Autentificare
facebook MW pe Facebook
twitter MW pe Twitter
© Mobilewave.ro
versiunea desktop
Inițiator acum 20 ani
SHADDOW
MW Luver
Ultimul acum 14 ani
Blandu
Art Director
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!

Rock Zone

9 326 vizualizări
944 răspunsuri
Raoul
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
08 aprilie 2010, 16:43:25
Zizou 08-04-2010 16:38:09
doar el fuge ca dracul de tamaie de tot ce inseamna material cu continut rockeristic. :lol:
Pai si normal! Rocku e ceva demonic,rau! Unui om sanatos nu are cum sa-i placa grotescutl,ceea ce e urat,satanic!
Publicitate
Publicitate
wurdulak
MW Addicted
2320 mesaje
din 11/02/2006
30% warn
08 aprilie 2010, 16:46:31
Trebuie sa raspund unor cocalari?
Eu eram ironic, dar la mintea voastra... "Zi ma...si gata" sa zici...altcuiva.  :D
Nu intelegi ca esti needucat si de prost gust prin replicile astea? Nu am chef de warn pentru elucubratiile tale si varsta ti-o zic cand/daca vreau.
Zizou
MW Lurker
478 mesaje
din 06/07/2008
58% warn
08 aprilie 2010, 16:48:28 • actualizat 08 aprilie 2010, 16:53:15 (2 ori)
Raoul: Satanic e tot ce-nseamna biserica,ti-am mai zis. Nu rock-ul omoara oameni si isi bate joc de ei in ultimu' hal.
Raoul
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
08 aprilie 2010, 17:07:57
@wurdulak taci din gura,ai 16-17 ani,nu mai incerca sa pari mai mare decat esti! Punct!

@zizou,dimpotriva,nu a omorat nimic ortodoxia,ci rockul! Muzica voastra dauneaza si elibereaza energie negativa din plin! Vezi documentarul despre apa daca il stii,sa vezi ce influenta are muzica rock si asupra structurii acesteia! E facut de niste oameni de stiinta!
Zizou
MW Lurker
478 mesaje
din 06/07/2008
58% warn
08 aprilie 2010, 17:24:06 • actualizat 08 aprilie 2010, 17:26:22 (2 ori)
@Raoul: Stimate ignorant,cine a provocat cruciadele,inchizitia si multe alte atrocitati facute-n numele religiei,Crestinismul sau Rock-ul?
Documentarul cu influenta muzicii asupra celulelor din apa il stiu,dar nu-i vad relevanta. Cele mai multe subgenuri ale rock-ului au fost facute-n general sa fie dure si agresive,nu a negat nimeni asta,dar daca eu asta caut in mare parte la muzica pe care-o ascult,nu vad care-i problema. Sunt om rational si nu mai cred demult in Satana si stupiditati ce tin de religie,stiu sa fiu si ascultator infocat de rock si sa am in acelasi timp si principii morale-n viata.
Acum explica-mi tu cum anume a omorat rock-ul oameni,in caz ca ai gandit cand ai scris treaba asta. Iar daca te refereai la omorare "spirituala",la anularea mantuirii si cacaturi bisericesti de genul,lasa-ne.
wurdulak
MW Addicted
2320 mesaje
din 11/02/2006
30% warn
LG
08 aprilie 2010, 17:36:53
Nu ai cu cine, nu vezi? Vorbeste singur.
Raoul
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
08 aprilie 2010, 18:10:50
@Zizou rockul chinuie oameni,am vazut cum ii tineau in lanturi,cu ace prin ei si multe altele. Multi se sinucid etc. Ca sa nu mai zic ca beau sangele animalelor si multe altele. Si nu ma intereseaza cine a provocat inchizitiile ai alte lucruri asemanatoare,stiu doar ca nu Biserica Ortodoxa. De restul nu ma intreba! Crestini se numesc si protestantii si neoprotestantii cu toate subdiviziunile lor etc. Deci termenul de "crestin" e la modul general! Tu habar n-ai de religie,vezi-ti de satanismele tale,eventual i-al si pe pustiu asta @wurdulak ca va potriviti.
wurdulak
MW Addicted
2320 mesaje
din 11/02/2006
30% warn
08 aprilie 2010, 18:29:35
Noi concerte:

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=361488031&blogId=532420437
Zizou
MW Lurker
478 mesaje
din 06/07/2008
58% warn
08 aprilie 2010, 18:43:44 • actualizat 08 aprilie 2010, 18:45:58 (1 ori)
Raoul 08-04-2010 18:10:50
@Zizou rockul chinuie oameni,am vazut cum ii tineau in lanturi,cu ace prin ei si multe altele.
Unde-ai vazut?

Multi se sinucid etc.
Din cauza rock-ului?! :roll:

Ca sa nu mai zic ca beau sangele animalelor si multe altele.
Si tu nu te hranesti din plante si animale? :hmm: Si mai care "multe altele"?

Si nu ma intereseaza cine a provocat inchizitiile ai alte lucruri asemanatoare,stiu doar ca nu Biserica Ortodoxa. De restul nu ma intreba! Crestini se numesc si protestantii si neoprotestantii cu toate subdiviziunile lor etc. Deci termenul de "crestin" e la modul general!
Toti crestinii reprezinta o religie iar indiferent ca-s ortodocsi sau catolici,tot in Iisus ca mantuitor cred si tot pe biblie se bazeaza,doar ca o interpreteaza diferit.
Si din cauza ortodocsilor s-au comis crime,cum ar fi cruciadele. Insa eu vorbesc initial de efectele negative ale religiei in general,care implica si ortodocsii,cum ar fi averea imensa pe care o aduna biserica de pe urma astora ca tine pe motiv ca-ti asigura mantuirea,iar in schimb nu-ti ofera altceva decat obligarea de a te supune si umili in ultimul hal fata de ei,sa te afunzi ca dobitocu' in credinta oarba si deplina. JALNIC!!! :down:

Tu habar n-ai de religie,vezi-ti de satanismele tale,eventual i-al si pe pustiu asta @wurdulak ca va potriviti.
In conditiile in care tu pici de idiot bagandu-te intr-un topic al carui subiect iti este total strain,rock-ul,doar ca sa insisti pe dracu stie ce motiv ca wurdulak are o anumita varsta,ceea ce-i total irelevant in primul rand fata de activitatea sa ca user,nu vad cu ce drept ma iei pe mine cu "vezi-ti de satanismele tale".
Daca ai ceva rational de zis referitor la rock te invit sa o faci,dar daca nu,iti recomand politicos sa-l iei pe bufonul ala de filip cu tine si sa nu ne mai onorati cu prezenta voastra de habotnici si incuiati,pt ca macar din respect pt Constitutia statului n-ar trebui sa amestecati religia in fiecare discutie,daca nu datorita gradului de sanatate mintala.
Raoul
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
08 aprilie 2010, 18:53:40
Am vazut in niste clipuri ma toate alea de care ziceam. Si nu ma luasem de @werdulak,doar i-am dat un raspuns lui @nerooo! Evident,apoi a inceput el cu teoriile lui,fara ca macar sa spuna ce varsta are (in conditiile in care vroia sa ma contrazica pe mine cand am spus ca n-are mai mult de 16-17 ani). Si inca ceva,si voi va bagati pe topicul Religie,unde chiar sunteti paraleli! :down:
wurdulak
MW Addicted
2320 mesaje
din 11/02/2006
30% warn
08 aprilie 2010, 20:24:23
Bai nene nu mai da reply la ce spune, ca o tine cu varsta pana moare acuma, il roade. :)) Punct!

:lol:
Zizou
MW Lurker
478 mesaje
din 06/07/2008
58% warn
08 aprilie 2010, 20:55:23
Raoul 08-04-2010 18:53:40
Am vazut in niste clipuri ma toate alea de care ziceam.
Prezinta-le.

Raoul 08-04-2010 18:53:40
Si inca ceva,si voi va bagati pe topicul Religie,unde chiar sunteti paraleli! :down:
Eu daca ma bag in topicul despre religie nu vorbesc despre rock sau avioane acolo. Iar faptul ca tu ignori lucrurile care nu-ti convin,ca preferi sa te increzi absolut orbeste in Biblie care-ti aduce minciuni sfruntate inca din Geneza,nu inseamna in niciun caz ca problemele aduse de mine in discutie pe acolo nu sunt reale.
Sa acuzi pe cineva care e impotriva religiei ca are nevoie de cunostinte solide ca sa-si dea cu parerea despre asa ceva e penibil si de-o nesimtire crunta,in conditiile in care simpla logica desfiinteaza Crestinismul.
filip
MW Addicted
2171 mesaje
din 06/02/2008
50% warn
08 aprilie 2010, 22:53:03
Eu am pus mai de mult un clip cu unul GG Allin, care... se vede pe youtube ce facea si ce promova... lua "spectatorii" (a se citi depravatii) la bataie in timpul desfasurarii "concertului" (a se citi: reprezentatiei grotesti, animalice), e un clip de vreo 40 de minute cu o filmare la emisiunea americana "The Jerry Springer Show", un fel de show cu tot felul de ciudati (adusi pentru audienta normal). AM PUS CLIPUL PE UN TOPIC, SI TU, ZIZOU NU STIU CE NAIBA AI ZIS CA N-ARE TREABA CU ROCK-UL. Dar cu cine are treaba mai? Surprinde clar esenta culturii voastre degradante. Credeti ca muzica asta n-a spalat pe cap generatii intregi de FRAIERI? E ceva decadent si e normal ca majoritatea oamenilor "sanatosi la cap" sa nu fie de acord cu asa ceva.
Acu o sa zici ca si data trecuta, ca ala nu e reprezentativ pentru ce inseamna ceea ce imi permit sa spun INDUSTRIA ROCK. Ai nu ma innebuni! Pentru ca muzica asta, dragii mei, nu e facuta pentru a va bucura voua urechile, e facuta pentru a va goli buzunarele, fara respect pentru sanatatea voastra mentala. La fel cum e si CAPITALISMUL: N-ARE MAMA, N-ARE TATA, N-ARE MILA, ARE DOAR OCHI FOARTE BUNI, FOCALIZATI PE BUZUNARELE NAIVILOR.
N-are rost sa faceti comparatii cu Sfanta Biserica, nici n-ar trebui sa alaturam "rock" si "ortodoxism" in aceeasi fraza.
Marius
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
09 aprilie 2010, 01:26:49 • actualizat 09 aprilie 2010, 01:40:55 (2 ori)
Fiecare asculta ce doreste.
Si eu detest acel rock pervers, violent, satanic, dement, oribil, dar e democratie si nu ai cum sa le impui oamenilor sa nu asculte/sa asculte un anumit gen.

Filip, Roul, ROCKUL e superb! E pacat sa generalizati si sa faceti acest gen cu ou si cu otet doar pentru ca exista cativa retardati care fac muzica la betie sau cand se masturbeaza (asa cum scria in articolul postat de wurdulak).

Nici nu trebuie sa facem atat de mult caz pe aceasta tema pentru ca asemenea piese nu sunt si nu cred vor fi promovate in urmatorii 200-300 de ani, cel putin. Piesele de acest gen sunt undeva intr-un colt negru al muzicii, acestea fiind in imposibilitatea de a se afirma si compara cu 0.1% din valoarea pieselor create de adevarati artisti, regi ai muzicii rock: Queen, Scorpions, Smokie, Dire straits, Elvis, Led Zeppelin etc. Acest lucru este valabil si pentru majoritatea pieselor din alte genuri (exemplu: piesele "cantate" de Dj Dony, Inna, Dj Castravete etc)

Asa cum Gogu asculta "Digiei HaiSaTragemPeNas-I want your love to shine" pe la colt de bloc cu incaltarile Converse in picioare, asa asculta si Vasile "Baiatu' De Cartier 69 - sunt baietas din Pantelimon", asa asculta si Armando "Guta - banii mei are valoare", asa asculta si Gigi "Satanic Hell - I want to make love with Lucifer on the beach"....and so on. Fiecare tanar are o perioada mai rebela, cand incearca sa se refugieze intr-un anumit gen de muzica.

Astfel de piese sunt trecatoare.
Credeti ca zizou sau wurdulak o sa mai asculte asemenea piese peste 20 de ani?

Eu pot sa bag mana-n foc ca nu o sa mai asculte. Atunci, tot la muzica buna o sa se intoarca, tot Queen, Scorpions, Michael Jackson o sa asculte.

Pana una alta, haideti sa mai ascultam niste piese bune :):

"Living next door to Alice"=capodopera!

I want to break freeeeeeeeeee.... :coolup:

PS: Raoul, cred ca wurdulak are in jur de 25 de ani (am ghicit sau nu?  :D ).

PS2: una dintre cele mai haioase piese rock mi se pare a fi urmatoarea

:lol:
Publicitate
Publicitate
Zizou
MW Lurker
478 mesaje
din 06/07/2008
58% warn
09 aprilie 2010, 03:58:19
Bai mestere,ti-am mai pomenit in vreo doua randuri ca nu poti presta black metal daca nu detii o anumita pregatire in domeniu. Dar asa cum ma puteam astepta,ca un ignmorant idiot ce demonstrezi in continuare ca esti,nu ai luat in seama afirmatia si ai continuat cu ineptiile tale.
Ca sa te convingi singur cat de prost esti,da un search pe nea gugal si afla ca de exemplu formatia de metal extrem Cradle Of Filth (adica de-ala cu grohaituri,pt astia ca tine) e cea mai de succes trupa rock britanica dupa legendarii Iron Maiden (sper ca macar de astia ai auzit). Cauta de asemenea date biografice despre membrii din trupa aia de "rock dement si oribil",sa vezi ce studii si pregatire au,de asemenea intereseaza-te mai bine ce vor sa exprime oamenii aia prin muzica lor,iar apoi ar trebui sa te cam simti dator sa motivezi cu ce drept i-ai numit tu "retardati" si " fiind in imposibilitatea de a se afirma si compara cu 0.1% din valoarea pieselor create de adevarati artisti, regi ai muzicii rock: Queen, Scorpions, Smokie, Dire straits, Elvis, Led Zeppelin etc". Retardati sunt astia ca tine,indobitociti pana-n maduva oaselor de mass-media sau biserica si care au tendinta de a condamna orice nu se incadreaza in cotidian pt ei. Trupele alea enumerate de tine s-au bucurat de multa faima datorita unor conjuncturi favorabile,adica promovare intensa & shit,caci sunt duzine intregi de trupe mult mai bune din toate punctele de vedere! Sa acorzi atata credit intr-o discutie unor formatii ultracunoscute doar pt ca multi altii au facut-o si sa condamni cu atata patima pe cele pe care nu le poti intelege aducand tot felul de ineptii drept "argumente",nu-mi sugereaza altceva decat ca la tine stapaneste prostia si ignoranta,datorate lipsei documentarii,ceea ce nu te poate face in niciun caz demn de a sustine niste idei cu atata convingere in contextul de fata.
Eu n-am criticat niciodata pe cine nu poate digera muzica ascultata de mine,insa eu daca de exemplu ma iau cumva de Led Zeppelin,fac pariu ca sari ca dobitocu' de cur in sus pe motiv ca vezi-doamne aia au melodii super mega ultra legendare & shit like that,doar pt ca asa considera o anumita majoritate. De fapt ce dracu pretentii sa am de la un om care-i face reclama la avatar acelui rahat de film numit Twilight...
Si "superb" e cuvant relativ boule,nu esti tu nimeni sa impui reguli stricte cu atata nonsalanta,cu atat mai mult sa judeci in totala necunostinta de cauza!

Acum pot lua si ban pt ca vezi-doamne l-am jignit pe dobitoc,da' nu-mi pasa,l-am suportat destul si mi-am mentinut calmul cat am putut,insa el a insistat cu imbecilitatile sale.

filip 08-04-2010 22:53:03
AM PUS CLIPUL PE UN TOPIC, SI TU, ZIZOU NU STIU CE NAIBA AI ZIS CA N-ARE TREABA CU ROCK-UL.
Fii mai explicit,ca eu nu-mi amintesc de nimic in legatura cu ce zici acolo. Pune discutia exacta daca o ai,ca e posibil sa fi uitat eu.

Surprinde clar esenta culturii voastre degradante. Credeti ca muzica asta n-a spalat pe cap generatii intregi de FRAIERI?
"Spalare pe creier" poate-ai vrut sa zici. :lol:
Nu nene,rock-ul inseamna intr-un cuvant LIBERTATE,nu-ti impune absolut nimic,ba chiar te indeamna sa fii impacat cu tine insuti si sa fii constient de nedreptatile acestei lumi.

Acu o sa zici ca si data trecuta, ca ala nu e reprezentativ pentru ce inseamna ceea ce imi permit sa spun INDUSTRIA ROCK. Ai nu ma innebuni! Pentru ca muzica asta, dragii mei, nu e facuta pentru a va bucura voua urechile, e facuta pentru a va goli buzunarele, fara respect pentru sanatatea voastra mentala.
Gradul scazut de sanatate mentala e gasit de obicei la astia habotnici,care nu-s in stare sa perceapa ceva dincolo de niste limite impuse de oameni.
Da,la fel iti spun si acum,rock-ul e FOARTE complex.

N-are rost sa faceti comparatii cu Sfanta Biserica, nici n-ar trebui sa alaturam "rock" si "ortodoxism" in aceeasi fraza.
Cat tupeu poti sa ai,tu-mi vorbesti mie de naivitate cand tu esti adept al unei credinte care presupune cotizarea masiva cu chestii materiale pt obtinerea mantuirii poporului din partea zeului vostru idiot. Ciudat,parca banul era ochiul dracului. :lol:
Deschide ochii omule,nu realizezi ca biserica e doar o afecere infecta,care nu-ti ofera in schimb decat frica si manipulare?!?
Si ai zis bine,e nedrept sa alaturam "rock" si "ortodoxism" in aceeasi fraza,caci nu rock-ul isi bate joc de oameni in ultimul hal.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
versiunea desktop
0.044⋅4⋅0