ALON Contact Guide for S60 3rd Edition v1.20
ALON Contact Guide for S60 3rd Edition is professional contact manager which offers the quick contact search, full set of actions with contacts and many other useful features.
alon contact guide
va rog sa o puneti pe #sharemobile sa o iau si eu.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii Symbian 9.1, Series 60 Rel 3rd
91 226 vizualizări
2 239 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Symbian 9.1, Series 60 Rel 3rd"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1733 mesaje
din 03/05/2005
06 octombrie 2008, 13:10:15
#/file.php?id=234061
Symbian
un program pentru email yahoo stiti?am ancercat yahoo go,dar nu vrea sa-l instaleze n73-iu meu,si am ne voie urgent.mersi
07 octombrie 2008, 21:15:21
Vezi systemSEVEN ala are pop3 pt toate.
Symbian
mersi fain
Symbian
offtopic
MW Veteran
570 mesaje
din 20/05/2006
Symbian
Un info va rog...
Browserul UCWEB... 3rd
Functioneaza vreo versiune prin apn wap orange? Si daca da... Ce versiune?
Caut o alternativa pt a descarca fisiere ce nu accepta Safary ex: .rar in afara de cele java, (Opera mini)
Browserul UCWEB... 3rd
Functioneaza vreo versiune prin apn wap orange? Si daca da... Ce versiune?
Caut o alternativa pt a descarca fisiere ce nu accepta Safary ex: .rar in afara de cele java, (Opera mini)
MW Veteran
645 mesaje
din 05/01/2007
1 aprecieri
14 octombrie 2008, 19:48:54
wolf77ar,
Ai Symbian? Daca da..de ce nu iti iei Opera Mobile? Cu aia poti downloada .Rar si alte fisiere ce nu le suporta safari!
Ai Symbian? Daca da..de ce nu iti iei Opera Mobile? Cu aia poti downloada .Rar si alte fisiere ce nu le suporta safari!
MW Veteran
570 mesaje
din 20/05/2006
14 octombrie 2008, 20:22:27 • actualizat 14 octombrie 2008, 20:43:14 (3 ori)
Nu-mi funtioneaza Opera pe E71 meu
am postat si eu pe langa cei cu E51, E66 si E90 pe forumul opera si pe forumul nokia in sectiunea feedback-uri Nici un raspuns favorabil/ data aparitie Opera 9.50 si pentru symbiane sau posibila rezolvare de la Nokia a scroling-ului. De aceea intrebam 
Uite o conversatie de acum o luna cu un Manager Opera IBC:
Asta mi-a fost oferita si mie ca raspuns
Monday, 15. September 2008, 17:59:05
Disappointing meeting with Opera Manager at IBC: No Opera Mobile 9.5 for Nokia S60 devices
Just came back from the IBC in Amsterdam.
Met the Biz dev manager of Opera and asked him about Opera 9.5 for Symbian -
q: when will it be availlable?
a: right about next month... then he looked at my phone (Nokia N82) and said - "oh... oops - I suggest you get a sony ericsson - cause the Nokia will not be getting the 9.5"
q: (disappointed): why?
a: because that's our policy
q: well that's disappointing given the fact that I am a paying user with high expectations
a (nicer this time): well... 1st of all you can use Opera Mini ... but in any case the reason is that the browser of the Sony Ericsson is much worse then the Nokia and we see much more of these owners buying and the Nokia owners tend no to buy...
q: so that's it - you are dumping the Nokia community?
a: well, maybe next year ... but not sure...
So there you have it... don't have high hopes cause there ain't gonna be ver 9.5 for us nokia users....
am postat si eu pe langa cei cu E51, E66 si E90 pe forumul opera si pe forumul nokia in sectiunea feedback-uri Nici un raspuns favorabil/ data aparitie Opera 9.50 si pentru symbiane sau posibila rezolvare de la Nokia a scroling-ului. De aceea intrebam 
Uite o conversatie de acum o luna cu un Manager Opera IBC:
Asta mi-a fost oferita si mie ca raspuns
Monday, 15. September 2008, 17:59:05
Disappointing meeting with Opera Manager at IBC: No Opera Mobile 9.5 for Nokia S60 devices
Just came back from the IBC in Amsterdam.
Met the Biz dev manager of Opera and asked him about Opera 9.5 for Symbian -
q: when will it be availlable?
a: right about next month... then he looked at my phone (Nokia N82) and said - "oh... oops - I suggest you get a sony ericsson - cause the Nokia will not be getting the 9.5"
q: (disappointed): why?
a: because that's our policy
q: well that's disappointing given the fact that I am a paying user with high expectations
a (nicer this time): well... 1st of all you can use Opera Mini ... but in any case the reason is that the browser of the Sony Ericsson is much worse then the Nokia and we see much more of these owners buying and the Nokia owners tend no to buy...
q: so that's it - you are dumping the Nokia community?
a: well, maybe next year ... but not sure...
So there you have it... don't have high hopes cause there ain't gonna be ver 9.5 for us nokia users....
MW Veteran
659 mesaje
din 18/07/2005
Symbian
Stie careva ce trebuie facut ca sa mearga nokmote? Am gasit o varianta semnata imi zice ca aplicatia e periculoasa pentru device,ii dau sa se instaleze selectez cardul arata ca se instaleaza un pic apoi zice ceva legat de certificat,am un nokia n82 si am vazut pe youtube ca merge pe acest model.
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Symbian
wolfy , mie pe e51 imi merge ucweb6 varianta java 6.1.0.23 cu apn wap si download peste limita orange !
MW Addicted
1310 mesaje
din 25/09/2005
14 octombrie 2008, 21:58:55
Scuzati daca intrebarea s-a mai pus sau intru eu ca musca-n oala, dar e o chestie cool la SE-uri, restrictionare de apeluri-setezi si cine te suna primeste un ton ocupat dar tu vezi ca te suna cineva, este ceva de genu la un soft pt 9.1, 9.2
MW Addicted
1398 mesaje
din 08/06/2005
14 octombrie 2008, 22:06:17
stiu ca black list facea chestia asta..
MW Addicted
1310 mesaje
din 25/09/2005
14 octombrie 2008, 22:07:05
OK, hai ca o pun sa vad, mersi
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Symbian
este o aplicatie gen black list , pui pe inculpati in lista si i-ai redus la tacere ! De asemenea se mai poate seta si numerele unknow si cele din afara agendei !
Înapoi la Software Symbian S60
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter