problema n-ar fi asta! forumul se refera la windows mobile(vs. Symbian). deci putem vb aici si despre PPC-uri! si daca ar fi sa comparam m3100 cu un Symbian cred ca ar fi deja prea mult! din punctul meu de vedere win. mobile e mult peste symbian.
doua aplicatii pe care le folosesc aproape zilnic si care nu ruleaza pe symbian:
Igo
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Symbian VS Windows Mobile
223 467 vizualizări
1 962 răspunsuri
Linkuri topic "Symbian VS Windows Mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CEvirus_kav 24-12-2006 21:22:47
N90 rullz, C600 sucks
craciun fericit la toti batausii pe seama asta

MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
11 ianuarie 2007, 11:18:50
cam fragil ? total gresit ..
e FOARTE fragil
pe cand c600.... mai are rost sa spun cat de rezistent e ?
e FOARTE fragil
pe cand c600.... mai are rost sa spun cat de rezistent e ?
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Opera Mini
m-am jucat noaptea trecuta cu un n70! toata noaptea! dragut dar mi s-a blocat de 2 ori in om si a trebuit sa ii scot bateria! in plus, am ramas uimit pentru faptul ca, desi avea mai mult ram liber decat c100 si procul rula la 220mhz (fata de 180), se misca muult mai greu! nu puteam deschide 9 taskuri! nici pe departe! cand m-am uitat la lista de procese am incremenit! doar pentru om deschisa(si normal sistemul) rula 78 procese! foarte multe! prea multe! o problema mare la symbian este risipirea resurselor!
MW Addicted
2741 mesaje
din 19/04/2006
Symbian
hahaha.De ce ziceti voi N90 fragil?Ca se invarte ecranu si sar putea rupe?Sau ce?Nu e fragil mey,dar incep sa fiu de parere cu unii.Mie mia picat softu,sau ceva,ca nici tampitii din service nu stiu ce e si imi consuma ramii in prostie
.Si nu pot sa i fac nimic deocamdata.Am pus o versiune mai noua de soft,dar tot asa face.E mare pacat.Per ansamblu e bun telu,dar la deschis aplicatii multe,ciuciu.Asta e,pacat.Atatia banii si ...
.Si nu pot sa i fac nimic deocamdata.Am pus o versiune mai noua de soft,dar tot asa face.E mare pacat.Per ansamblu e bun telu,dar la deschis aplicatii multe,ciuciu.Asta e,pacat.Atatia banii si ... MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
11 ianuarie 2007, 15:51:20
N70ul este enervant de slow. Si mie mi s-a blocat de cateva ori pana acum - de regula cand bag la loc mmcul. Pe mine ma deranjeaza durata extrem de scurta a bateriei cand este folosit in full load. Sunt de acord, Symbianul are mari probleme la managementul resurselor - tine procul in full load aiurea.
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
22 ianuarie 2007, 03:27:20 • actualizat 22 ianuarie 2007, 03:28:40 (1 ori)
Check this this out.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
super bun comentariul, stargate! super bun!
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
Windows CE
Multumesc!
MW Addicted
1151 mesaje
din 16/07/2005
Windows CE
Am citit articoulul tau, Stargate, intr-adevar foarte bun. Uite cateva observatii (sau cum sa le numesc ?) :
- mai nou pentru a scrie aplicatiile pentru seria 60 poate fi folosit limbajul python. E destul de frumos, imi place mai mult decat C++.
- momentan folosesc SPV M3000, am instalat cateva aplicatii inaintea carora m-a intrebat daca vreau sa le instalez deoarece nu detin un certifiat, am acceptat iar instalarea s-a realizat cu succes. Astfel, developerii pot produce aplicatii freeware/open source si pentru windows. Poate Microsoft s-a mai dezmeticit.
- daca e mai usor si mai ieftin sa produci aplicatii pentru windows mobile, de ce majoritatea site-urilor cu download detin o sectiune cu multe aplicatii pentru symbian si chiar deloc pentru windows mobile ?
-
- mai nou pentru a scrie aplicatiile pentru seria 60 poate fi folosit limbajul python. E destul de frumos, imi place mai mult decat C++.
- momentan folosesc SPV M3000, am instalat cateva aplicatii inaintea carora m-a intrebat daca vreau sa le instalez deoarece nu detin un certifiat, am acceptat iar instalarea s-a realizat cu succes. Astfel, developerii pot produce aplicatii freeware/open source si pentru windows. Poate Microsoft s-a mai dezmeticit.
- daca e mai usor si mai ieftin sa produci aplicatii pentru windows mobile, de ce majoritatea site-urilor cu download detin o sectiune cu multe aplicatii pentru symbian si chiar deloc pentru windows mobile ?
-
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
aici depinde si de marketing. nokia investeste sume foarte mari in publicitate. daca opresti pe cineva pe strada si intrebi care e cel mai bun telefon sa vezi cati zic Nokia
MW Addicted
1917 mesaje
din 29/08/2006
22 ianuarie 2007, 18:13:10
cred ca mai este vorba si despre popularitate. sunt mult mai multi cei care au un nokia fata de cei cu PPC sau SP.
si ma mai gandesc eu asa("precum Gigi Becali")
-majoritatea detinatorilor de PPC stiu foarte bine unde se gasesc soft-uri si jocuri crack-uite si sunt sanse mult mai mici ca acele soft-uri(jocuri) sa se vanda la fel de bine precum cele de Nokia. (ca sa nu mai zic ca majoritatea soft-urilor pt ppc ajung sa fie crack-uite in maxim 1 sapt)
oricum, eu merg pe mana celor de la microsoft!!!
si ma mai gandesc eu asa("precum Gigi Becali")
-majoritatea detinatorilor de PPC stiu foarte bine unde se gasesc soft-uri si jocuri crack-uite si sunt sanse mult mai mici ca acele soft-uri(jocuri) sa se vanda la fel de bine precum cele de Nokia. (ca sa nu mai zic ca majoritatea soft-urilor pt ppc ajung sa fie crack-uite in maxim 1 sapt)
oricum, eu merg pe mana celor de la microsoft!!!
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
22 ianuarie 2007, 19:28:31
- Nu e noua treaba ci de cativa ani. Si eu lucrez in python si imi place foarte mult, dar nu este in nici un fel o alternativa la .NET - fiind doar un "frate" mai mic pentru C++ cu sintaxa diferita. Din pacate nici macar nu mai este suportat de Nokia (este discontinued) - ci este dezvoltat in continuare de entuziasti ca proiect open source.
- Exista doua nivele de securitate: normal si privileged. Orangeul este un pic mai opened decat restul operatorilor (bile albe pentru Orange) si permite rularea aplicatiilor care necesita doar nivel normal la acordul utilizatorului. Multi alti operatori nu permit acest lucru. Alta bila alba pentru Orange este posibilitatea deblocarii full a telefonului prin trimiterea IMEIului.
- Siteurile de download urmaresc ori profit ori trafic. Ambele lucruri le obtii cat mai mari adresandu-te segmentului cu marketshare cat mai mare. Degeaba incerc eu sa te convingi sa cumperi Mountain Dew cand clientii tai prefera sa bea doar Cola. Anyway, sunt o gramada de siteuri respectabile care au tone de aplicatii WM... si avand in vedere marketshareurile eu zic ca numarul aplicatiilor available pentru WM este impresionant.
- Exista doua nivele de securitate: normal si privileged. Orangeul este un pic mai opened decat restul operatorilor (bile albe pentru Orange) si permite rularea aplicatiilor care necesita doar nivel normal la acordul utilizatorului. Multi alti operatori nu permit acest lucru. Alta bila alba pentru Orange este posibilitatea deblocarii full a telefonului prin trimiterea IMEIului.
- Siteurile de download urmaresc ori profit ori trafic. Ambele lucruri le obtii cat mai mari adresandu-te segmentului cu marketshare cat mai mare. Degeaba incerc eu sa te convingi sa cumperi Mountain Dew cand clientii tai prefera sa bea doar Cola. Anyway, sunt o gramada de siteuri respectabile care au tone de aplicatii WM... si avand in vedere marketshareurile eu zic ca numarul aplicatiilor available pentru WM este impresionant.
MW Liker
71 mesaje
din 29/11/2006
22 ianuarie 2007, 22:14:16
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
23 ianuarie 2007, 09:47:52
Dany_boy 11-01-2007 15:34:40
hahaha.De ce ziceti voi N90 fragil?Ca se invarte ecranu si sar putea rupe?Sau ce?Nu e fragil mey,dar incep sa fiu de parere cu unii.Mie mia picat softu,sau ceva,ca nici tampitii din service nu stiu ce e si imi consuma ramii in prostie
.Si nu pot sa i fac nimic deocamdata.Am pus o versiune mai noua de soft,dar tot asa face.E mare pacat.Per ansamblu e bun telu,dar la deschis aplicatii multe,ciuciu.Asta e,pacat.Atatia banii si ...
Înapoi la Versus
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter