... Cand activez functia bluetooth si cineva incearca sa imi trimita nu merge sa primesc .... ce este dubios .. este ca eu pot sa trimit muzica .. mesaj .. etc ... dar nu pot sa primesc a mai patit careva asa ceva ... sunt bifate casutele de la MAKE THIS DEVICE VISIBILE TO OTHER DEVICES ... deci nu de aici e prob ... ms
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
problema htc
177 vizualizări
1 răspunsuri
Linkuri topic "problema htc"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Liker
60 mesaje
din 07/11/2009
07 noiembrie 2009, 14:34:11
buna tuturor am si eu o problema la tel ... si nu prea stiu ce sa ii fac ca sunt incepator ...
... Cand activez functia bluetooth si cineva incearca sa imi trimita nu merge sa primesc .... ce este dubios .. este ca eu pot sa trimit muzica .. mesaj .. etc ... dar nu pot sa primesc a mai patit careva asa ceva ... sunt bifate casutele de la MAKE THIS DEVICE VISIBILE TO OTHER DEVICES ... deci nu de aici e prob ... ms
... Cand activez functia bluetooth si cineva incearca sa imi trimita nu merge sa primesc .... ce este dubios .. este ca eu pot sa trimit muzica .. mesaj .. etc ... dar nu pot sa primesc a mai patit careva asa ceva ... sunt bifate casutele de la MAKE THIS DEVICE VISIBILE TO OTHER DEVICES ... deci nu de aici e prob ... ms MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
07 noiembrie 2009, 15:27:23
Nu era nevoie sa deschizi un topic pentru asta. Trebuie sa mergi in Start\Settings\Connections\Beam si sa bifezi acolo "Receive incoming beams".
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
›
emmy
acum 11 ani
2
411 vizualizări
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter