Bai mestere,ti-am mai pomenit in vreo doua randuri ca nu poti presta black metal daca nu detii o anumita pregatire in domeniu. Dar asa cum ma puteam astepta,ca un ignmorant idiot ce demonstrezi in continuare ca esti,nu ai luat in seama afirmatia si ai continuat cu ineptiile tale.
Ca sa te convingi singur cat de prost esti,da un search pe nea gugal si afla ca de exemplu formatia de metal extrem Cradle Of Filth (adica de-ala cu grohaituri,pt astia ca tine) e cea mai de succes trupa rock britanica dupa legendarii Iron Maiden (sper ca macar de astia ai auzit). Cauta de asemenea date biografice despre membrii din trupa aia de "rock dement si oribil",sa vezi ce studii si pregatire au,de asemenea intereseaza-te mai bine ce vor sa exprime oamenii aia prin muzica lor,iar apoi ar trebui sa te cam simti dator sa motivezi cu ce drept i-ai numit tu "retardati" si " fiind in imposibilitatea de a se afirma si compara cu 0.1% din valoarea pieselor create de adevarati artisti, regi ai muzicii rock: Queen, Scorpions, Smokie, Dire straits, Elvis, Led Zeppelin etc". Retardati sunt astia ca tine,indobitociti pana-n maduva oaselor de mass-media sau biserica si care au tendinta de a condamna orice nu se incadreaza in cotidian pt ei. Trupele alea enumerate de tine s-au bucurat de multa faima datorita unor conjuncturi favorabile,adica promovare intensa & shit,caci sunt duzine intregi de trupe mult mai bune din toate punctele de vedere! Sa acorzi atata credit intr-o discutie unor formatii ultracunoscute doar pt ca multi altii au facut-o si sa condamni cu atata patima pe cele pe care nu le poti intelege aducand tot felul de ineptii drept "argumente",nu-mi sugereaza altceva decat ca la tine stapaneste prostia si ignoranta,datorate lipsei documentarii,ceea ce nu te poate face in niciun caz demn de a sustine niste idei cu atata convingere in contextul de fata.
Eu n-am criticat niciodata pe cine nu poate digera muzica ascultata de mine,insa eu daca de exemplu ma iau cumva de Led Zeppelin,fac pariu ca sari ca dobitocu' de cur in sus pe motiv ca vezi-doamne aia au melodii super mega ultra legendare & shit like that,doar pt ca asa considera o anumita majoritate. De fapt ce dracu pretentii sa am de la un om care-i face reclama la avatar acelui rahat de film numit Twilight...
Si "superb" e cuvant relativ boule,nu esti tu nimeni sa impui reguli stricte cu atata nonsalanta,cu atat mai mult sa judeci in totala necunostinta de cauza!
Acum pot lua si ban pt ca vezi-doamne l-am jignit pe dobitoc,da' nu-mi pasa,l-am suportat destul si mi-am mentinut calmul cat am putut,insa el a insistat cu imbecilitatile sale.
filip 08-04-2010 22:53:03
AM PUS CLIPUL PE UN TOPIC, SI TU, ZIZOU NU STIU CE NAIBA AI ZIS CA N-ARE TREABA CU ROCK-UL.
Fii mai explicit,ca eu nu-mi amintesc de nimic in legatura cu ce zici acolo. Pune discutia exacta daca o ai,ca e posibil sa fi uitat eu.
Surprinde clar esenta culturii voastre degradante. Credeti ca muzica asta n-a spalat pe cap generatii intregi de FRAIERI?
"Spalare pe creier" poate-ai vrut sa zici.

Nu nene,rock-ul inseamna intr-un cuvant LIBERTATE,nu-ti impune absolut nimic,ba chiar te indeamna sa fii impacat cu tine insuti si sa fii constient de nedreptatile acestei lumi.
Acu o sa zici ca si data trecuta, ca ala nu e reprezentativ pentru ce inseamna ceea ce imi permit sa spun INDUSTRIA ROCK. Ai nu ma innebuni! Pentru ca muzica asta, dragii mei, nu e facuta pentru a va bucura voua urechile, e facuta pentru a va goli buzunarele, fara respect pentru sanatatea voastra mentala.
Gradul scazut de sanatate mentala e gasit de obicei la astia habotnici,care nu-s in stare sa perceapa ceva dincolo de niste limite impuse de oameni.
Da,la fel iti spun si acum,rock-ul e FOARTE complex.
N-are rost sa faceti comparatii cu Sfanta Biserica, nici n-ar trebui sa alaturam "rock" si "ortodoxism" in aceeasi fraza.
Cat tupeu poti sa ai,tu-mi vorbesti mie de naivitate cand tu esti adept al unei credinte care presupune cotizarea masiva cu chestii materiale pt obtinerea mantuirii poporului din partea zeului vostru idiot. Ciudat,parca banul era ochiul dracului.

Deschide ochii omule,nu realizezi ca biserica e doar o afecere infecta,care nu-ti ofera in schimb decat frica si manipulare?!?
Si ai zis bine,e nedrept sa alaturam "rock" si "ortodoxism" in aceeasi fraza,caci nu rock-ul isi bate joc de oameni in ultimul hal.