Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sfat achizitie smartphone touch screen
4 450 vizualizări
123 răspunsuri
Linkuri topic "Sfat achizitie smartphone touch screen"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
1173 mesaje
din 07/01/2008
08 decembrie 2010, 15:10:40 • actualizat 08 decembrie 2010, 15:10:58 (1 ori)
cred ca imi dau si eu Desire pe Galaxy S...dar mai este un telefon pe piata cu ceva in plus fata de Galaxy S?...si cu ce vine in pachet daca se poate

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

Pachetul pt galaxy s e cam sarac. Vine cu incarcator, cablu de date si casti. Nu are husa sau alte dispozitive.
Momentan cred ca este cel mai ok la raport calitate/pret.
Momentan cred ca este cel mai ok la raport calitate/pret.

MW Addicted
1310 mesaje
din 25/09/2005
08 decembrie 2010, 16:48:00
Chiar am telefonul in magazin 
Pachetul e asa :
-cablu date
-incarcator
-casti
-documentatie
O husa frumoasa ar fi binevenita...dar asta e.
Blandu are dreptate ce a zis cu neplacerile legate de cateva bug-uri, iti iei telefonul si mai stai pana se rezolva toate problemele...e aiurea dar asta e, e aparut de cateva luni bune si trebiue ceva ...pana se rezolva.
La Desire imi place doar materialul acela foarte placut la atingere
dar cum nu le poti avea pe toate...8 GB intern + un ecran mai ok si cred ca si o baterie putin mai buna (inca nu a zis nimeni nimic de baterie) sunt suficiente pt. a fi urmatorul pe lista mea

Pachetul e asa :
-cablu date
-incarcator
-casti
-documentatie
O husa frumoasa ar fi binevenita...dar asta e.
Blandu are dreptate ce a zis cu neplacerile legate de cateva bug-uri, iti iei telefonul si mai stai pana se rezolva toate problemele...e aiurea dar asta e, e aparut de cateva luni bune si trebiue ceva ...pana se rezolva.
La Desire imi place doar materialul acela foarte placut la atingere

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
08 decembrie 2010, 18:15:58
Trebuie sa ai in vedere si procesorul. Arm e mai ok decat qualqom.

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
14 aprilie 2011, 00:00:11
In cazul asta iti oferim

Începător
10 mesaje
din 17/09/2012
17 septembrie 2012, 11:58:21
Va salut.
Intentionez sa-mi iau un telefon second hand, pana in suma de 650 RON. Nu ma prea pricep la sistemele de operare : Android, iOS, Bada OS, Symbian, etc
Din ce am citit pe net, Android-ul e cel mai popular / preferat. La ce anume trebuie sa ma uit in specificatiile telefonului cand il cumpar, ca sa stiu sigur ca ruleaza Android OS / si - eventual ce versiune de Android.
Ce mi-ati recomanda in jurul sumei de 650 RON ?
Am aruncat o privire pe cateva siteuri second hand, si am gasit cateva pt bugetul meu :
LG Optimus Sol E730
HTC Desire
HTC Wildfire
Samsung Galaxy Ace
Motorola Defy Plus
Samsung i9000 - pare cea mai buna alegere
Samsung Omnia II I8000 8 GB
Samsung Google Nexus S
As vrea sa stiu cum aflu ce versiune de Android se poate instala pe ele.
Din cate am citit pe internet, Android a ajuns la versiunea 4.0.4
E diferenta mare intre Android 2.x.x si ultima versiune de Android ? Exista multe aplicatii pt o versiune de Android mai veche ? Merita sa iau un telefon ce nu suporta Android OS 4.x.x ?
Jocurile nu ma intereseaza deloc.
Multumesc anticipat.
Intentionez sa-mi iau un telefon second hand, pana in suma de 650 RON. Nu ma prea pricep la sistemele de operare : Android, iOS, Bada OS, Symbian, etc
Din ce am citit pe net, Android-ul e cel mai popular / preferat. La ce anume trebuie sa ma uit in specificatiile telefonului cand il cumpar, ca sa stiu sigur ca ruleaza Android OS / si - eventual ce versiune de Android.
Ce mi-ati recomanda in jurul sumei de 650 RON ?
Am aruncat o privire pe cateva siteuri second hand, si am gasit cateva pt bugetul meu :
LG Optimus Sol E730
HTC Desire
HTC Wildfire
Samsung Galaxy Ace
Motorola Defy Plus
Samsung i9000 - pare cea mai buna alegere
Samsung Omnia II I8000 8 GB
Samsung Google Nexus S
As vrea sa stiu cum aflu ce versiune de Android se poate instala pe ele.
Din cate am citit pe internet, Android a ajuns la versiunea 4.0.4
E diferenta mare intre Android 2.x.x si ultima versiune de Android ? Exista multe aplicatii pt o versiune de Android mai veche ? Merita sa iau un telefon ce nu suporta Android OS 4.x.x ?
Jocurile nu ma intereseaza deloc.
Multumesc anticipat.

MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
17 septembrie 2012, 15:02:44
Mai bine mai adaugi 200-300 de lei, si poate gasesti in zona ta un Samsung Galaxy S2.
Oricum, din lista ta as alege Samsung Galaxy S. Arunca o privire si la Samsung Galaxy S Plus.
Oricum, din lista ta as alege Samsung Galaxy S. Arunca o privire si la Samsung Galaxy S Plus.

Începător
10 mesaje
din 17/09/2012
17 septembrie 2012, 15:04:19 • actualizat 17 septembrie 2012, 15:18:46 (2 ori)
JokerBoy 17-09-2012 15:02:44
Mai bine mai adaugi 200-300 de lei, si poate gasesti in zona ta un Samsung Galaxy S2.Oricum, din lista ta as alege Samsung Galaxy S. Arunca o privire si la Samsung Galaxy S Plus.
E vorba de ¨Ace¨ sau de Samsung Google Nexus S ?
Sau te referi cumva la Samsung i9000 ?
Cu ce e mai bun un Samsung Galaxy S2 , comparativ cu un i9000, in afara de hardware ?

Doar ca se misca mai repede S2-ul ?

MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
17 septembrie 2012, 19:19:21
Samsung i9000 = Samsung Galaxy S.
Dupa modul in care mi-ai raspuns presupun ca vrei sa te conving sa-ti iei SGS2..
) Ok, let's do it.
Pro:
1) display-ul mai mare (4.3" in loc de doar 4")
2) ram dublu (1Gb fata de doar 512Mb)
3) camera mai performanta (8 MP in loc de 5 MP)
4) si procesorul, dupa cum te asteptai ( ai un dual-core de 1.2 GHz, in loc de un single-core 1 GHz)
5) bateria (1650 mAh in loc de 1500 mAh)
Contra:
1) unele au probleme cu memoria flash eMMC.
2) unele au probleme cu display-ul, dupa cum vezi si-n display-ul urmator: http://www.youtube.com/watch?v=5rvEaJ7Hcjg . Mai exista si posibilitatea sa te trezesti cu un pixel mort, daca nu cu mai multi.
Chestia cu punctele contra e ca, e dupa norocul fiecaruia. Si daca faci un test amanuntit inainte sa-l cumperi timp de 20-30 de minute si esti sigur ca-i ok, nu vad problema.
Eu personal as alege intre Samsung Galaxy S/iPhone 4 sau Samsung Galaxy S3/iPhone 4S. Le-am pus asa in functie de buget, si astea-s preferintele mele.. si vin doar ca sugestie.
Per total, Samsung Galaxy S2 e un telefon destul de bun daca ai grija de el. Am butonat 2 cu probleme la eMMC pt cateva zile bune si am fost multumit de cum s-au comportat in jocuri, browsing, multitasking si media. Chestia interesanta la android e ca sunt foarte multe aplicatiile disponibile.
Totusi, te poti gandi si la un iPhone 4.
Cand o sa apare 5-ul luna viitoare si-n Romania, o sa se mai ieftineasca modelele anterioare drastic. Momentan 4S sigilat fara factura se da cu 2200lei, un comerciant mi-a zis ca se astepta sa scada si la 1500lei.
Dupa modul in care mi-ai raspuns presupun ca vrei sa te conving sa-ti iei SGS2..

Pro:
1) display-ul mai mare (4.3" in loc de doar 4")
2) ram dublu (1Gb fata de doar 512Mb)
3) camera mai performanta (8 MP in loc de 5 MP)
4) si procesorul, dupa cum te asteptai ( ai un dual-core de 1.2 GHz, in loc de un single-core 1 GHz)
5) bateria (1650 mAh in loc de 1500 mAh)
Contra:
1) unele au probleme cu memoria flash eMMC.
2) unele au probleme cu display-ul, dupa cum vezi si-n display-ul urmator: http://www.youtube.com/watch?v=5rvEaJ7Hcjg . Mai exista si posibilitatea sa te trezesti cu un pixel mort, daca nu cu mai multi.
Chestia cu punctele contra e ca, e dupa norocul fiecaruia. Si daca faci un test amanuntit inainte sa-l cumperi timp de 20-30 de minute si esti sigur ca-i ok, nu vad problema.
Eu personal as alege intre Samsung Galaxy S/iPhone 4 sau Samsung Galaxy S3/iPhone 4S. Le-am pus asa in functie de buget, si astea-s preferintele mele.. si vin doar ca sugestie.
Per total, Samsung Galaxy S2 e un telefon destul de bun daca ai grija de el. Am butonat 2 cu probleme la eMMC pt cateva zile bune si am fost multumit de cum s-au comportat in jocuri, browsing, multitasking si media. Chestia interesanta la android e ca sunt foarte multe aplicatiile disponibile.
Totusi, te poti gandi si la un iPhone 4.

Începător
10 mesaje
din 17/09/2012
17 septembrie 2012, 21:55:33
Cred ca am sa aleg Samsung i9000, pare cea mai buna alegere pt bugetul meu.
Oricum, in "finala" au ramas Samsung i9000 si LG Optimus 2x. E adevarat ca depaseste putin bugetul propus, dar daca consider ca merita, mai strang ceva si iau LG-ul.
Oricum, in "finala" au ramas Samsung i9000 si LG Optimus 2x. E adevarat ca depaseste putin bugetul propus, dar daca consider ca merita, mai strang ceva si iau LG-ul.

MW Addicted
3963 mesaje
din 05/08/2008
95 aprecieri

Samsung Galaxy S sa alegi. Gasesti la 650 lei. E un telefon stabil. Cum iei shit, depinde f.mult sa testezi amanuntit telefonul.

MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
18 septembrie 2012, 12:24:37
Gasesti si mai ieftin, daca stii unde sa cauti.

Începător
10 mesaje
din 17/09/2012
18 septembrie 2012, 13:44:03
JokerBoy 18-09-2012 12:24:37
Gasesti si mai ieftin, daca stii unde sa cauti.
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
18 septembrie 2012, 14:08:40
Sibiul duce lipsa de bisnitari!?
Înapoi la Trucuri și sfaturi
cine e aici?