Salut. Am un samsung galaxy s3 cu android 4.3 ne-root-at iar problema cu el a aparut in urma unui hard reset recent. OS-ul merge bine dar acum cand bateria ajunge la 20% automat mi se dezactiveaza wifi-ul, sunetul, si luminozitatea se reduce la minim.
Am incercat sa caut la setari o optiune de a o opri dar pana acum nu am avut succes (nici dezactivand power savings nu a rezolvat-o). Vreo idee?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Problema cu setarile unui samsung galaxy s3
304 vizualizări
2 răspunsuri
Linkuri topic "Problema cu setarile unui samsung galaxy s3"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
26 martie 2015, 17:51:21 • actualizat 26 martie 2015, 17:52:18 (1 ori)
ia din google play o aplicatie battery saver si seteaza in ea cand sa intre in modul power savings

MW Addicted
2890 mesaje
din 27/04/2006
22 aprecieri
27 martie 2015, 12:53:56
o idee e sa-i faci root si sa-i pun un rom costumizat.
Înapoi la Probleme software
cine e aici?