pai ca sa vedem adevarata diferenta de performanta,ar trebui sa facem testul cum spune @soryn...diferenta ar fii spv c600 -- aprox. 170 %,iar htc diamond --84 %....
si poate eu I-au filmul de pe pc la o rezolutie de 800/600 sau mai mare....irelevant,dar ca sa comparam exact performanta fiecaruia ar trebui ca filmul sa aiba exact rezolutia ppc-ului (asta e adevarul de fapt,un htc mai vechi scoate 180 de puncte iar unul nou scoate 80 de puncte)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
PPC & SP Benchmark (compararea performantelor WM)
972 vizualizări
42 răspunsuri
Linkuri topic "PPC & SP Benchmark (compararea performantelor WM)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005
07 decembrie 2008, 10:41:17
DSF,am schimbat doar rezolutia,calitatea e o idee mai buna pe clipul encodat fata de cel original.Ti-am spus ca clipul are aproape 31 mega!Cand rulez clipul vga procul imi lucreaza 100% pentru ca in acelasi timp trebuie sa ruleze filmul si sa-i si faca strech la rezolutia qvga.Pur si simplu l-am facut la o rezolutie adecvata ppc-ului meu dar la o calitate un pic mai buna.Problema e ca touch pro,avand rez.vga,ar trebui sa-l ruleze in conditii optime pt ca d`aia are fata de kaiser 160 mega de ram in plus si proc de 528.Dar se pare ca nu e deajuns.
MW Luver
150 mesaje
din 04/10/2006
07 decembrie 2008, 13:06:32
DSF, as vrea sati sugerez ca daca doresti sai "atingi" pe cei de la HTC, cred ca cel mai important ar fi sa compari toate deviceurile noi ale lor cu Omnia sau G900, care sunt concurente directe ale altor firme.
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
07 decembrie 2008, 20:59:37 • actualizat 07 decembrie 2008, 21:09:29 (4 ori)
@ratti,soryn atunci vor fi discutii ca pe alte deviceuri s-a pus un film la o rezolutie mai mica, deci n-ar fi corect..
Si daca as avea multa memorie, eu sincer nu as sta sa mai encodez fimele.. le-as copia direct pe card/memorie. Nu uitati ca si encodarea ia ceva timp. Daca ar fi sa ne encodam toata seria de nush ce episoade si vrem sa le vedem on the go? Nu ar fi mai lejer sa le putem copia direct?
De aia prefer sa ramanem la acelasi clip (de aceasi rezolutie) pt toate deviceurile. Sa vedem care e mai capabil, chiar daca cele ce au rezolutie mai mica decat VGA trebuie sa comprime imaginea in asa fel incat sa fie afisata full pe rezolutia lor. Celelate (VGA) compenseaza prin faptul ca tot timpul trebuie sa "coloreze" 640x480 de pixeli (de 2x2 ori mai mult decat QVGA)
Chiar n-as vrea sa vina careva cu afirmatii "a, trisezi, pe ala ai pus la rezolutie doar QVGA!".
Oricum, si asa sunt unele deviceuri care bat touch pro/diamond/qualcomm family, vezi g-smart si omnia, care e cel mai bun la acest capitol pana acum.
@omu_salcam pai asta vreau sa fac. astept ca si si cei cu touch hd si xperia x1 sa ne ajute.
Astept si pe altii care au PPC-uri precum HTC Universal, HTC Trinity, Asus, etc
Si daca as avea multa memorie, eu sincer nu as sta sa mai encodez fimele.. le-as copia direct pe card/memorie. Nu uitati ca si encodarea ia ceva timp. Daca ar fi sa ne encodam toata seria de nush ce episoade si vrem sa le vedem on the go? Nu ar fi mai lejer sa le putem copia direct?
De aia prefer sa ramanem la acelasi clip (de aceasi rezolutie) pt toate deviceurile. Sa vedem care e mai capabil, chiar daca cele ce au rezolutie mai mica decat VGA trebuie sa comprime imaginea in asa fel incat sa fie afisata full pe rezolutia lor. Celelate (VGA) compenseaza prin faptul ca tot timpul trebuie sa "coloreze" 640x480 de pixeli (de 2x2 ori mai mult decat QVGA)
Chiar n-as vrea sa vina careva cu afirmatii "a, trisezi, pe ala ai pus la rezolutie doar QVGA!".
Oricum, si asa sunt unele deviceuri care bat touch pro/diamond/qualcomm family, vezi g-smart si omnia, care e cel mai bun la acest capitol pana acum.
@omu_salcam pai asta vreau sa fac. astept ca si si cei cu touch hd si xperia x1 sa ne ajute.
Astept si pe altii care au PPC-uri precum HTC Universal, HTC Trinity, Asus, etc
MW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005
07 decembrie 2008, 21:39:29 • actualizat 07 decembrie 2008, 21:42:40 (1 ori)
Ce vreau sa scot in evidenta e ca tytn2,daca ruleaza filme la rezolutia pt.care e proiectat isi face onorabil treaba atat pe direct draw cat si pe qtv.Raman la parerea ca ppc-urile qvga sunt clar dezavantajate la testul asta.
MW Addicted
892 mesaje
din 12/09/2007
07 decembrie 2008, 23:44:03 • actualizat 07 decembrie 2008, 23:50:26 (3 ori)
@DSF de ce ai luat pt testul asta un clip cu rezolutia 640x480 --exact rezolutia touch-pro-ului ? ? anyway,daca o luam asa,eu nu am filme pe pc la o rezolutie asa de mica,ci la o rezolutie mult mai mare,daca ar fii sa pun filmele alea pe ppc,ar muri de tot.. oricum inteleg ce vrei sa spui si sa faci cu testele astea,dar ca si tu trebuie sa intelegi ce vreau sa zic
ma refer numai la performanta,se anuleaza ce spui tu ca luam filme de pe pc si le punem pe pocket fara encodare..tu ai filme la o rezolutie asa de mica pe pc?--640x480 ?
cum am mai spus performanta noilor htc-uri e undeva pe la 80 la suta,iar vechile htc-uri --180 la suta,ma refer exact la clipul cu matrix
ma refer numai la performanta,se anuleaza ce spui tu ca luam filme de pe pc si le punem pe pocket fara encodare..tu ai filme la o rezolutie asa de mica pe pc?--640x480 ?
cum am mai spus performanta noilor htc-uri e undeva pe la 80 la suta,iar vechile htc-uri --180 la suta,ma refer exact la clipul cu matrix
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
08 decembrie 2008, 23:33:34
s-a mai descoperit ceva care sa imbunatateasca displayul la p552? 
am citit un mini review pe net si ce pot sa zic...chiar m-a impresionat cum e catalogat drept cel mai rapid pocketpc ,avand in vedere ca pe piata sunt deja nume grele ca touch dual si altele...

am citit un mini review pe net si ce pot sa zic...chiar m-a impresionat cum e catalogat drept cel mai rapid pocketpc ,avand in vedere ca pe piata sunt deja nume grele ca touch dual si altele...
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
08 decembrie 2008, 23:46:57
soryn 07-12-2008 21:39:29
Ce vreau sa scot in evidenta e ca tytn2,daca ruleaza filme la rezolutia pt.care e proiectat isi face onorabil treaba atat pe direct draw cat si pe qtv.Raman la parerea ca ppc-urile qvga sunt clar dezavantajate la testul asta.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
08 decembrie 2008, 23:54:29 • actualizat 09 decembrie 2008, 00:03:05 (3 ori)
se pare ca Asus P565 e best of all...
si aici cum e de doua ori mai puternic decat HTC Touch PRO sau Diamond (nu se vede pre bine ,am editat DSF
) 
si aici cum e de doua ori mai puternic decat HTC Touch PRO sau Diamond (nu se vede pre bine ,am editat DSF
) 
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
08 decembrie 2008, 23:56:49 • actualizat 08 decembrie 2008, 23:59:57 (1 ori)
@soryn da, sunt dezavantajate pt ca trebuie sa se "chinuie" sa afiseze toti "pixelii" intr-un "spatiu" de 4 ori mai mic.
@ratti dar tu uiti ca un display VGA are de 4 ori mai multi pixeli de colorat. Daca converteam filmul pt fiecare rezolutie, respectiv QVGA, QQVGA era clar ca functiona impecabil, cantitatea de procesare era mai mica
Am luat clipul asta pt ca avea o rezulutie cat de cat OK si scene cu multa actiune.
Eu nu sunt fan filme HD (chiar nu ma omor dupa asa ceva), acum am luat un film la nimereala si e la rezolutia 640 x 288. Deci, majoritatea filmelor nonHD pe la rezolutia asta bat. La astea ma refeream eu..
Oare cum sta in cazul in care rezolutia displayului e WVGA?
@Cint, ala mi se pare ca e HTC Diamond nu HTC Touch Dual.
@ratti dar tu uiti ca un display VGA are de 4 ori mai multi pixeli de colorat. Daca converteam filmul pt fiecare rezolutie, respectiv QVGA, QQVGA era clar ca functiona impecabil, cantitatea de procesare era mai mica
Am luat clipul asta pt ca avea o rezulutie cat de cat OK si scene cu multa actiune.
Eu nu sunt fan filme HD (chiar nu ma omor dupa asa ceva), acum am luat un film la nimereala si e la rezolutia 640 x 288. Deci, majoritatea filmelor nonHD pe la rezolutia asta bat. La astea ma refeream eu..
Oare cum sta in cazul in care rezolutia displayului e WVGA?
@Cint, ala mi se pare ca e HTC Diamond nu HTC Touch Dual.
MW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005
Windows CE
Da,Raoul,tie iti place sa bagi filmele asa cum sunt.Cat de "fluent"iti merg pe g900 se vede foarte clar din teste!
As fi curios,DSF,daca ai rula pe touch pro un film la o rezolutie de 4 ori mai mare ce rezultat ai scoate.Sau macar la 800/600 care e de 1,6 ori mai mare decat rez.nativa de pe touch pro.Redu din calitatea filmului ca sa-l scoti tot pe la 30 de mega dar fa-l la rezolutie 800/600.Astept rezultatul!
As fi curios,DSF,daca ai rula pe touch pro un film la o rezolutie de 4 ori mai mare ce rezultat ai scoate.Sau macar la 800/600 care e de 1,6 ori mai mare decat rez.nativa de pe touch pro.Redu din calitatea filmului ca sa-l scoti tot pe la 30 de mega dar fa-l la rezolutie 800/600.Astept rezultatul!
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
09 decembrie 2008, 10:29:56
Important e ca nu-mi sacadeaza,nu se blocheaza imaginea etc. Oricum n-o sa stau eu sa compresez la ele... Totusi,filmele sunt la o rezolutie mai mica decat displayul meu.
MW Addicted
1319 mesaje
din 08/08/2006
26 ianuarie 2009, 16:23:48
DSF 06-12-2008 17:09:00
Alecs, Hidralazina, puteti pune va rog si pt Raw Framebuffer?De asemenea as dori si pt Ati Imageon, Alecs. Mersi.
[/i]
ATI IMAGEON : 282%
Înapoi la PocketPC
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter