Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
pai overclock i-am facut demonstativ atunci cand am testat fibonacci java la frecventa normala si la overclock. in rest tot la 185 mhz sta si e merge foarte bine. duce video in background cand stau pe net.. mi-a suficient. si bateria inca tineeee.. dupa mai bine de 1 an de folosinta zi de zi. si destul de mult
si dupa cum ziceam in ce sens e i300 de n ori mai bun?
deocamdata ar fi -frecventa mai mare la cpu -poze (probabil ) -microdrive
hmm...inca nu sunt convins daca sa fac sau nu trecerea de la c600 la i300
17 martie 2007, 11:21:44 • actualizat 17 martie 2007, 13:41:16 (1 ori)
cam vreo 2 milioane.hdd de 3 gb, posibilitate de card transflash. are tot 64 de mega(doar 51 mb disponibili pt utilizator), insa are procesor Intel de 416 mhz(overclockat la 520 mhz, dar cica se pierd toate datele ) Camera cam pute, 1,3 mp, dar cea de la 6680/6630 e mai buna; video la fel pute. Da are WM si pt useri de aceste teluri, cred ca este un zeu intre ele
uraaaa....samsung a introdus Symbian la noul mode i520. De ce? Cred ca s-au plictisit de WM. . noul mobil are procesor ARM 11 de 355 mhz, si 64 de ramulezti.camera de 2 mp, gen N70... telul e slider...e super tare!
Cei de la samsung nu cred ca s-au plictisit de wm ci mai degraba au facut o greseala imensa cu i520 dar si-au reparat greseala prin aparitia noului model i620 cu Windows Mobile 6.0
balanta a inclinat, spre...windows, mi-am luat samsung i600 ...acum vad ce poate, cu ajutorul(sfaturile}bunului amic eric incep sa descopar"live"acest sistem pe telefoane poate ma voi reantoarce iar la symbian{butonare mixta!de ce nu?!}
30 iunie 2007, 15:26:35 • actualizat 30 iunie 2007, 15:30:58 (1 ori)
o provocare pt mine. si de la mine pt voi . Ce ati alege:Nokia N95,Nokia E90 sau HTC TOUCH? Ca eu nu ma pot hotara. P.S. Daca credeti ca sunt offtopic ziceti unde sa continuu. aah am uitat de HTC P 3300 . cred ca toata lumea stie de dotarile de care dispune fiecare dintre cele 4 modele
Mai degraba un Kaiser. Touch e un rival la iPhone deci e asemanator la functii. Precum am zis si pe topicul dedicat, Kaiser il lasa in urma pe N95(bateria varza) si E90(urias, greu) . Din nou, WM rules.
eu nu stiu cum arata kaiseru. si nici nu stiu daca e disponibil in magazinul care ma intereseaza pe mine. referitor la la greutatea lui E90 nu ma-r deranja . kaiserul are gps?