Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
da filmeaza mai bine decat k750/w800!! cel putin spv c500...
facui azi un filmulet intr-o intersectie (vreo 8 mb,deci nu ma gandesc sa-l uploadez din pacate )cu coolcamera si se vede destul de mare si clar (oarecum,pentru un spv )
Merci DSF Sniper arata bine, dar din cate vad tre sa platesti pentru el. BtCrawler l-am instalat acum, deocamdata n-am cu ce mobil sa il testez. Cred ca o sa mearga
25 august 2006, 23:09:47 • actualizat 25 august 2006, 23:46:35 (1 ori)
bt Crawler e aiurea . de exemplu acum cand sunt conectat cu nokia la pc ,vede numai pcul ,celalalt telefon nu. o sa instalez Smurf mai tarziu sa vedem daca e la fel.
:D cica e un programel care elimina problema cu disparitia din install/uninstall de pe telefon a aplicatiilor cand sunt > 50. il are cineva?
am mai umblat eu putin si am mai si inlocuit rolul tastelor in opera din aplic. data/sm keyboard.ini , si daca mai folosesc si nine way keypad chiar nu mai ai vreun motiv ca sa atingi joystickul. super tare. si 9 way merge peste tot nu ca smart scroll doar in IE
26 august 2006, 23:26:36 • actualizat 26 august 2006, 23:31:45 (1 ori)
tocmai mi-am inregistrat sniperul
ah..metoda aia la care duce linkul e aiurea.pai trebuie sa faci backup la lista si apoi in lista sa lasi sub 50 ca sa arate.. pai asta insemna ca arata numai ce opresti tu,nu toate,si trebuie sa le imparti in 2 parti ca sa le vezi pe toate dar la un moment dat numai o parte de keyuri,sub 50 sa se afle in appinstal sau cum ii zicea la folderul ala. E mult de butonat daca vrei sa dezinstalezi ceva anume ,desi foarte simplu. Thx oricum.
Eu mai caut cabul ala care rezolvabugul cica.
@filmulete... mergea destul de repede autobuzul. oricum pentru masini filmate de afara in intersectie nu distorsioneaza.asa am filmat atunci cand am facut filmuletul ala de 8mb. dar din interior spre afara.. asta e
Se pare ca m-am inselat. Mi-a mers la inceput, l-am deschis de 3-4 ori, am inregistrat, dar acum nu mi se mai deschide. Ce sa fac? Am telefonul decertificat.
a reusit cineva sa faca sa mearga bine mbanimplugin?
incercai acum..pusei demo ,apoi bagai un skin...super... numai ca era un ecran cu demo cat toate zilele pe el.da curgea super apa (skin cu mare sau rau,ce era). Bagai un exe de pe net,apasai pe ici pe colo,ok. nu mai apare ecranul cu demo..dar nici raul nu mai curge. nu mai e animat acum merge la cineva?