haide filip,trebuie sa ai si tu o preferinta.
Esti tanar,sunt sigur ca ai incercat sa asclti noutati ale acestui stil si chiar daca nu ti-au placut in totalitate si ai ales sa te desprinzi de ele,totusi admiri anumite melodii care influienteaza nu prin semnificatia textelor ci prin sunet- se stie ca muzica clasica si cea rock au cea mai mar e
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Rock Zone
9 326 vizualizări
944 răspunsuri
Linkuri topic "Rock Zone"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Luver
119 mesaje
din 05/04/2010
Symbian
influienta asupra psihicului-nu luam in considerare textul melodiei.
Uite, mie imi place si depeche mode, ca oricarui tanar.
Tu ce preferinte ai?
nu inteleg de ce razi,parca cand vine vorba de muzica al iei pe NU in brate.
Bun, facem altcumva
Ce zici de formatile romanesti COMPACT si IRIS
Note: Posts were merged
Uite, mie imi place si depeche mode, ca oricarui tanar.
Tu ce preferinte ai?
nu inteleg de ce razi,parca cand vine vorba de muzica al iei pe NU in brate.
Bun, facem altcumva
Ce zici de formatile romanesti COMPACT si IRIS
Note: Posts were merged
09 mai 2010, 20:53:55
Da de ce tre` sa fiu eu de acord cu zizou, sa sa iau in brate rocku?
Mai ales ca zizou m-a jignit rau de tot cand a zis ce a zis de Sfinti si de Dumnezeu, si de pozele alea pe care le-a pus de Paste pe topicul "Religie". Si cica el nu se baga aiurea in seama!
Mai ales ca zizou m-a jignit rau de tot cand a zis ce a zis de Sfinti si de Dumnezeu, si de pozele alea pe care le-a pus de Paste pe topicul "Religie". Si cica el nu se baga aiurea in seama! MW Luver
119 mesaje
din 05/04/2010
Symbian
zizou, ca orice tanar, are o minte iute si agera , care se adapteaza la orice schimbare si de acceptare a lucrurilor noi.
Creativitatea si descoperirea de sine fac pentru un om sa fie diferit de semenii lui.Acum depinde si de caracterui persoanei.Un introvertit nu se destainuie ca un extrovertit.
Si asa voi suntei persoane diferite
Omul greseste dar sa sti ca in sufletelul lui este o lumina care va iesi la suprafata, intotdeauna binele va invinge
Zi-mi si mie iti ace Iris
Creativitatea si descoperirea de sine fac pentru un om sa fie diferit de semenii lui.Acum depinde si de caracterui persoanei.Un introvertit nu se destainuie ca un extrovertit.
Si asa voi suntei persoane diferite
Omul greseste dar sa sti ca in sufletelul lui este o lumina care va iesi la suprafata, intotdeauna binele va invinge
Zi-mi si mie iti ace Iris
09 mai 2010, 21:09:31
O piesa super: http://www.youtube.com/watch?v=7mhpCs7_Zzg nu mai exista grupul dar au lasat in urma multe.
Zizou si filip, iubiti-va! Acum!
Zizou si filip, iubiti-va! Acum!
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
09 mai 2010, 21:50:14
parca am spus ceva filip ... vad ca se face offtopic doar din cauza conflictului tau cu zizou. Daca se mai posteaza inca o data off topic ma supar tare si iau masuri aspre.
MW Luver
119 mesaje
din 05/04/2010
Opera Mini
Ce spuneti de formatia finlandeza de muzica rock-metal simfonic APOCALIPTICA . Eu prefer preluarile de la formatia Metalica.
As vrea sa mai aflu alte formatii de rock care utilizeaza exclusiv instrumentul in redarea muzici
imi spune-ti si mie
As vrea sa mai aflu alte formatii de rock care utilizeaza exclusiv instrumentul in redarea muzici
imi spune-ti si mie
09 mai 2010, 22:33:26
Imi plac si mie Apocalyptica,dar am ascultat doar vreo doua albume de la ei. Si Iris imi plac,am mai si mentionat in urma acest lucru. O piesa frumoasa si hazlie care-mi place mult de la ei:
Iris - Trenul fara nas:
Din cate-am inteles astia vor canta in deschidere la AC\DC peste-o saptamana,iar spectacolul va putea fi urmarit in direct pe TVR2.
Iris - Trenul fara nas:
Din cate-am inteles astia vor canta in deschidere la AC\DC peste-o saptamana,iar spectacolul va putea fi urmarit in direct pe TVR2.
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
09 mai 2010, 23:27:39 • actualizat 10 mai 2010, 00:03:47 (4 ori)
Ce bine ca se transmite concertul la TV, va fi o super atmosfera acolo, 70-80 mii de spectatori.
bine nu mai stiu exact pe ce loc...Bogdan, eu inca mai am casete cumparate de la taraba, cu MTV Top 10. Pe clasa a X-a exact dupa revolutia mi-am cumparat primul meu casetofon, un SONY. Cum am zis mai devreme atunci era greu sa faci rost de muzica buna. Tot la o taraba am gasit o caseta originala dar folosita, cu Alice Cooper "1989 - Trash". Problema a fost atunci cand am imprumutat caseta unui rocker adevarat ca de atunci nu am mai vazut-o 
"Poison" e una dintrele piesele care ma fascinat pe vremea aia.
bogdan_go 09-05-2010 19:26:27
ce sa zic nu ma prea atrage acest stil de muzica,dar imi placea inainte cateva piese de la Metalica..Pe vremea aia una dintre acele piese a fost pe MTV(international) clasata in MTV Top 10..bine nu mai stiu exact pe ce loc...

"Poison" e una dintrele piesele care ma fascinat pe vremea aia.
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
16 mai 2010, 00:10:01 • actualizat 16 mai 2010, 00:16:29 (1 ori)
Am gasit pe cocalari.com da din fericire e adevarat:
ROMANI CARE VA BATETI CU PUMNUL ÎN PIEPT CA SUNTETI “CRESTINI DE 2000 DE ANI" !!!
În ziua de 16 mai 2010 (CHIAR ÎN SFÂNTA ZI DE DUMINICA - ZIUA SPECIALA DE ÎNCHINARE ÎNAINTEA DOMNULUI) românii se vor confrunta cu UN ATAC DEMONIC fara precedent prin organizarea unui concert rock al trupei ACDC în Piata Constitutiei din Capitala, UN PERICOL ENORM PENTRU SUFLETELE A ZECI DE MII DE TINERI CARE VOR FI ATRASI DIN TOATA TARA !!!
Nu uitati ca ACDC este O FORMATIE ROCK CU ADEVARAT SATANICA !!!
Va reamintesc ca ACDC înseamna “Anti Christ - Death to Christ"
(nu cred ca mai este cazul sa traduc ce înseamna acest lucru îngrozitor) !!!
ACDC ÎN DELIRUL ÎNGROZITOR AL SATANEI
VA IMPLOR SA TINETI POST SI RUGACIUNE ÎN ZIUA DE 16 MAI 2010 PENTRU CA ACEST CONCERT SA FIE ANULAT SI CEI 60 DE MII DE EVENTUALI PARTICIPANTI SA RENUNTE !!!
FIE CA BUNUL DUMNEZEU SA DEA O PLOAIE TORENTIALA PESTE PIATA CONSTITUTIEI !
FIE CA PLOAIA TAMADUITOARE DIN CER SA SPELE ATEISMUL SI SATANISMUL CARE ÎNCEARCA SA SE ABATA CA O URGIE ASUPRA POPORULUI ROMÂN !!!
FIE CA DOMNUL SA OPREASCA ACEASTA NENOROCIRE CARE DISTRUGE MINTILE SI SUFLETELE TINERILOR ROMÂNI “ORTODOCSI - CRESTINI DE 2000 DE ANI" !!!
Tragicul eveniment face parte din turneul intitulat “Black Ice World Tour 2010".
Doamne, Sfinte Tata Ceresc, ai mila de aceasta tara si nu ne parasi !!!
Bunule Dumnezeu, îndura-te de poporul român si trezeste-l pâna nu e prea târziu ! Te rog si pentru tinerii din fotografia de mai jos ! Scoate-i din Întuneric si elibereaza-i de sub puterea satanei ca sa nu ajunga sa fie pierduti pentru vesnicie ! Salveaza aceste suflete sarmane, robite si înlantuite...
Desi e pusa si pe topicul "Religie" mai bine isi gaseste locul aici.
PS nu-mi spuneti ca nu e adevarat ca e o trupa satanica!
ROMANI CARE VA BATETI CU PUMNUL ÎN PIEPT CA SUNTETI “CRESTINI DE 2000 DE ANI" !!!
În ziua de 16 mai 2010 (CHIAR ÎN SFÂNTA ZI DE DUMINICA - ZIUA SPECIALA DE ÎNCHINARE ÎNAINTEA DOMNULUI) românii se vor confrunta cu UN ATAC DEMONIC fara precedent prin organizarea unui concert rock al trupei ACDC în Piata Constitutiei din Capitala, UN PERICOL ENORM PENTRU SUFLETELE A ZECI DE MII DE TINERI CARE VOR FI ATRASI DIN TOATA TARA !!!
Nu uitati ca ACDC este O FORMATIE ROCK CU ADEVARAT SATANICA !!!
Va reamintesc ca ACDC înseamna “Anti Christ - Death to Christ"
(nu cred ca mai este cazul sa traduc ce înseamna acest lucru îngrozitor) !!!
ACDC ÎN DELIRUL ÎNGROZITOR AL SATANEI
VA IMPLOR SA TINETI POST SI RUGACIUNE ÎN ZIUA DE 16 MAI 2010 PENTRU CA ACEST CONCERT SA FIE ANULAT SI CEI 60 DE MII DE EVENTUALI PARTICIPANTI SA RENUNTE !!!
FIE CA BUNUL DUMNEZEU SA DEA O PLOAIE TORENTIALA PESTE PIATA CONSTITUTIEI !
FIE CA PLOAIA TAMADUITOARE DIN CER SA SPELE ATEISMUL SI SATANISMUL CARE ÎNCEARCA SA SE ABATA CA O URGIE ASUPRA POPORULUI ROMÂN !!!
FIE CA DOMNUL SA OPREASCA ACEASTA NENOROCIRE CARE DISTRUGE MINTILE SI SUFLETELE TINERILOR ROMÂNI “ORTODOCSI - CRESTINI DE 2000 DE ANI" !!!
Tragicul eveniment face parte din turneul intitulat “Black Ice World Tour 2010".
Doamne, Sfinte Tata Ceresc, ai mila de aceasta tara si nu ne parasi !!!
Bunule Dumnezeu, îndura-te de poporul român si trezeste-l pâna nu e prea târziu ! Te rog si pentru tinerii din fotografia de mai jos ! Scoate-i din Întuneric si elibereaza-i de sub puterea satanei ca sa nu ajunga sa fie pierduti pentru vesnicie ! Salveaza aceste suflete sarmane, robite si înlantuite...
Desi e pusa si pe topicul "Religie" mai bine isi gaseste locul aici.
PS nu-mi spuneti ca nu e adevarat ca e o trupa satanica!
16 mai 2010, 00:33:54
Foarte bine ai facut ca ai scos la lumina link-ul... a facut si virusonwap ceva util...
MW Addicted
1173 mesaje
din 07/01/2008
16 mai 2010, 01:14:34
acdc vine de la alternating current direct current
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter