Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
E bine, merci JonnyD. E totusi putin cam scurt, dar poate mai adaug ceva dintr-o carte pea care o am pe acasa. Stii cumva unde incepe partea a doua in rezumatul pe care mi l-ai pus.
20 mai 2006, 22:23:13 • actualizat 20 mai 2006, 22:25:26 (1 ori)
Cine ma ajuta cu o compunere la franceza? Despre poluarea apei: cum se polueaza si cum putem sa rezolvam aceasta problema... Ma poate ajuta cineva? P.s. Si efectele...
Frate dar chiar acum vrei? Ma pregateam sa ma culc ca maine am stagiu tehnic cu sensei Stuparu si la 7:30 incep antrenamentu.Maine iti dau,PROMIT! PS sa stii ca e chiar de o juma' de pagina Si inca ceva: Sa-mi zici Raoul
Cine ma ajuta cu o compunere la franceza? Despre poluarea apei: cum se polueaza si cum putem sa rezolvam aceasta problema... Ma poate ajuta cineva? P.s. Si efectele...
doua adrese de unde poti scoate compunere de cateva foi daca nu mai bine.numai sa le tragi la imprimanta.e foarte mult de scris si as umple forumul . Cauta la