Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Rock Zone
9 326 vizualizări
944 răspunsuri
Linkuri topic "Rock Zone"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
09 iulie 2010, 20:54:27
Haoleu,s-a deschis sezonu' la cocalari.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Opera Mini
Filip, esti cea mai proasta, gagioasa si scarbosa persoana cu care am avut ocazia sa interactionez! Sunt ferm convins ca mama ta se rostogoleste acolo unde e, stiind ca te-a lasat in halul asta pe lume. Esti o rusine pentru toata rasa mamiferelor si o sa ajungi sa te rada si euglenele verzi! Esti un ipocrit scarbos de care si lui dumnezeu ii e sila! Esti o greseala regretabila si un inutil in tot ceea ce incerci sa faci! Si spun asta cu toata convingerea si linistea launtrica ce o pot avea.
Multa bafta... si sper sa te citesc gravat in marmura... ca aici sunt satul de tine!
Multa bafta... si sper sa te citesc gravat in marmura... ca aici sunt satul de tine!
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
10 iulie 2010, 00:18:11
@Blandu,da de ce iei apararea satanistilor? Tu de cand nu ai mai fost pe la biserica? Cand te-ai spovedit ultima oara?
10 iulie 2010, 01:03:51
Blandu 09-07-2010 23:34:50
Filip, esti cea mai proasta, gagioasa si scarbosa persoana cu care am avut ocazia sa interactionez! Sunt ferm convins ca mama ta se rostogoleste acolo unde e, stiind ca te-a lasat in halul asta pe lume. Esti o rusine pentru toata rasa mamiferelor si o sa ajungi sa te rada si euglenele verzi! Esti un ipocrit scarbos de care si lui dumnezeu ii e sila! Esti o greseala regretabila si un inutil in tot ceea ce incerci sa faci! Si spun asta cu toata convingerea si linistea launtrica ce o pot avea.Multa bafta... si sper sa te citesc gravat in marmura... ca aici sunt satul de tine!
PS: sa-mi trag poula-n BOR si-n toti pupincuristii mafiotilor care o conduc.
10 iulie 2010, 01:23:01 • actualizat 10 iulie 2010, 01:25:11 (1 ori)
Blandu 09-07-2010 23:34:50
Filip, esti cea mai proasta, gagioasa si scarbosa persoana cu care am avut ocazia sa interactionez! Sunt ferm convins ca mama ta se rostogoleste acolo unde e, stiind ca te-a lasat in halul asta pe lume. Esti o rusine pentru toata rasa mamiferelor si o sa ajungi sa te rada si euglenele verzi! Esti un ipocrit scarbos de care si lui dumnezeu ii e sila! Esti o greseala regretabila si un inutil in tot ceea ce incerci sa faci! Si spun asta cu toata convingerea si linistea launtrica ce o pot avea.Multa bafta... si sper sa te citesc gravat in marmura... ca aici sunt satul de tine!
Ba-baiatule! Da ce ti-am facut eu ma sa-mi doresti moartea? Prentru ca TI-AM VRUT BINELE?
PENTRU CA AM VRUT SA-TI DESCHID OCHII CU INVATATURILE MONAHULUI ARSENIE? De unde atata ura pe tine? Clar, e de la satana, pentru ca m-am luat de rock, de rock-ul satanist pe care il aparati cu atata inversunare! Huaaaaa! satanistule!

Blandule, tu nu esti deloc bland vad, esti mielu` turbat! Pai e frumos sa vorbesti asaaa? Dar n-am nimic cu tine, stiu ca te impinge satana la asemenea vorbe! De la ceasul ala de roaker ti se trage!
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Mini
Incredibil...
cred ca l-am gasit pe Daniil Pravoslavnic
cred ca l-am gasit pe Daniil Pravoslavnic MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
Acum sincer, parerile unor teologi sunt exagerate. Eu sunt credincios, insa nu am nimic cu rock-ul. Da, exista rockeri fanatici si care isi dedica muzica diavolului, insa rock-ul e in general o muzica puternica care iti stimuleaza simturile, si nu neaparat "intr-un mod dracesc". Mie chiar imi plac multe piese metal rock de la trupe mai mult sau mai putin controversate (Rammstein, Rob Zombie, Korn, Moonsorrow), da' asta nu inseamna ca sunt de acord cu stilul de viata sau ideile membrilor acestor trupe. Eu ma rezum la melodie si-atat. Ia nu mai puneti manele in masina si dati play in schimb la piese ca Du Hast sau Dragula... prea tare.
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Mini
Pentru ca ideologiile unei religii sa poata fi tinute pe picioare e nevoie de personaje negative, e nevoie de acel cineva catre care sa arati cu degetul. Imagineaza-ti cum ar fi daca toata lumea ar fi perfecta, daca s-ar preta valorilor crestinismului (de exemplu)... aceasta religie ar disparea deoarece nu ar mai fi nevoie de ea. Rock-ul si adeptii acestui gen muzical sunt in general nonconformisti, deci pentru crestinii habotnici e un exemplu perfect de "asa nu". Nu conteaza ca se face o generalizare (de fapt in crestinism - si nu numai - totul se rezuma la "turma", nu la individ, deci generalizarea e ceva caracteristic), ca printre acei oameni ce adora rock-ul sunt si crestini inraiti - toti sunt rai, uite la ei ce fac, etc, etc. Si uite asa avem pe cine da drept exemple negative. Sper sa ma fi facut inteles bine..
10 iulie 2010, 11:39:25
)Bravo filip, caterinca ta ti-a adus injurii serioase!
ok, acum va recomand: http://www.youtube.com/watch?v=r1dJDzB2OFU
Si pentru Zizou: http://www.youtube.com/watch?v=4z3QZYutyqU&feature=related
10 iulie 2010, 16:29:00
Da' parca era vorba ca acest cocalar habotnic cu diploma pe nume filip nu mai are voie sa ne tulbure topicul cu ineptiile lui de rahat.
Multam @wurdulak dar sincer nu e tocmai pe gustul meu piesa,sorry.
Multam @wurdulak dar sincer nu e tocmai pe gustul meu piesa,sorry.
10 iulie 2010, 17:25:11
babaiatule ce ineptii visezi?!
14 iulie 2010, 22:25:07
18 iulie 2010, 22:16:55
Interviu cu amicii mei stoneri:
http://www.carteadenisip.ro/interviuri/intestinal-alien-reflux-8211-brutalitate-umor-dezma/2130
http://www.carteadenisip.ro/interviuri/intestinal-alien-reflux-8211-brutalitate-umor-dezma/2130
18 iulie 2010, 23:28:06
Sigur nu le-ai zis nimic de dulce de te-a luat ala la sfarsit cu "*******"?
Edited by Mishulica at 18-07-2010, 23:38
Edited by Mishulica at 18-07-2010, 23:38
19 iulie 2010, 07:56:51
Nu! 
Acuma, nu stiu ce au interpretat din ce spuneam eu! Am schimbat cateva mesaje private, noh...
) Oricum, sunt niste potheads...

Acuma, nu stiu ce au interpretat din ce spuneam eu! Am schimbat cateva mesaje private, noh...
) Oricum, sunt niste potheads...
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter