Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
se poate incepe cu un PDA si un telefon cu bluetooth - daca vrei si net pe el. cam asa am trecut eu la 'jucarii' cu touchscreen, am avut un hp 3715 si nokia 7650 acum vreo 2 ani cred. merita trecerea de la symbian la wm
am symbian nokia6680 , merge cam greoi cateodata (din cauza OS-ului fac pariu) dar intradevar ,sunt o mare varietate de aplicatii pe net pentru el , dar trebui sa recunosc ca WM merge mai bine. Oricum poate e mai bun WM ,dar eu sunt obisnuit cu symbian
nu cred ca are wm nevoie de pc mai mult decat symbian-ul ... e adevarat ca multe aplicatii ale wm se instaleaza de pe pc cu un setup care trimite cab-ul(kitul de instalare al programului pt tel) in tel dar pe net se gasesc cam intotdeauna ambele variante atat varianta care se instaleaza de pe calc cat si cea care se poate instala direct pe tel ...
hmmm, mda, acum vad si eu diferenta intre un symbi si win mobile! Simbyan pentru cei care nu prea vor sa-si bata capul cu niste trebuisoare pe acolo, iar wm pentru cealalta grupa. Ei bine, incep si eu sa dau din coate , sa ma bag si eu printre ei ca se merita domni mei!
ha ha valy, ai ajuns la concluzia mea deci. ti-am zis ca daca ii dai o sansa nu o sa te mai intorci la simbyan. buna alegere.
Nici eu nu o sa ma intorc la symbian, mi se pare mult prea 'simplu' symbianul... O chestie interesanta e ca wm smartphone stie sa extraga arhive mari impartite cu winrar pe pc fara probleme, pe cand symbianul(cel putin s60 v2) nu poate extrage corect mai mult de 1mb dintr-o arhiva rar simpla
Windows Mobile este clar peste Symbian, insa si acesta a fost ceva la vremea lui (vezi nokia 7650 - o bijuterie de telefon in perioada in care a aparut). Indiferent ce o sa apara, eu nu o sa renunt la S60. Prea sunt obisnuit cu Nokia. Stiu cumpar brand-ul, dar nu-mi pare rau. ) Si cum zicea cineva mai sus: iti faci treaba si cu un symbian.