Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
16 august 2007, 10:37:26 • actualizat 16 august 2007, 17:22:40 (1 ori)
stie cineva frecventa postului ala cu manele,favorit fm parca i spune pentru arad si timisoara! cand am fost prin judetul bihor acum 2 zile l-am prins pe frecventa 95.4 in masina,dar in arad sau timisoara nu il gasesc deloc!
Stiu ca sunt off, dar nu vreau sa creez un topic pentru ca am doar o intrebare. Am la masina casetofon cu radio, dar cineva mi-a rupt antena externa si se aude cam cu paraziti. Vreau sa stiu daca acest incovenient ar afecta folosirea unui modulator FM. Vreau sa imi cumpar unul de pe http://www.spot.ro/categorie.php?idcat=1519 si vreau sa stiu daca as avea probleme. scuze de offtopic
25 octombrie 2007, 14:05:04 • actualizat 25 octombrie 2007, 14:05:19 (1 ori)
Acum ascult Radio 21 si observ ca in fiecare zi e concursul ala cu "Ascult Radio 21" adica daca ati trimis un SMS la nu stiu ce numar de la ei si daca va suna trebuie sa raspundeti cu "Ascult Radio 21" si castigati nu stiu cate sute de dolari
Acum sa va spun cum sa fiti sigur ca va suna cei de la Radio 21 deoarece ei nu suna cu numar ascuns cum cred multi dintre voi Cred ca s-a mai gandit cineva la metoda asta Dar pe majoritatea care ii suna nu s-au gandit Cumparati o cartela cu numar si o bagati intr-un telefon. Trimite-ti SMS doar de pe cartela aia la Radio 21. Nu mai dati numarul nimanui si cand o sa sune telefonul stiti sigur ca sunt cei de la Radio 21 Spor la castigat!