Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
17 august 2006, 23:28:08 • actualizat 17 august 2006, 23:34:15 (2 ori)
pentru toti frati mei ) care au c600 cool camera 1.14bfull puteti sa folositi c600 ca si camera web acum fara nici o restrictie, trebuie sa instalati appin telefon,din arhiva, sa suprascrieti fisierele din telefon,cu cele tot din arhiva succes;)
mai baieti, am luat aplicatia Moblue care cica iti salveaza fisierele primite prin bluetooth direct pe card. . . DAR. . . . mie nu imi merge nici de o culoare. . . imi activeaza blue-ul dar tot in memoria telefonului le salveaza. WHAT TO DO?
și la mine tot așa :-(. probabil când a primit fișierul îl mută automatic pe card. dar în cazul în care nu ai spațiu pe storage acesta aplicație este inutilă
ce parere aveti de o aplicatie gen minute beep,care sa te anunte nu la minut,ci la fiecare 50 secunde printr-un bip, de fiecare data cand dai un telefon?ca sa stii cand sa te opresti....stiu ca existau patch-uri pt Siemens pt a obtine acest rezultat,dar o jucarie pt WM cum ar fi?
eye on call are și această opțiune printre altele :-D.
a aparut cool camera v1.14 beta 2. pare ceva mai buna. ah..ciudat...desi pe telefon zice ca filmez avi la 352 x 288 AVI ,pe pc BS player imi reda filmul la rezolutia de 704 x 576 avi si se vede bine pentru cat de noapte e.abia astept sa se faca maine zi sa vedem ziua cum filmeaza. lol. ar fi culmea sa filmeze mai tare ca K750/W800. (ca la poze nu le ajunge IN NICI UN CAZ)
1.Domnilor, ce ziceti de o lista cu programele care sunt "must have"? eu sunt nou proprietar de c600 si nu stiu care sunt cele care trebuie sa le am. 2. Am auzit de eye-on-call si suna bine sa poti face sa sune diferit pt fiecare contact in parte. e trial sau free? 3. Se poate face sa pui tel sa sune cu un .mp3 aflat in card? Multam, astept reply-uri
@spv c00 1. Aplicatii si jocuri compatibile WM 5.0 QVGA. Aici gasesti niste nume de programe interesante 2. E trial . Link 3. Da, pune-le cum a zis Cint direct in Storage Card sau in Storage Card\My Documents