Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
nu e de look..ca look iesi muuuult mai bine cu un transformation pack. eu aveam transformation pack 7 (am avut si 8,da 7 mi se pare cel mai ok ,dupa 5,6,7,8 ) si facusem cu transparenta de la nvidia de puneam 5 ferestre transparente una peste alta si tot vedeam prin ele,pe cand la vista arata ca naiba si e o varza... la interfata si un linux ii da clasa lui vista...insa ma gandeam ca in 8 gb cat are ultimate or fi bagat si ei niste chestii acolo...nu numai consum aiurea de resurse.
8.5 instalat. kitul e tot ala de 2.4 gb sau cat are...
ah..chestie enervanta...am niste software de il inregistrez cu coduri...bag codul,zice ca ok..merge ,inchid,cand intru iar...surpriza,imi zice iar sa-l activez.
inca ceva...are cineva un bandaj BUN pentru vista 32bit?ce am luat de pe sharemobile nu a facut nimic,in afara de o eroare pe ecran albastru la restart si cam atat. are cineva un bandaj 100% bun?
O intrebare: te-a facut sa iti pui Vista ? Pe laptopul care e mai puternic decat desktopul tau... Tonele de softuri pe care le ai presupun ca nu sunt majoritatea compatibile cu Vista. So ?
-am gandit la direct x 10...dar... acum vad ca nici nod32 nu merge..uf ( zice problem kernel..iar un soft sters inca ma bate la cam sa-l inregistrez
ceva bun..IE7 face bypass direct,fara alte softwares... am reusit sa intru direct pe yahoo,sau pe cisco.netacad ,ambele siteuri securizate... e de la ie7?sau e de la vista? merge pus acelasi ie7 si pe xp? si nu in ultimul rand...un nod32 BUN pentru vista cine are?
cint te asigur ca imi merge [mergea de fapt] nod32 2.70 cu nod fix-ul si acum am nod 3.00 crakuit si merge si asta la fel de bine . nu stiu ce ti-a dat tie acolo. o fi o incompabilitate hm..hwo knows..anyway... nod32 merge belea cu update-ul cam greu la asta ... nu il face aproape deloc si acum ziceti-mi si mie care e faza cu DX asta? ce avantaje sunt la el? sau dezavantaje? si mai ales: care e treaba cu bypassul?
Baga-ti BSPlayer(parca) pe WinXP si da-i sa ruleze filmul ca desktop..si o sa se vada,exact unde e ar trebuie sa fie wallpaperul,sub icoane. Mare chestie...
25 decembrie 2007, 02:29:13 • actualizat 25 decembrie 2007, 14:55:50 (1 ori)
:D e chiar simplu. cand rulezi orice film apesi pe default key D in bsplayer si gata.azi am stat pana tarziu si nu mi-a parut rau ca am renuntat la vista.uitati cum mi-am facut xpul: