Aplicatia mWebPayer am gasit-o in varianta full-cracked pe wapain.net , se poate descrca de aici: Descarca mWebPlayer v1.3.1.jar
S-a explicat in principiu care sunt pasii ce trebuiesc urmati din cate am citit in acest topic, dar am sa-i reiau:
1. Se instaleaza aplicatia
2. Se deschide aplicatia
3. Click pe settings: Player settings - Buffer size cat mai mare.
4. Click pe radio list, vor aparea cateva liste de radio. Dand din joystick spre dreapta sau apasand tasta din mijloc spre dreapta vor aparea optiunile back, play, add, edit, deleted, load.
5. Puteti sterge toate posturile care sunt deja sau dati pe unul din posturi edit, dupa care va apare o fereastra cu Radio name si scrieti numele radioului.
6. Mai jos aveti Source, treceti sursa. Formatul acesteia este de forma http://86.106.120.130:8040/listen.pls
7.Dati OK si Play
Nota: Exemplul dat de mine este un radio creat special pentru telefoanele mobile in format .mp3 , bitrate 32kb/sec. Cei care folosesc wpa-unlimited vor fi restrictionati de viteza de descarcare pana la aceasta limita. Cum majoritatea posturilor de radio au un bitrate de min. 64kb/sec format AAC , e de preferat ca atunci cand ascultati un post de radio sa va conectati prin Orange Internet. Limita la care se poate asculta in conditii normale este de 96kb/sec, cu buffer rezonabil.
In zilele urmatoare am sa instalez si scriptul pe server pentru a avea certitudinea ca aveti de unde sa il luati, nemaifiind nevoiti sa gasiti pagini suspendate