Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
cauta pe google Nokia Dictionary, e aplicatie de la Nokia si isi poate face upgrade language prin wap Nokia E71 si E66 vin cu acest dictionar preinstalat
vTap playerul de youtube d epe windows mobile acum si pe symbian.Merg videoclipurile de pe mai multe siteuri + cautare wikipedia.Nu stiu cu ce natie de apn merge.
30 septembrie 2008, 21:10:18 • actualizat 30 septembrie 2008, 21:11:20 (1 ori)
Mii de multumiri man Merge cu apn wap si merge foarte bine EmTube nu-mi functiona prin wap se conecta functiona cautarea prin wap doar dar nu facea buffer si nici download, asta merge brici.
05 octombrie 2008, 12:42:49 • actualizat 05 octombrie 2008, 12:49:45 (1 ori)
cine doreste ultima versiune fexplorer pentru s60v3 semnata o poate lua de aici #/file.php?id=233680 am semnat-o cu noua "metoda" de pe symbiansigned.com https://www.symbiansigned.com/app/page/public/openSignedOnline.do nu ai nevoie de cont,publisher id si alte prostii, in primul spatiu bagi imei-ul,in al doilea o adresa de mail VALIDA la care o sa primesti linkul de download cu aplicatia semnata,iar in al treilea spatiu uploadezi direct aplicatia NESEMNATA in format SIS/SISX ,mai jos la capability bifati toate permisiunile sau de care aveti nevoie in special,apoi dati SEND si gata! O sa primiti prima data un mail cu un link de comfirmare a semnarii pe care trebuie sa-l accesati,dupa accesarea linkului de comfirmare o sa primiti un alt mail cu linkul de download al aplicatiei gata semnate! Enjoy !
shark,metoda e veche,de cel putin 2-3 luni symbiansigned permite semnarea online pentru un numar limitat de aplicatii,semnare tot pe baza imeiului.este si topic dedicat,daca vrei poti continua ce am inceput eu acolo.btw,lasa-mi inbox imeiul tau si in limita timpului ce o sa-l am o sa incerc sa-ti fac rost de cert si key
Scuze,n-am stiut ca metoda a mai fost postata! abia azi am dat de ea cand mi-am facut cont pe symbiansigned, si degeaba mi-am facut,ca nu am publisher id-ul ala si nu pot obtine key-ul dupa .csr asa ca am folosit metoda asta crezand ca e ceva cu totul nou ) !