Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Symbian VS Windows Mobile
223 467 vizualizări
1 962 răspunsuri
Linkuri topic "Symbian VS Windows Mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Lurker
341 mesaje
din 05/05/2006
NokiaN80-1
http://www.phonehouse.es e pt pc . asta e magazinul care ma intereseaza pe mine.
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
05 august 2007, 01:01:15 • actualizat 05 august 2007, 01:02:43 (1 ori)
niste intrebari (+ raspunsuri, sa nu se mai oboseasca) pt fanii inraiti symbian&nokia*:
- poti pune pe 6630 symnian 9.1? Nu
- poti folosi un rom de la alt telefon? Nu
- poti modifica rom-ul acasa, simplu, cu cablu primit la pachet? Nu
etc etc.
Toate astea sunt posibile pe Windows Mobile
. Inca un motiv in plus cand vine vorba de WM.
S-a ajuns sa puna rom de WM6 pe un amarat de SPV C500 care a fost lansat prin 2005 (sau 2004?) si initial avea WM2003.
Nu regret nici o clipa ca am trecut de la symbian s60 la windows smartphone.
cata putere intr-un device asa de mic! ce face un sistem de operare versatil dintr-un telefon.
* sunt unii care cu orice pret cred ca doar nokia fac telefoanele cele mai bune si ca ceva f scump inseamna si cel mai bun. vezi americanii morti dupa apple iphone
- poti pune pe 6630 symnian 9.1? Nu
- poti folosi un rom de la alt telefon? Nu
- poti modifica rom-ul acasa, simplu, cu cablu primit la pachet? Nu
etc etc.
Toate astea sunt posibile pe Windows Mobile
. Inca un motiv in plus cand vine vorba de WM. S-a ajuns sa puna rom de WM6 pe un amarat de SPV C500 care a fost lansat prin 2005 (sau 2004?) si initial avea WM2003.
Nu regret nici o clipa ca am trecut de la symbian s60 la windows smartphone.
cata putere intr-un device asa de mic! ce face un sistem de operare versatil dintr-un telefon.
* sunt unii care cu orice pret cred ca doar nokia fac telefoanele cele mai bune si ca ceva f scump inseamna si cel mai bun. vezi americanii morti dupa apple iphone
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
05 august 2007, 09:47:58 • actualizat 05 august 2007, 09:49:06 (1 ori)
SPV C500 nu este un telefon 'amarat' !Da clasa la multe tel.cu symbian!! In rest subscriu la ce a scris DSF! :-D
MW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005
Windows CE
Nu e amarat,e doar putin depasit!DSF,c500 a aparut in RO in decembrie 2004,afara a aparut cateva luni mai repede.Aaa,si ca sa nu fiu offtopic,eu zic ca nu-si mai are rostul comparatia intre symbian si wm.Multi de pe aici stiu de ce.Nu sariti pe mine,asta e punctul meu de vedere in calitate de utilizator wm!
Începător
15 mesaje
din 31/01/2007
05 august 2007, 11:44:33 • actualizat 05 august 2007, 11:48:27 (2 ori)
Si eu am avut un 6260 impecabil... il "iubeam" la ce stie symbian s60, il cumparasem de la cineva shi am primit la el o gramada de programe... intamplarea a facut sa am nevoie de bani, ramasesm pe janta la plata abonamentului... shi mi-a oferit un prieten pe el un spv c500 care arata jalnic + 200 RON... toate bune shi frumoase pana cand intamplator am dat un search pe net sa aflu cate ceva despre el, shi am dat de chestiile cu WM, flashing etc... shi am ajuns sa il iubesc mai mult decat symbian-ul shi nu am mai regretat ca am scapat de 6260... cautasem fatza shi am dat de un SPV c500 nou la cutie, in bucuresti (eu sunt Oradean)...norocul a fost ca vanzator e baiat foarte de treaba...shi mi l-a trimis...sun FOARTE multzumit de ce stie Windows Mobile, nu l-ash da pt nimik in lume .............. poate daca ash prinde o oferta buna la un
Orange SPV E650
Parerea mea... nici symbian nu e rau...dar daca tzi s-a virusat...e foarte riscant sa il duci la un transcris de soft... shi atunci care e primul lucru in minte... "sa scap de el"... iar la WM .... ResetDevice "1" & "2" shi e ca shi nou....:D
Cum potzi sa spui ca e depasit?...daca il potzi aduce la zi cu softu, in ce sens e depashit?...doar idea ca e de prin 2003 lansat in lume sau ce... un symbian din 2003 potzi sa zici tare shi raspicat ca e depashi... dar nu un smartphone... 
Note: Posts were merged
Orange SPV E650
Parerea mea... nici symbian nu e rau...dar daca tzi s-a virusat...e foarte riscant sa il duci la un transcris de soft... shi atunci care e primul lucru in minte... "sa scap de el"... iar la WM .... ResetDevice "1" & "2" shi e ca shi nou....:D
soryn 05-08-2007 09:57:18
Nu e amarat,e doar putin depasit!
Note: Posts were merged
MW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005
Windows CE
M-ai inteles gresit.Ma refeream la partea hardware nicidecum la partea software.Am si scris in postul meu ca am facut putin offtopic.
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
da.. si eu m-am referit ca e mai slabut la partea hardware, mai precis are doar 32mb ram.
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
05 august 2007, 15:25:39 • actualizat 05 august 2007, 15:29:52 (4 ori)
Si symbianul se poate modifica foarte mult,poti sa faci ce vrei din el daca e pus pe un telefon capabil(din pacate la nokia nici nu se pune prob de asa ceva),sx1 se poate modifica foarte mult...procesorul meu sta acum in 200mhz iar initial avea decat 120mhz,se poate face f usor overclocking,un alt exemplu este ca in ciuda faptului ca sx1 are v6.1 pot sa-i pun teme 
inca ceva ar mai fi,sx1 suporta initial doar java midp 1.0,eu pot sa-i pun acum jocuri java 2.0 3D

inca ceva ar mai fi,sx1 suporta initial doar java midp 1.0,eu pot sa-i pun acum jocuri java 2.0 3D
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
se pare că windows mobile nu mai e lider absolut la capitolul redare multimedia (video).
coreplayer acum este disponibil și pt platforma symbian.
pt cei ce nu știu, coreplayer e succesorul lui tcpmp, un player foarte capabil.
tcpmp versiunea symbian nici nu se compara cu cea pt window mobile, însă acum cu (,) coreplayer utilizatorii symbian pot vizionea mai multe formate video, plus au la îndemână funcții ce alte playere nu au.
nu știu dacă versiunea beta pt symbian redă și fișiere wma și wmv.
coreplayer acum este disponibil și pt platforma symbian.
pt cei ce nu știu, coreplayer e succesorul lui tcpmp, un player foarte capabil.
tcpmp versiunea symbian nici nu se compara cu cea pt window mobile, însă acum cu (,) coreplayer utilizatorii symbian pot vizionea mai multe formate video, plus au la îndemână funcții ce alte playere nu au.
nu știu dacă versiunea beta pt symbian redă și fișiere wma și wmv.
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
DSF,nu stiu de unde ai informatiile,dar nu cred ca fanii wm au de ce se speria..era si timpul sa aiba si symbianele ce noi avem de mult in materie video.Un format sau doua in plus,si cine stie ce alte functii de a caror utilitate ma indoiesc,nu fac diferenta...Chiar,ar fi cazul sa apara un player nou pt wm,Tcpmp si CorePlayer sunt veterani deja..
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
01 septembrie 2007, 20:22:37
Pacat ca la partea audio nu prea stam bine fata de symbian
,doar tcpmp ce e bunicel ca in rest....
,doar tcpmp ce e bunicel ca in rest.... MW Addicted
1917 mesaje
din 29/08/2006
01 septembrie 2007, 20:42:01
la ce te referi cand spui partea audio?
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
01 septembrie 2007, 20:44:43
La aplicatii,nu avem atat de multe ca pe symbian iar cele pe care le avem sunt nasoale,nici unul nu are un equalizer calumea
.
. 好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
01 septembrie 2007, 20:50:54
ai incercat 40i player? mie mi se pare super player audio pentru wm
Înapoi la Versus
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter