Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Sfat achizitie smartphone touch screen
4 469 vizualizări
123 răspunsuri
Linkuri topic "Sfat achizitie smartphone touch screen"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
28 noiembrie 2010, 13:13:35
Eu cred ca il poti gasi sub 1000 ron pe la "baieti"...

Începător
12 mesaje
din 27/07/2008
28 noiembrie 2010, 17:17:26 • actualizat 29 noiembrie 2010, 13:52:57 (1 ori)
bogdan_go 28-11-2010 13:12:56
pai atunci eu zic ca e mult pt tine si 1000 de lei sa-i arunci in vant pt un telefon nu?ia unul ceva m-ai ieftin la mana a doua si economisesti si niste bani pt zile negre

asa pe unul nou dai o caruta de bani..
da binenteles ca e decizia ta,eu mi-am dat doar cu parerea..

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

E clar...

MW Lurker
374 mesaje
din 03/05/2006
2 aprecieri
29 noiembrie 2010, 01:20:03
Blandu 28-11-2010 19:15:07
E clar...
MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
29 noiembrie 2010, 06:22:43
topic inutil lol are, nu are , are, nu are
stiti genul asta

MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri
29 noiembrie 2010, 07:08:29 • actualizat 29 noiembrie 2010, 07:09:58 (1 ori)
stai linistit ca nu sunt chiar asa amarat
, daca nu s-ar fi taiat cele 4 zerouri leului as fi putut spune ca tata e miliardar doar ca banii aceia sunt pentru cu totul altceva, dupa ce va cumpara ce are el in gand cu siguranta va cumpara o alta masina
[/quote]
ba ca tata e asa.....ba ca nu e asa.....
ce sa inteleg?

ba ca tata e asa.....ba ca nu e asa.....
ce sa inteleg?

Începător
12 mesaje
din 27/07/2008
29 noiembrie 2010, 13:51:23
frate tata nu mi-ar palti un abonament de 120ron pe luna, eu am banii specificati si vreau sa iau tel sh,ce nu e clar?

MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
29 noiembrie 2010, 13:55:16
okazii.ro te va ajuta.

MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
29 noiembrie 2010, 13:56:01
Hotoman 29-11-2010 06:22:43
topic inutil lol are, nu are , are, nu are 

http://mobilewave.ro/forum/search.php?action=topics&id=6544&src=FromProfile

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

cosmyn_the_b3st 29-11-2010 13:51:23
frate tata nu mi-ar palti un abonament de 120ron pe luna, eu am banii specificati si vreau sa iau tel sh,ce nu e clar?
MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri

cosmyn_the_b3st 29-11-2010 13:51:23
frate tata nu mi-ar palti un abonament de 120ron pe luna, eu am banii specificati si vreau sa iau tel sh,ce nu e clar?tu m-ai bine zii ca nu ai bani in buzunar de o gogoasa,nu ca ai avea 1000 de ron sa iti cumperi telefon..
am fumat de astia asa ca tine in urma cu vreo 20 de ani..
m-ai bine te-ai duce pe alt forum de teapa ta sa aburesti pe cine vrei, ca aici nu-ti gasesti perechea potrivita..
auzi la el,cica frate..

MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
29 noiembrie 2010, 20:44:38
Ce-aveti ma cu omul?Doamne fereste sunteti culmea..

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
29 noiembrie 2010, 21:21:20
A modificat ce a sters mai sus.
In fine... nu are rost sa comentez... oricum discutia e aiurea.... mai bine isi ia un corby.
In fine... nu are rost sa comentez... oricum discutia e aiurea.... mai bine isi ia un corby.

Începător
12 mesaje
din 27/07/2008
30 noiembrie 2010, 00:51:34
in sfarsit apar si baieti cu capul pe umar pe topicul asta. ex: traian23 si whiteboy care dau sfaturi care ma pot ajuta
@Blandu care e ma problema daca eu nu vreau sa imi bage orange pe gat abonamentul ala? e problema mea cum imi gestionez eu banii
@Blandu care e ma problema daca eu nu vreau sa imi bage orange pe gat abonamentul ala? e problema mea cum imi gestionez eu banii

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
30 noiembrie 2010, 01:23:14 • actualizat 30 noiembrie 2010, 01:31:08 (3 ori)
Problemele tale sunt urmatoarele:
- esti un las de doua parale care preferi sa injuri pe PM daca nu ti se raspunde la intrebarile stupide. Spre surprinderea ta, nu sunt obligat sa raspund nimanui si nu o sa raspund niciodata pe PM daca disputa a inceput pe un topic public;
- esti batut in cap pentru ca eu am terminat discutia cu tine cand ai inceput sa aberezi de miliardele pe care le are tac-tu in cap si mi-am dat seama ca nu esti altceva decat un clown atarnator si fara perspective ce se da "student" ca sa para ca are un mot de intelectualitate - ceea ce, din pacate, este cat se poate de fals. Eu cred ca ai intrat cu greu in cls a 9-a sau poate esti la o "facultate" pentru oameni mai... "speciali";
- esti un ipocrit pentru ca pe privat injuri ca la usa cortului si aici faci pe nevinovatul;
- esti un pupincurist ordinar pentru ca ai scos imediat limba la 2 vorbe ce nu te-au busit in gura. Asta nu inseamna ca te-au sustinut;
- esti un mincinos - cred ca toti stim de ce;
- vorbesti ca un gunoier disponibilizat! Cu "Ma" sa te adresezi lu tac-tu care tine "miliardele" sub perna ca sa isi ia "ce are el in cap" (nu stiam ca nimicul costa atat de mult) si pe tine te lasa sa traiesti "ca un amarat de student";
- esti "plin" de lipsa de respect si drept urmare esti tratat in aceeasi maniera;
- esti un parazit pentru ca la varsta pe care ti-o atribui ar trebui sa te gandesti macar la o mica libertate financiara. Ce o sa faci cand tac-tu n-o sa-ti mai dea bani? O sa mori?
- esti incapabil pentru ca eu am incercat sa iti ofer o solutie mai ieftina (70 ron) ca sa poti sa fii fericit cu noul tau telefon dar tu ii dai inainte cu 120RON.
- esti prost pentru ca ai crezut ca poti pacali pe cineva editand mesajul ce a scos la iveala personalitatea ta striacta dar nu ai observat ca erai citat un pic mai jos.
Si pentru toate astea, cu toate ca nu imi sta in caracter, cer BAN pentru injurii aduse prin mesaj privat si blocarea acestui topic!
Dovada:
- esti un las de doua parale care preferi sa injuri pe PM daca nu ti se raspunde la intrebarile stupide. Spre surprinderea ta, nu sunt obligat sa raspund nimanui si nu o sa raspund niciodata pe PM daca disputa a inceput pe un topic public;
- esti batut in cap pentru ca eu am terminat discutia cu tine cand ai inceput sa aberezi de miliardele pe care le are tac-tu in cap si mi-am dat seama ca nu esti altceva decat un clown atarnator si fara perspective ce se da "student" ca sa para ca are un mot de intelectualitate - ceea ce, din pacate, este cat se poate de fals. Eu cred ca ai intrat cu greu in cls a 9-a sau poate esti la o "facultate" pentru oameni mai... "speciali";
- esti un ipocrit pentru ca pe privat injuri ca la usa cortului si aici faci pe nevinovatul;
- esti un pupincurist ordinar pentru ca ai scos imediat limba la 2 vorbe ce nu te-au busit in gura. Asta nu inseamna ca te-au sustinut;
- esti un mincinos - cred ca toti stim de ce;
- vorbesti ca un gunoier disponibilizat! Cu "Ma" sa te adresezi lu tac-tu care tine "miliardele" sub perna ca sa isi ia "ce are el in cap" (nu stiam ca nimicul costa atat de mult) si pe tine te lasa sa traiesti "ca un amarat de student";
- esti "plin" de lipsa de respect si drept urmare esti tratat in aceeasi maniera;
- esti un parazit pentru ca la varsta pe care ti-o atribui ar trebui sa te gandesti macar la o mica libertate financiara. Ce o sa faci cand tac-tu n-o sa-ti mai dea bani? O sa mori?
- esti incapabil pentru ca eu am incercat sa iti ofer o solutie mai ieftina (70 ron) ca sa poti sa fii fericit cu noul tau telefon dar tu ii dai inainte cu 120RON.
- esti prost pentru ca ai crezut ca poti pacali pe cineva editand mesajul ce a scos la iveala personalitatea ta striacta dar nu ai observat ca erai citat un pic mai jos.
Si pentru toate astea, cu toate ca nu imi sta in caracter, cer BAN pentru injurii aduse prin mesaj privat si blocarea acestui topic!
Dovada:
Înapoi la Trucuri și sfaturi
cine e aici?