Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
pentru toti frati mei ) care au c600 cool camera 1.14bfull puteti sa folositi c600 ca si camera web acum fara nici o restrictie, trebuie sa instalati appin telefon,din arhiva, sa suprascrieti fisierele din telefon,cu cele tot din arhiva succes;)
datorita faptului ca up.trei.ro nu mai merge,am pus cool camera aici e pus pe yourfilelink. P.S. Special pt @arhangel
Imi arata aplicatiile instalate, dar daca vreau sa dezinstalez nu merge. Spune ca programul s-a inlaturat cu succes, dar cand intru in el acesta functineaza ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
in legatura cu un post de mai devreme..PVPlayer poate rula clipuri si filme cu conditia ca: "Les vidéos doivent àªtre mise dans le répertoire 'My Documents" de la mémoire interne ou de la carte de stockage pour pouvoir àªtre consultées à partir du player." Adica, clipurile sa fie introduse in My Documents
cineva intreba de linux...se poate activa VMStorage si apoi comanda dmesg si se mount-eaza sda-ul, si il vede ca USB Mass Storage...acum ma uit sa vad si de o ActiveSync pentru linux, dar nu stiu daca se poate...daca are cineva vreo idee, astept sugestii
30 august 2006, 15:24:38 • actualizat 30 august 2006, 15:28:59 (1 ori)
aaaaa...mie mi-au aparut o gramada de mesaje...ca primite...si pare a avea legatura cu y.go?ce e aia? later edit:de fapt am vazut ca la mesaje s-a creat un folder nou pe nume yahoo......si imi trimite mailurile noi sub forma de sms?costa faza aia sau nu?