Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
GARMIN PENTRU NOKIA 5230 [REQUEST]
742 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "GARMIN PENTRU NOKIA 5230 [REQUEST]"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
2 mesaje
din 07/01/2012
08 ianuarie 2012, 00:00:14
salut. m-am uitat prin toate topicurile despre garmin si nu am gasit nimic. sau daca era ceva despre asta, link-urile erau moarte. rog mult daca este cineva sa ma ajute. am nevoie de softul garmin pentru un nokia 5230. sa fie cu harta romaniei ceva mai noua, cu vocile si ce mai are softul.va rog mult, daca puteti, sa ma ajutati.multumesc mult de pe acum. astept raspuns.
Începător
2 mesaje
din 07/01/2012
09 ianuarie 2012, 02:07:35
chiar nu ma ajuta nimeni? Va rog mult.
MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
09 ianuarie 2012, 15:38:44
Înapoi la Symbian S60
cine e aici?