Va salut.
Am gasit pe acasa un Nokia E65 si vreau sa ii bag GarminXT. Am Recever GPS extern si vreau sa stiu ce versiune de Garmin imi trebuie adica exact ce fisiere si mod de instalare. Va salut
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Garmin XT pe Nokia E65
907 vizualizări
1 răspunsuri
Linkuri topic "Garmin XT pe Nokia E65"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
14 februarie 2010, 12:05:09
si mai am o problema.
acuma am reusit sa instalez un Garmin . dar cand ii bag harta mare de 1.3 Gb imi iese din aplicatie care e solutia ?
acuma am reusit sa instalez un Garmin . dar cand ii bag harta mare de 1.3 Gb imi iese din aplicatie care e solutia ?
Înapoi la Symbian S60
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter