Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
nici eu n-am citit manualul, am vazut intamplator acea gaura si ma intrebam la ce foloseste, si eram langa calculator si am intrat pe site la htc si am vazut!
oricum windows mobile mie mi se pare mult mai bun si momentan n-as renunta la el! sunt multe tweak-uri care pot imbunatati anumite functii si multe alte aplicatii cum ar fi Xscale sau Wisbar Advance, iar pt a inchide aplicatiile se poate folosi battery pack pro!
amandoua sunt bune, insa eu acord ceva plusuri pt Win Mobile!
PocketPC-urile trebuiesc comparate cu Symbian UIQ. Eu ziceam ca poti rula aplicatii PPC direct pe smartphone. Ceea ce e plus la WM.. Pe cand la symbian nu poti rula aplicatii de pe acesi platofrma, versiuni diferite .. ce sa mai zis ca compatibilitatea (nexistenta) intre UIQ si S60
Dicocodino asa e WM. Tre sa il "tunezi" putin . de ex WM pt smartphone fara nici un soft instalat e o slabut (nu are copy paste, "alt-tab", etc).. dar cand ii pui programe (care se integreaza f bine cu sistemul) atunci sa vezi . Vezi ca sunt aplicatii care sa umple golurile de care ai pomenit. Vezi pe aria PocketPC.
stargate 02-02-2007 10:07:17
Cand comparati OSurile nu comparati camerele sau aspectul... ca saracu Windows Mobile nu are nici o vina ca HTCul este prastie. Ia sa aruncati o privire si pe Samsung cu WM, Asus, HP etc - ceilalti producatori.
PPC-urile HP sunt produse de HTC (cel putin majoritatea.. daca nu toate). Oricum nu tot hardwaru de la HTC e prastie..
La jocuri symbianu' rullzzz imi bagai acu emulatorul gameboy si jocul Drabon Ball Z,e absolut bestial,grafica excelenta sa nu mai zic de Asphalt Urban Gt(ala de 8Mb) .
raoul eu joc rar. nu tre să fii copil ca să mai bagi câte un joc.
marius e cumva rom de sega? cum merge emulatorul cu sunet pe 6600? uite niște screenshot-uri: #/file.php?id=963 #/file.php?id=964 #/file.php?id=965 #/file.php?id=967
și aici emulatorul finalburn în acțiune (nu se compară cu sega): #/file.php?id=968 #/file.php?id=969
emulatorul merge bine pe 6600,cu sunet...lam testat cand aveam nokia.la mortal kombat se cam sacada.nam testat romuri pe spv pt ca am card mic numa 16Mb...da cred ca sunt super romurile pe WM
02 februarie 2007, 18:51:34 • actualizat 02 februarie 2007, 18:52:27 (1 ori)
Marius 02-02-2007 14:17:33
La jocuri symbianu' rullzzz imi bagai acu emulatorul gameboy si jocul Drabon Ball Z,e absolut bestial,grafica excelenta sa nu mai zic de Asphalt Urban Gt(ala de 8Mb) .
hehehehe sa joci tu man The One N-gage V - 27 de MB si Asphalt Urban GT 2 N-gage V - 19mb ... atunci poti sa zici ca ai jucat jocuri pe symbian, nu alea ce joci tu...eu am aceste jocuri instalate in telefon, The One ala are o grafica de 5 stele,super tare jocu, nu credeam ca se poate juca un astfel de joc pe symbian...iar Asphalt...ce sa mai vorbim, cel mai adevarat joc, prefertul meu...deci in concluzie...