Exista totusi un mic impediment: providerul la care sunt abonat nu doreste sa-mi ofere un IP static si din aceasta cauza, la fiecare reconectare IP-ul va fi schimbat, asta insemnand bineinteles ca si URL-ul streaming-ului va fi mereu altul.
Totusi am gasit o solutie: am facut un ID de Y!Messenger special pentru acesta ocazie si cei care vor sa asculte Clubber Radio pot da request la acest ID. Eu voi da accept, fara nici o problema
Odata logati, veti avea comunicat URL-ul pentru receptia streaming-ului.Va astept pe cat mai multi dintre voi, si daca credeti ca merit audienta, puteti da id-ul si prietenilor vostri.
Station: CLUBBER RADIO Brasov
DJ: GABBO
Streaming URL: nicioadata acelasi
Website: ----
Yahoo! ID (pentru comunicarea URL-ului): clubber_r
Auditie cat mai placuta!
PS: nu fac streaming pe WAP!
MW pe Facebook
MW pe Twitter
Symbian
,pacat ca am acces la net de pe tel, dar fi bun si mai strecoara din cand in cand un mic playlist al radioului pe topicul pt.muzica electronica.Ce zici?
Succesul in planul asta e interpretat in multe feluri dar doar luand varietatea de stiluri intre manea si genul muzical 'electronic',e clar cine detine suprematia,in fond,cuvantul stil nu exista la manele,e doar unul dar in legatura cu radio,e favoritu care ajunge suficient pt.manelisti.Dar fiecare cu muzica sau maneaua lui,la fel si cu succesul.Dai bataie,Gabbo !