Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
27 noiembrie 2008, 15:15:38 • actualizat 27 noiembrie 2008, 15:52:22 (1 ori)
Am deschis acest topic pentru a discuta cu totii despre subiectul acetuia,si anume Windows Vista pentru g900. Am vazut filmulete pe youtube care par destul de convingatoare Uitati aici unul:
Ce ziceti ? Eu zic ca este posibila implementare Windows-ului de pe PC in PPC.Totusi ceva nu miroase bine,hardware-ul este foarte slab pe Toshiba,in comparatie cu cel de pe PC,si Vista mananca multe resurse,cum de au reusit sa puna tocmai Vista,si nu au pus XP.Vad ca nu are interfata Aero,probabil din cauza lipsei de accelerare grafica Vazusem undeva ceva de Windows 98 pentru PocketPc,dar nu am dat importanta. Deci discutati aici tot ce stiti despre Windows pentru PocketPC
27 noiembrie 2008, 15:20:54 • actualizat 27 noiembrie 2008, 15:25:30 (1 ori)
Mi se pare destul de real clipul! Si totusi daca HTC Shift ruleaza Vista,g900 de ce nu ar face-o ? Are procesor bun,ram,ca sa nu mai zic de display cu rezolutie de invidiat
27 noiembrie 2008, 15:39:04 • actualizat 27 noiembrie 2008, 16:10:51 (1 ori)
Nu cred ca trebuia sa deschizi topicul pt ca e foarte probabil sa fie fake! Intr-adevar,HTC Shift ruleaza Vista insa are 1 GB RAM,pe cand micutul Toshiba doar 128 MB... O sa ma interesez mai mult despre asta. Chestia e ca nici linux nu cred ca merge,ca am vazut o discutie despre asta...
pentru dumnezeu,de ce credeti toate prostiile astea? se vede clar ca ala e un program "Remote desktop" am avut si eu pe ppc-ul meu asa ceva.dar era trial si nu mi-o convenit sa il cumpar
Acum serios... voi nu ganditi inainte de a posta? ... si intr-un comentariu autorul spune clar ca e "Windows Remote Desktop", adica prin intermediul unei aplicatii tu ai control asupra unei statii desktop/server. Simplu..
Poate ca vista nu merge insa 98 ar putea sigur sa mearga.Totusi am auzit ca degeaba bagi windows ca nu o sa fie posibila rularea programelor de genul exe sau a jocurilor din cauza driverelor.Multi au bagat 95 sau 98 pe nokia sau chiar PSP insa degeaba.