Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
[quote name="Mbqccd" time="30-08-2006 15:44:04"] Aplicația GuitarMobileTools, nu e full și este complexă față de JPianinho de pe getjar. Toate versiunile au 0.3kb...
McMaster pe ce telefon ai încercat? Eu le-am descărcat și pe Motorola V360 și pe Sagem myx6-2! Probabil o fi în format .jad, dar tot nu înțeleg de ce? Totuși jad-ul e doar 'cartea de vizită' a jar-ului, și ar trebui să-l descarce! Parcă sunt și telefoane pretențioase, care vor numai .jar sau numai .jad!
Numa tu sti ce linkuri ai bagat acolo ma redirectioneaza la nu-stiu-ce pagina si nu pot descarca. Da si tu un link direct sau zi macar pe ce teluri functioneaza aplicatiile respective...
fratilor. cu opera mini nu pute-ti downloada. doar pe calculator. nu ai link direct, deoarece daca ar fi avut link dierect, ex. http://blablabla/fisier.jar atunci nu s-ar mai inregistra cate downloaduri s-a facut pe el. doar cu calculatorul.