Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii Symbian 9.1, Series 60 Rel 3rd
91 226 vizualizări
2 239 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Symbian 9.1, Series 60 Rel 3rd"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
Symbian
Care e cea mai buna aplicatie de editare imagini pt 9.1?
16 septembrie 2008, 18:12:37
am gasit cea mai tare aplicatie functionala de Push email.De mult imi doream sa gasesc asa ceva.Se numeste System SEVEN v7.15 si reuneste cele mai uzitate servicii de mail inclusiv yahoo ( a carui pop3,sau imap nu merge pe conturile gratuite).Pt. cei care nu stiu cu ce se mananca...: aplicatia asta va face profilul de email la mesaje fara sa va chinuiti cu setari si merge excelent.N-am incercat sa vad daca se conecteaza prin apn wap pt ca nici n-am setarile in telefon.

MW Veteran
645 mesaje
din 05/01/2007
1 aprecieri
Symbian
Claudiu21,
Nu merge cu Apn 'wap' ... Cel putin mie nu-mi merge ...
Nu merge cu Apn 'wap' ... Cel putin mie nu-mi merge ...
Symbian
amaratule(aleks) tu vezi ca , claudiu la testat pe wi-fi? Sau ti.a intrat ceva in ochi? Aaa stiu trebuie tu sa iti dai cu parerea ca nu te simti bine altfel. Misto aplicatia claudiu ms
si la mai multe
si la mai multe
MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
Symbian
cine imi pune pe sharemobile va rog aplicatia python mp3 cutter 0.3 signed? E pe smartu.net dar nu merge sa mai descarc nimic de pe acel site,nu stiu de ce!
17 septembrie 2008, 19:16:31
Spuneti-mi daca va merge acest handyweather .Trebuie instalate ambele fisiere si trebuie si semnata aplicatia de baza.eu nu o pot testa pt ca o am deja cu licenta.
MW Veteran
645 mesaje
din 05/01/2007
1 aprecieri
Symbian
Claudiu21,
Eu am tel hack-uit,am instalat aplicatia,si license managerul ala din arhiva(6.15) si imi da eroarea "Error 2000 - Invalid request parameters" !
Eu am tel hack-uit,am instalat aplicatia,si license managerul ala din arhiva(6.15) si imi da eroarea "Error 2000 - Invalid request parameters" !
17 septembrie 2008, 19:54:45
Frectie la piciorul de lemn modul "hack" in care poti instala fara sa semenezi.Metoda asta e pt. prosti si lenesi.Vechea metoda iti asigura o mai mare libertate deoarece permite instalarea unor aplicatii cu capabilitati extinse nu numai doar celor nesemnate.Aia in care adaugai noile capabilitati si trebuia sa semenezi aplicatia nu doar sa treci peste acest detaliu.Asta e cauza.Old school rulz.
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
17 septembrie 2008, 20:41:22
da e faina aplicatia insa pacat ca nu merge cu apn wap
, ar fi fost chiar perfecta , desi posibilitatea de a functiona pe apn wap exista ... trebuie doar implementata ... o sa intru pe site-ul producatorului sa ii sugerez acest lucru
, ar fi fost chiar perfecta , desi posibilitatea de a functiona pe apn wap exista ... trebuie doar implementata ... o sa intru pe site-ul producatorului sa ii sugerez acest lucru
Symbian
ceva de genul
#/file.php?id=224933 ,isi face update prin apn wap
#/file.php?id=224933 ,isi face update prin apn wap
18 septembrie 2008, 17:44:34
Mult asteptatul Handy Weather v6.0

Lucreaza excelent ca plugin pt. Handy shell

Alte schimbari vizibile sunt la cateva iconite si la modul de afisare a "current conditions".

Lucreaza excelent ca plugin pt. Handy shell

Alte schimbari vizibile sunt la cateva iconite si la modul de afisare a "current conditions".

MW Addicted
1173 mesaje
din 07/01/2008
Symbian
Cand dau sa o instalez imi da eroare de actualizare.Care ar putea fii problema?
MW Liker
58 mesaje
din 31/07/2008
18 septembrie 2008, 22:37:49
La mine merge fara probleme, doar ca trebuie sa fac rost de un serial number.
MW Addicted
1173 mesaje
din 07/01/2008
Symbian
Am rezolvat,aveam instalata o versiune mai veche si de aia nu se instala. . .serial nu cred ca mai merge,trebuie cumparata. La 25 usd mi se pare destul de ieftin.
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
19 septembrie 2008, 14:52:19 • actualizat 21 septembrie 2008, 00:12:14 (3 ori)
• Tektronic Hidden Contacts v1.01 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned -BiNPDA
Hidden Contacts is a special phonebook application which allows you to hide and protect any contact from the phone built-in public Contacts
The software shows you the contacts list currently defined in your phone. You can hide any contact from the list. If a contact is hidden it will not anymore appear in the phone built-in public Contacts list.

download hidden contacts
e bine asa?
Hidden Contacts is a special phonebook application which allows you to hide and protect any contact from the phone built-in public Contacts
The software shows you the contacts list currently defined in your phone. You can hide any contact from the list. If a contact is hidden it will not anymore appear in the phone built-in public Contacts list.

download hidden contacts
e bine asa?
Înapoi la Software Symbian S60
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter