Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Rock Zone
9 326 vizualizări
944 răspunsuri
Linkuri topic "Rock Zone"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
02 aprilie 2010, 21:10:12
V-a intunecat diavolul mintea,nu mai stiti sa apreciati decat raul,uratul,grotescul... ura fata de Dumnezeu,de Biserica,de tot ce e sfant! Treaba voastra,oamenilor le este ingaduit sa aleaga cum sa-si traiasca viata si ce cale sa aleaga.
MW Addicted
1256 mesaje
din 24/10/2005
02 aprilie 2010, 21:37:00 • actualizat 02 aprilie 2010, 21:47:21 (3 ori)
Si ce daca asculti "manele" esti mai apropiat de Dumnezeu??

Poftim aici Manowar - Heart Of Steel
http://www.youtube.com/watch?v=BFuIc2sRFxs
Ce de rockeri satanisti....bleah
Dar e mai bun Guta si ceilalti cocalari nu-i asa?

Poftim aici Manowar - Heart Of Steel
http://www.youtube.com/watch?v=BFuIc2sRFxs
Ce de rockeri satanisti....bleah

Dar e mai bun Guta si ceilalti cocalari nu-i asa?
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
02 aprilie 2010, 21:51:54 • actualizat 02 aprilie 2010, 21:56:07 (3 ori)
@chiupy, uite un mix cu muzica lautareasca si rock
Cred ca asta ii place si lui Raoul 
http://www.youtube.com/watch?v=Vmt2ofFFP0c
MW Lurker
277 mesaje
din 31/01/2010
Nokia6630ADS 02-04-2010 21:51:54
@chiupy, uite un mix cu muzica lautareasca si rock
02 aprilie 2010, 22:05:38 • actualizat 02 aprilie 2010, 22:06:22 (2 ori)
Hai ma Raoul,tu n-ai treaba p'acasa? De la filip n-am pretentii,dar nici tu nu esti in stare sa constientizezi ca religia nu ar trebui sa aibe vreo autoritate in statul asta? Nici tu nu te-ai prins ca n-ai niciun drept sa impui cuiva in ce sa creada,daca n-ai argumente serioase?
Eu am mai zis-o si-o repet,NU VOI PERMITE NICIODATA sa-mi impuna un muritor ca si mine in ce sa cred!!! Ar trebui sa va ganditi si voi la asta,chiar si voi habotnicii si credinciosii in general.
Iar topicul asta e facut pt iubitorii muzicii rock,nu ca sa vina astia ca tine sa imputa si zona asta cu chestiile religioase. Realizeaza atat tu cat si ceilalti credinciosi care mai cititi topicul asta,ca asa cum aveti voi motive sa fiti adepti ai religiei la fel avem si noi,mare parte din metalisti,motive sa nu credem in tot ce-nseamna religie.
Eu am mai zis-o si-o repet,NU VOI PERMITE NICIODATA sa-mi impuna un muritor ca si mine in ce sa cred!!! Ar trebui sa va ganditi si voi la asta,chiar si voi habotnicii si credinciosii in general.
Iar topicul asta e facut pt iubitorii muzicii rock,nu ca sa vina astia ca tine sa imputa si zona asta cu chestiile religioase. Realizeaza atat tu cat si ceilalti credinciosi care mai cititi topicul asta,ca asa cum aveti voi motive sa fiti adepti ai religiei la fel avem si noi,mare parte din metalisti,motive sa nu credem in tot ce-nseamna religie.
Symbian
Mai da' Raoul a zis ca fiecare e liber sa creada in ce vrea, nu ti-a zis ca mine sa-ti donezi alocatia la Cutia Milei (stiam ca nu tii la glume, ps: ce zi a fost ieri?
).
).
02 aprilie 2010, 23:56:03 • actualizat 02 aprilie 2010, 23:57:21 (2 ori)
Holy black metal... 
Setherial - A world in Hell:
Evident,ca doar versurile manelistilor se potrivesc perfect principiului bisericii de "fericiti cei saraci cu duhul...".

Chiupy 02-04-2010 21:37:00
Si ce daca asculti "manele" esti mai apropiat de Dumnezeu??

MW Lurker
277 mesaje
din 31/01/2010
Nokia6630
Incercati power metal, Stratovarius, Helloween sau Blind Guardian. E mult mai placut decat black-ul.
LG
De obicei, sunt incompatibile turbaciunile cu power metal. Mie imi mai place avantgarde.
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Symbian
sepultura, nu mai asculta nimeni ?
MW Veteran
570 mesaje
din 20/05/2006
BlackBerry
Ba da, eu
, masterii trash-ului Sepultura, Slayer, Kreator... Sau a death-ului adevarat Death, Canibal Corpse, Obituary, Mortification, Deicide...
Bineinteles, lista e mult mai lunga
Acum ascult Cildren Of Bodom, Cradle Of Filth, Arch Enemy si. http://death.fm
putine trupe ce-au aparut dupa 2000-2003 le mai ascult. Sunt un trash-er batran, nici nu-s curios de altfel de muzica, stiluri, decat cea de mai sus.
, masterii trash-ului Sepultura, Slayer, Kreator... Sau a death-ului adevarat Death, Canibal Corpse, Obituary, Mortification, Deicide...Bineinteles, lista e mult mai lunga
Acum ascult Cildren Of Bodom, Cradle Of Filth, Arch Enemy si. http://death.fm
putine trupe ce-au aparut dupa 2000-2003 le mai ascult. Sunt un trash-er batran, nici nu-s curios de altfel de muzica, stiluri, decat cea de mai sus.
03 aprilie 2010, 15:20:09
Du gunoiul si tine minte asta: se spune thrash,nu trash!!!
MW Veteran
570 mesaje
din 20/05/2006
BlackBerry
Da, corect, nu-i vorba de gunoi
, in fine, nu conteaza asta prea mult
, in fine, nu conteaza asta prea mult
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
04 aprilie 2010, 01:17:44 • actualizat 04 aprilie 2010, 01:51:55 (1 ori)
Zizou 02-04-2010 23:56:03
Holy black metal... 
Eu nici nu pot sa consider muzica ceea a postat Zizou mai sus, dezgustator. Din cauza unor astfel de trupe unii oameni nu ajung sa cunoasca rockul adevarat.
Eu prin rock inteleg:
In fine, asta e, involutia isi spune cuvantul.
Atat timp cat vor exista piese de 2 lei ca cea postata de Zizou, atunci vor exista suficiente voci care sa repete la infinit: "haoileu, ce muzica, roachierii ie satanisti".
PS: cireasa de pe tort

ASTA E ROCK!!!!
04 aprilie 2010, 03:29:48
Dude,poate ma lamuresti si pe mine cu ce drept iti permiti tu sa-ti dai cu parerea referitor la ce e muzica si ce nu.
Genurile mai extreme de metal sunt intr-adevar mai greu de digerat,nu neg asta,dar atat timp cat necesita multa munca si antrenament din partea trupelor care presteaza astfel de muzica,nu vad cum nu s-ar putea numi muzica.
Dincolo de faptul ca pe tine te ingrozeste metalul extrem ar trebui sa faci un minim de efort sa constientizezi ca treaba asta s-ar putea numi lejer "gusturile nu se discuta",pt ca la fel pot si eu de exemplu sa ma iau de muzica postata de tine pe motiv ca mie nu-mi susura nimic de lesinata si soft ce e. Personal prefer de N ori mai mult sa ascult brutalitati ale caror versuri exprima ura si moarte decat sa aud tot felul de parasute lansate de Moga pe piata muzicala romaneasca,care nu stiu sa faca altfel de versuri decat despre dragoste si despre cat de frumoasa si roz e viata,totul pe ritmuri energice in timp ce-si expun insistent partile bombate ale corpului. Dar spre deosebire de tine,eu nu ma apuc sa zic ca ce nu-mi place mie nu e muzica.
Metalistii in general au aratat pur si simplu ca muzica poate fi si dura,agresiva,iar daca tu nu poti vedea mai departe de aparente,astfel incat sa deslegi anumite metafore si clisee folosite,iar in acelasi timp te mai si inspaimanta la culme fenomenu',asta nu inseamna ca ce fac oamenii aia nu se cheama tot un mijloc de exprimare artistica. Ca in tara asta ultraindoctrinata religios omu' de rand nu stie sa asocieze ce i se pare lui urat si grotesc decat cu satanismul & shit like that,nu vreau sa fiu nepoliticos da' sincer mi se rupe. Nu vad de ce ar trebui sa-mi pese de parerea unor oameni care critica nefacand nici cel mai mic efort de a intelege mentalitatea de rocker. Daca-i iei la bani marunti sa vezi cata muzica rock au experimentat ei de o tot critica,iti zic eu ca in medie habar n-au de formatii,de stiluri si substiluri,etc.
Mai tine minte de asemenea ca teoretic vorbind,rock-ul e rock,metal-ul e metal,death-ul e death,black-ul e black,iar in final sunt chestii destul de diferite. Dar de asemenea,se mai accepta ca toate astea sa fie reduse la un singur termen pe intelesul tuturor,si anume ROCK.
Iti doresc ca pe viitor sa-ti imbogatesti cultura muzicala in materie de met... pardon,adica rock,ca lasa mult de dorit.
Genurile mai extreme de metal sunt intr-adevar mai greu de digerat,nu neg asta,dar atat timp cat necesita multa munca si antrenament din partea trupelor care presteaza astfel de muzica,nu vad cum nu s-ar putea numi muzica.
Dincolo de faptul ca pe tine te ingrozeste metalul extrem ar trebui sa faci un minim de efort sa constientizezi ca treaba asta s-ar putea numi lejer "gusturile nu se discuta",pt ca la fel pot si eu de exemplu sa ma iau de muzica postata de tine pe motiv ca mie nu-mi susura nimic de lesinata si soft ce e. Personal prefer de N ori mai mult sa ascult brutalitati ale caror versuri exprima ura si moarte decat sa aud tot felul de parasute lansate de Moga pe piata muzicala romaneasca,care nu stiu sa faca altfel de versuri decat despre dragoste si despre cat de frumoasa si roz e viata,totul pe ritmuri energice in timp ce-si expun insistent partile bombate ale corpului. Dar spre deosebire de tine,eu nu ma apuc sa zic ca ce nu-mi place mie nu e muzica.
Metalistii in general au aratat pur si simplu ca muzica poate fi si dura,agresiva,iar daca tu nu poti vedea mai departe de aparente,astfel incat sa deslegi anumite metafore si clisee folosite,iar in acelasi timp te mai si inspaimanta la culme fenomenu',asta nu inseamna ca ce fac oamenii aia nu se cheama tot un mijloc de exprimare artistica. Ca in tara asta ultraindoctrinata religios omu' de rand nu stie sa asocieze ce i se pare lui urat si grotesc decat cu satanismul & shit like that,nu vreau sa fiu nepoliticos da' sincer mi se rupe. Nu vad de ce ar trebui sa-mi pese de parerea unor oameni care critica nefacand nici cel mai mic efort de a intelege mentalitatea de rocker. Daca-i iei la bani marunti sa vezi cata muzica rock au experimentat ei de o tot critica,iti zic eu ca in medie habar n-au de formatii,de stiluri si substiluri,etc.Mai tine minte de asemenea ca teoretic vorbind,rock-ul e rock,metal-ul e metal,death-ul e death,black-ul e black,iar in final sunt chestii destul de diferite. Dar de asemenea,se mai accepta ca toate astea sa fie reduse la un singur termen pe intelesul tuturor,si anume ROCK.
Iti doresc ca pe viitor sa-ti imbogatesti cultura muzicala in materie de met... pardon,adica rock,ca lasa mult de dorit.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter