Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nasol... Da-mi zice si mie careva, cum sms via GPRS? Adica e ca un sms normal... Doar ca nu-i taxat? Si...la nr. Apare normal nr? Sorry daca o dadui putin in offtopic...
mie-mi merge cu apn internet.am trimis cuiva,a primit mesaj care-i zicea ca sa-si instaleze si el aplicatia respectiva pentru a putea folosi serviciul etc etc
o aplicatie care permite trimiterea mesajelor via GPRS (pe symbian merge cu apn internet,cel putin pe al meu) ,respectivele telefoane sa aiba instalata aplicatia. Wext_Mobile.jar
@baieti , de unde iau si eu app asta in format jad ?
08 august 2006, 16:44:55 • actualizat 08 august 2006, 16:47:52 (1 ori)
pex 08-08-2006 15:34:36
uite-o aici sam...apropo...am probat-e si merge...pe symbian cu apn internet... Wext_Mobile.jad
@ mie imi trebuie in format jad pentru ca am un 6230 si la asta in jar imi zice ca e prea mare ! Multumesc frumos baieti , la mine nu merge nici download , imi da "raspuns necunoscut" !
Sam,in format .jad o gasesti pe http://wap.getjar.com la rubrica de noutati. Daca nu te descurci,iti dau eu linkul direct,dar caut-o mai bine singur...osts were merged[/small] [/quote]