau de telefon si te trimite la adresa de net cu parola si de duci acolo sa citesti sms-ul pe care l-ai trimis deci aplicatia e buna sa trimiti sms doar daca sunt doi care sunt in acelasi timp sau nu pe aplicatie,daca cineva imi trimite sms din aplicatie si eu nu am aplicatia activa cand intru in apliocatie primesc sms-0urile in inbos si sunt anunatt pritrun bip sau vibratie dupa cum am setata eu.
poate sa imi spuna si mie cum sa folosesc Winamp Modern Mobile?imi spune ,,folder empty''.am card de 64.merci
Aplicatia este numai pentru mobile Siemens (sau Motorola)dupa cum vad tu ai Nokia 3100 si SE k750i care nu suporta niciunul aplicatia asta.Pe K750 am incercat-o si eu dar nu pot sa-o faca sa mearga. Mai multe informatii aici
ok.merci mult,mcmaster.pacat ca nu merge.dupa cate am vazut,aplicatia e destul de marfa.eu caut cu disperare un player java pt ca am niste probleme cu player ul de la k750i
ok.merci mult,mcmaster.pacat ca nu merge.dupa cate am vazut,aplicatia e destul de marfa.eu caut cu disperare un player java pt ca am niste probleme cu player ul de la k750i
Nai pt ce.In schimb sunt curios ce probleme ai cu playerul.Poti sa-mi explici aici Multumesc.