Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Aplicatii Symbian 9.1, Series 60 Rel 3rd
91 224 vizualizări
2 239 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Symbian 9.1, Series 60 Rel 3rd"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Liker
91 mesaje
din 16/09/2005
Symbian
am un nokia 6210 navigator si am incercat sa instalez internet radio dar apare la un moment dat mesajul APLICATIE INCORPORATA eu insa nu o gasesc. Ma poate ajuta cineva?
theXpower
3208 mesaje
din 06/08/2005
13 aprecieri
10 noiembrie 2008, 18:24:56
Un program prin care sa pot programa telefonul sa inchida automat stie cineva ? Exista ?
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
10 noiembrie 2008, 18:44:56
vezi pe asta #/file.php?id=200111 nu mai stiu ce functii avea, cred ca daca apesi pe icoana cred ca se inchide parca...
MW Veteran
570 mesaje
din 20/05/2006
Symbiansorintm 10-11-2008 17:53:16
am un nokia 6210 navigator si am incercat sa instalez internet radio dar apare la un moment dat mesajul APLICATIE INCORPORATA eu insa nu o gasesc. Ma poate ajuta cineva?
Vezi in dosarul Office din meniu poate ai aplicatia Search (Cauta) de la Nokia si scrie acolo Internet Radio Dar chiar nu-mi dau seama cum n-o gasesti. Are un icon Glob cu casti
MW Liker
91 mesaje
din 16/09/2005
Symbian
cu search gaseste doar radio fm pe care il stiam si care evident alta iconita
MW Veteran
570 mesaje
din 20/05/2006
10 noiembrie 2008, 20:50:37
Mda
Uite aceeasi problema expusa pe forumul Nokia UK:
http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=smartphones&thread.id=112392
Fara rezolvarea problemei...
Vezi mai urmareste si tu topicul acela
Adevarul e ca printre aplicatiile si update-urile postate mai in spate nu era Nokia 6210 ci doar 6110
Aplicatia Nokia Email Beta 3 ati incercato?

Pot sa zic ca e f reusita
Functioneaza doar pe modelele:
Nokia E51, E61, E61i, E65, E66, E71, E90, N73, N78, N82, N95, N95 8GB
Necesita creare cont iar link-ul de download il primiti prin SMS
Contul se poate crea aici:
https://email.nokia.com/account/home.action
Va alegeti modelul de telefon si va inregistrati cu o adresa de email cu care v-a functiona aplicatia
Ulterior se mai pot adauga pana la 6 conturi email
Emailurile sunt preluate de serverul nokia si transmise utilizatorului in momentul sincronizarii.
Nu face mult trafic
Nu stiu daca functioneaza cu apn wap, eu am incercat doar cu internet si merge f bine
Uite aceeasi problema expusa pe forumul Nokia UK:
http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=smartphones&thread.id=112392
Fara rezolvarea problemei...
Vezi mai urmareste si tu topicul acela
Adevarul e ca printre aplicatiile si update-urile postate mai in spate nu era Nokia 6210 ci doar 6110

Aplicatia Nokia Email Beta 3 ati incercato?

Pot sa zic ca e f reusita
Functioneaza doar pe modelele:
Nokia E51, E61, E61i, E65, E66, E71, E90, N73, N78, N82, N95, N95 8GB
Necesita creare cont iar link-ul de download il primiti prin SMS
Contul se poate crea aici:
https://email.nokia.com/account/home.action
Va alegeti modelul de telefon si va inregistrati cu o adresa de email cu care v-a functiona aplicatia
Ulterior se mai pot adauga pana la 6 conturi email
Emailurile sunt preluate de serverul nokia si transmise utilizatorului in momentul sincronizarii.
Nu face mult trafic
Nu stiu daca functioneaza cu apn wap, eu am incercat doar cu internet si merge f bine
Symbiansorintm 10-11-2008 17:53:16
am un nokia 6210 navigator si am incercat sa instalez internet radio dar apare la un moment dat mesajul APLICATIE INCORPORATA eu insa nu o gasesc. Ma poate ajuta cineva?wolfy merge si emailul de yahoo?
Note: Posts were merged
MW Veteran
570 mesaje
din 20/05/2006
Symbian
Ar trebui, eu am setat gmail pt ca asta il folosesc.
Nu prea m-am jucat cu aplicatia
Cand te inregistrezi iti setezi o adresa de email de baza
Pui doar adresa si parola de la email
De restul (incoming-outgoing) se ocupa serverul Nokia
Nu prea m-am jucat cu aplicatia
Cand te inregistrezi iti setezi o adresa de email de baza
Pui doar adresa si parola de la email
De restul (incoming-outgoing) se ocupa serverul Nokia
Symbian
nu cred ca merge cu yahoo nici cont nu merge facut
Symbian
vreau aplicatia aia pentru lanterna torch, am avut-o pe N70, acum pe N73. Am gasit-o pe sharemobile, am instalat, dar cere unlock code.
MW Veteran
570 mesaje
din 20/05/2006
Symbiancopilu_atomic 10-11-2008 22:21:49
nu cred ca merge cu yahoo nici cont nu merge facutDar cum am scris, eu am primit link prin SMS
La inregistrare imi tot dadea "You Country Code is Invalid" si am tot incercat cu +4, 04, 004, +40 iar pana la urma am primit SMS. Apoi nu am reusit cu browserul telefonului, nu accesa linkul de pe imaginea cu telefonul selectat. Am intrat cu UCWEB, cu asta a mers
Probabil acolo te-ai blocat si tu, ca nu cred ca e contul yahoo de vina. Ai primit ceva mesaj specific?
Symbian
care este aplicatia mai buna pt inregistrat apeluri pt 6120c?
MW Veteran
570 mesaje
din 20/05/2006
11 noiembrie 2008, 21:02:58
Psiloc Xelnex Lite
O gasesti aici:
#sharemobile/file.php?id=250505
E chiar buna
Poti inregistra fara acel bip si in format mp3
O gasesti aici:
#sharemobile/file.php?id=250505
E chiar buna