Salut. Recent am updatat un samsung s3 la android 4.3 stock cu odin (fara sa fac back-up la folderul efs...) si cred ca s-a modificat imeiul sau ceva ca telefonul nu mai vede reteaua (retea indisponibila) . Se mai poate face ceva ?
Multumesc .
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Problema S3 dupa update (pierdere imei)
322 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Problema S3 dupa update (pierdere imei)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Moderator
2391 mesaje
din 10/03/2006
174 aprecieri
13 mai 2016, 22:45:19
Crezi ca s-a pierdut IMEI-ul?? Verifica cu #06# si vezi iti apare. Daca e un sir de 0-uri e dus, daca sunt alte cifre e bine.
Daca e primul caz, cauta pe XDA o solutie(daca nu apare nimeni aici cu una), daca e cazul 2, probabil partea radio nu s-a facut bine si trb sa faci o noua resoftare.
Daca e primul caz, cauta pe XDA o solutie(daca nu apare nimeni aici cu una), daca e cazul 2, probabil partea radio nu s-a facut bine si trb sa faci o noua resoftare.

Începător
8 mesaje
din 22/09/2011

Nu apar zerouri, are imei doar ca nu este cel de sub baterie...am pus mai multe versiuni de firmware(toate stock) dar primesc aceiasi eroare cand introduc cartela : neinregistrat in retea.

MW Moderator
2391 mesaje
din 10/03/2006
174 aprecieri
16 mai 2016, 16:42:06
De la o eroare in procesul de resoftare putea doar sa ti-l stearga, nu am auzit pana acum de cazuri in care a schimbat IMEI-ul cu altul. Poate esti tu mai special
(Posibil daca nu il ai de nou sa fi trecut prin service unde a fost schimbata placa de baza si de asta sa difere IMEI-ul)
Cartela SIM sigur mai e buna? Testeaz-o in alt telefon si vezi daca merge. Eventual poti incerca alta cartela SIM in telefonul tau.

Cartela SIM sigur mai e buna? Testeaz-o in alt telefon si vezi daca merge. Eventual poti incerca alta cartela SIM in telefonul tau.
Înapoi la Probleme software
cine e aici?