Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
As avea nevoie de un sfat cat mai urgent...Ce ma sfatuiti sa aleg si de ce? iPhone 5,Samsung Galaxy S4 sau HTC One?
esti in bani se pare problema se pune daca vreo unul isi merita caruta de bani. tableta ai ? in caz ca nu,poate iei una si un smartphone la vreo 10 bulioane. oricum zic sa te mai gandesti,ca sa nu regreti suma considerabila data pe mica bijuterie. in caz ca banii nu sunt o problema ptr tine atunci ia-l pe oricare,oricum sunt varfuri tehnologice. Mai depinde si cu ce esti obisnuit...ios,android. Succes si te asteptam cu un review
29 mai 2013, 00:26:08 • actualizat 29 mai 2013, 00:28:07 (2 ori)
Mentionez ca nu vreau sa il cumpar din magazin, deci pretul lor este cam acelasi. Momentan am un iPhone 3G pe care vreau sa il dau, deci sunt obisnuit cu iOS dar parca l-as schimba. E monoton si stiu cu ce se mananca tot.
As merge pe s4 vs one, iphone 5 fiind totusi destul de depasit de cele doua. La s4 imi plac gesturile, chiar daca sunt convins ca nu o sa le prea folosesc. La One imi place foarte mult aluminiul si design-ul, dar si camera.
@FlorinXstyle, am cautat destul si despre xperia z dar nu ma incanta. Raman pe cele 3 variante...
21 iunie 2013, 17:59:32 • actualizat 21 iunie 2013, 19:02:28 (4 ori)
cam ce smartphone gasesc pe la 500-650 ron? preferabil android dar poate as trece si pe ios putin... il voi folosi pt jocuri, internet si ceva muzica. am gasit cateva interesante dar sunt deschis si pt alte sugestii. ce am gasit eu pana acum: iphone4 32gb htc sensation sgs 8gb sgs3 fara gsm sgs sony xperia st23i sg wonder
la htc ma gandeam si eu dar ma tenta si s3 (stiu ca era pe post de tableta) sau chiar iphone 4 pt ca e de 32gb. o sa merg la timisoara sa vad htc ala cu dif defect si daca nu imi place il iau pe celalalt care e ok multumesc
24 iunie 2013, 14:14:25 • actualizat 24 iunie 2013, 14:15:22 (1 ori)
Daca ai banii pentru hTC-ul ala te sfatuiesc altceva. Cumpara-ti un mobil nou, ca sincer o sa fie mai bine. Eu aveam posibilitatea sa-mi cumpar sh dar am cautat bine pe internet si mi-am cumparat nou.
Huawei U8350 Boulder are sistemul de operare Android 2.2 (Froyo), un ecran tactil multi-touch capacitiv TFT de 2.6 inci cu o rezolutie de 320 x 240 pixeli cu 262 144 culori si dispune de senzor de proximitate. - Ruleaza un procesor Single Core (un nucleu) tactat la 528 MHz dispunand de 256 MB memorie RAM. - Memoria interna disponibila 512 MB ROM putand fi extinsa pana la 32 GB prin intermediul cardurilor microSD, microSDHC. - Pe partea de conectivitare are Wi-Fi 802.11 n/b/g. - 3G HSDPA poate atinge viteze maxime de pana la 7.2 Mbit/s. - Ofera Bluetooth 2.1 si modul de stocare USB pentru transferul de fisiere intre dispozitiv si PC. - Dispozitivul are browser si camera foto fixa de 3.2 Mp, care si filmeaza.