http://the-lurker.blogspot.com/2010/05/watain-2010-lawless-darkness.html
Noul album Watain...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Rock Zone
9 326 vizualizări
944 răspunsuri
Linkuri topic "Rock Zone"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
29 mai 2010, 00:09:24
Zizou 28-05-2010 21:13:07
Multam,cu ocazia asta voi cauta piesele respective sa le ascult ca nu le stiu pe toate. Dar voi face asta ceva mai tarziu pt ca ma doare capul ingrozitor de la o raceala si acum abia pot sa ascult trupe gen Iron Maiden. 
MW Lurker
277 mesaje
din 31/01/2010
Nokia6630
Filip, dar maneaua te ajuta in combaterea bolii ?
29 mai 2010, 10:31:06
filip 29-05-2010 00:09:24
Pai vezi! Vezi! Rock-u numai rau iti face, cel mai probabil iti agraveaza si bolile, pentru ca e o muzica agresiva si iti distruge bio-ritmu`. Da voi betmen betmen... 

Ce-ar fi sa nu-ti mai arati tu frustrarea asta a ta fata de muzica rock si sa nu mai postezi daca esti contra acestei culturi? Crezi ca vei schimba ceva? Crede-ma,un metalist adevarat mai degraba si-ar schimba sexul decat muzica pe care-o asculta,indiferent ce i-ai spune tu.
Sper sa observi ca de data asta am abordat o atitudine prieteneasca la adresa ta.
31 mai 2010, 13:36:47
Back from Deicide show! Glen Benton in mare forma, are o voce monstruoasa, acopera toate instrumentele.
14 iunie 2010, 12:14:51
Recomand cu ambele maini albumul "Panzer Metal" al formatiei germane Negator. Un black metal foarte captivant cap-coada,cu piese scurte dar la obiect ce exprima o varietate de forte intunecate ghidate de riffuri si tobe foarte inspirate. Numele albumului ma duce personal cu gandul la un alt material foarte bun din black metal,anume "Panzer Division Marduk",insa daca e sa le comparam pe cele doua cel de fata este totusi la un alt calibru.
Deci luati de ascultati stimati metalisti,intreg albumul propus de panzerele germane e un adevarat omagiu adus Stapanului Intunericului. >
Iar acum ceva pt Vlad Dracul...
Steel Maid - Raptor (2010):
1. Hellraiser 05:12
2. Unbreakable 04:05
3. Metal War 04:46
4. Hellwings Of Fire 06:29
5. Die Fast 02:41
6. Lovebreaker 03:56
7. Armageddon 04:44
8. The Falling Angel 06:57
9. Raptor 07:30
Alec "Al Ravage" Firicano - Vocals
Dirk Johannsen - Guitars
Björn Bombach - Bass
Martin "Z-Iron" Zellmer - Drums
Avem de fata un release al altor nemti,acestia fiind la albumul de debut si prestand un heavy metal clasic si solid,fiind influentati,imo,de formatii gen Judas Priest. Avem piese foarte antrenante pe aici,cu riffuri cacthy si refrene memorabile,ceea ce face materialul sa fie socotit drept unul din cele mai bune albume de debut ale anului pana acum.
Deci luati de ascultati stimati metalisti,intreg albumul propus de panzerele germane e un adevarat omagiu adus Stapanului Intunericului. >

Iar acum ceva pt Vlad Dracul...
Steel Maid - Raptor (2010):
1. Hellraiser 05:12
2. Unbreakable 04:05
3. Metal War 04:46
4. Hellwings Of Fire 06:29
5. Die Fast 02:41
6. Lovebreaker 03:56
7. Armageddon 04:44
8. The Falling Angel 06:57
9. Raptor 07:30
Alec "Al Ravage" Firicano - Vocals
Dirk Johannsen - Guitars
Björn Bombach - Bass
Martin "Z-Iron" Zellmer - Drums
Avem de fata un release al altor nemti,acestia fiind la albumul de debut si prestand un heavy metal clasic si solid,fiind influentati,imo,de formatii gen Judas Priest. Avem piese foarte antrenante pe aici,cu riffuri cacthy si refrene memorabile,ceea ce face materialul sa fie socotit drept unul din cele mai bune albume de debut ale anului pana acum.
MW Lurker
277 mesaje
din 31/01/2010
Nokia6630
Am ascultat doar Hellraiser de la Steel Maid. Cand ziceai ca s-au lansat ? Heavy metal de calitate. Multumesc, @Zizou!
14 iunie 2010, 16:06:26
S-au infiintat anul trecut... N-ai pt ce.
MW Lurker
277 mesaje
din 31/01/2010
Nokia6630
Dar au un sound putin mai vechi. Cum nu prea se mai aude acum, piata a fost invadata de pustii americani cu alternative-ul.
Note: Posts were merged
Mi-am amintit de piesa aceasta a lui Elvis. Foarte placuta melodia.
Mi-am amintit de piesa aceasta a lui Elvis. Foarte placuta melodia.

15 iunie 2010, 10:54:31
Frumoasa piesa lui Elvis,intr-adevar. Iar fufele alea din jurul lui parca au orgasm la cum urla.
Eu nu prea suport alternative-ul si metalcore-ul,prefer metalul pur.
Inca o piesa faina care mie-mi place foarte mult si-mi trezeste amintiri,ca tot m-ai bagat in latura asta mai soft:
Eu nu prea suport alternative-ul si metalcore-ul,prefer metalul pur.
Inca o piesa faina care mie-mi place foarte mult si-mi trezeste amintiri,ca tot m-ai bagat in latura asta mai soft:
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
16 iunie 2010, 10:43:41
ce sound misto poate sa aiba piesa asta
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
17 iunie 2010, 23:44:04
Cu ceva timp in urma am vorbit pe acest topic despre un ceas mai special pe care il purtam in perioada liceului alaturi de alte podoabe "rockaresti".
Am fost rugat atunci sa postez poze cu el. I-am facut poze intr-un sfarsit si cu mare intaziere le postez.

Este printre putinele (daca nu singurul) lucruri pe care le-am pastrat din acea perioada. Restul (bratari, tricouri, hanorace, cateva perchi de pantaloni) le-am donat altora in devenire.
Am fost rugat atunci sa postez poze cu el. I-am facut poze intr-un sfarsit si cu mare intaziere le postez.

Este printre putinele (daca nu singurul) lucruri pe care le-am pastrat din acea perioada. Restul (bratari, tricouri, hanorace, cateva perchi de pantaloni) le-am donat altora in devenire.
MW Lurker
277 mesaje
din 31/01/2010
Opera Mini
Cat ceri pe ceas ?
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
18 iunie 2010, 01:53:13
Hmm... nu m-am gandit pana acum sa il dau... e unicat.
Ii trebuie baterie si sistemele de ichidere ale clapei si bratarii sunt un pic modificate.
Am vrut sa il dau unui prieten pe moca dar era prea mult pntru el.
Daca o sa mi se ofere o suma care sa merite o sa ma gandesc sa il dau.
Ii trebuie baterie si sistemele de ichidere ale clapei si bratarii sunt un pic modificate.
Am vrut sa il dau unui prieten pe moca dar era prea mult pntru el.
Daca o sa mi se ofere o suma care sa merite o sa ma gandesc sa il dau.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter