Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Garmin nokia 5800
1 537 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "Garmin nokia 5800"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
21 mesaje
din 18/04/2012
27 mai 2012, 11:17:28
Am un nokia 5800 si vreau sa instalez garminul cine ma ajuta si pe mine pas cu pas?
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
28 mai 2012, 10:54:18
Find un topic deschis in+, fara rost,(:D), sa nu moara topicul degeaba, intreb aici:
-Garmin are harti off road?
-Ce program de navigatie se poate folosi pe un s60 nokia(e90 etc.), care stie off road si se pot gasi harti pentru Ro?
-Garmin are harti off road?
-Ce program de navigatie se poate folosi pe un s60 nokia(e90 etc.), care stie off road si se pot gasi harti pentru Ro?
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
28 mai 2012, 18:59:13
Neprimind raspuns, si raspund la intrebare.
Ar fi Ro. 2006 maps, daca ma iau dupa cele citite pe net, care asa se zice ca e detaliata. (inca nu am gasit harta), si mai exista o varianta de instalare a unei harti cu denivelari. Inca nu l-am instalat, din prima am dat rateu pe Garmin PC, poate si din cauza ca eu am un Garmin modificat pe PC si e instalata in driverul D:/, iar pe telefon nu am chef sa incerc pana ce nu reusesc pe GarminPC.
Documentatia aici: http://forum.stelici.ro/viewtopic.php?f=17&t=332
Ar fi Ro. 2006 maps, daca ma iau dupa cele citite pe net, care asa se zice ca e detaliata. (inca nu am gasit harta), si mai exista o varianta de instalare a unei harti cu denivelari. Inca nu l-am instalat, din prima am dat rateu pe Garmin PC, poate si din cauza ca eu am un Garmin modificat pe PC si e instalata in driverul D:/, iar pe telefon nu am chef sa incerc pana ce nu reusesc pe GarminPC.
Documentatia aici: http://forum.stelici.ro/viewtopic.php?f=17&t=332
Înapoi la Symbian S60
Topicuri similare
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter