Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
On 04-12-2008 02:18:09, DSF wrote : @BigCall tu ai un scor mai bun decat al meu. Sigur ai pus la Smooth zoom 'on' si bifat Dither?
DSF am inceput sa fac testele inainte de a realiza ca ai deschis topicul Windows Mobile Video Benchmark. Testele le-am facut cu acele recomandari exceptand Smooth zoom care la mine era setat pe only 50 % Mea Culpa !!! ...asa ca le-am facut din nou si ..surpriza cu Smooth zoom setat la On rezultatele au fost putin mai bune .Cu exceptia optiunii de Qtv unde Dither e dezactivat de catre aplicatie automat Deci :
Postati si screenshot va rog. Daca nu aveti program pt captura imagine instalati Resco PhotoViewer (versiune trial disponibila) care vine cu Screen Capture (care e free).
05 decembrie 2008, 19:27:03 • actualizat 05 decembrie 2008, 19:34:01 (1 ori)
Am pus . Tu nu ne faci un test cu S200-le si eventual S730-ul? (daca vrei sa faci pentru ambele, posteaza rezultatele in mesaje distincte, 1 mesaj pt 1 tel)
Ii mai rog pe cei care au postat deja rezultatele sa mentioneze si ce ROM folosesc si daca se poate sa faca si testele pt. Raw Frame Buffer
@DSF imi era lene am facut acum, dar am marit bufferu de la 2400 la 4000 si am obtinut rezultate un pic (~2%mai bune). editez rezultatele scrise si pun screen-urile sau vrei numai cu setari implicite? (altceva nam modificat)
Doar cu setarile implicite ca asa testam pe toate deviceurile . Deci lasa 2400 la buffer. Si celelalte setari lasa-le asa cum sunt.
Scuze ca iar iti dau de lucru .. vreau sa fie la toate la fel (de aia si aceasi versiune de Coreplayer) si la urma fac o diagrama cu performanta pe DirectDraw, Raw Framebuffer si "Best option" dupa care vreau sa o trimit si la cateva situri de mobile news.
05 decembrie 2008, 22:59:18 • actualizat 05 decembrie 2008, 23:03:05 (1 ori)
la direct draw 69.5% prima oara 70.5% a 2a. cu 4000 buffer, 75%. asta o spun orientativ. revin daca pot acum, cu pozele si un tabelas care contine exact ce zici tu DSF, mam gandit la acelasi lucru mai devreme ) [edit]: diferentele cu 4000 sunt de 5% la toate
06 decembrie 2008, 13:17:35 • actualizat 07 decembrie 2008, 03:39:32 (1 ori)
Sters! Am postat putin cam in necunostinta de cauza... Am intampinat unele probleme in rularea clipului in cauza si m-am grabit sa trag concluzii! Edited by Mishulica at 06-12-2008, 18:21
omule,macar sa vedem pe unde se situeaza fiecare device in parte,in special astea noi,in caz ca vrea cineva sa cumpere sa stie la ce sa se astepte si sa aleaga ce e mai bun !
06 decembrie 2008, 14:39:00 • actualizat 06 decembrie 2008, 14:41:22 (1 ori)
un tabel cu performantele de pana acum(voi mai adauga cand o sa mai am date, si vreau sa pun numar pe coloana cu cea mai buna valoare a fiecarui device):
06 decembrie 2008, 17:09:00 • actualizat 06 decembrie 2008, 18:21:43 (1 ori)
Alecs, Hidralazina, puteti pune va rog si pt Raw Framebuffer? De asemenea as dori si pt Ati Imageon, Alecs. Mersi.
Diagramele ce vreau sa la fac vor contine: - best fit (pana la urma asa se uita omu la film, vrea pe tot ecranul): * direct draw * raw framebuffer * Best Score (aici se ia scorul cel mai bun de la fiecare, in cazul unora Qtv sau Ati Imageon)
- zoom 100% doar cu DirectDraw.
.. si vor fi adaugate in primul post din cele 2 topicuri.
06 decembrie 2008, 20:45:36 • actualizat 06 decembrie 2008, 20:47:44 (2 ori)
DSF,testul cu clipul din matrix nu este relevant in cazul ppc-urilor cu display 320/240.Intradevar un ppc cu rezolutie qvga se chinuie la greu sa ruleze un film la rezolutie vga.De ce spun asta?Am encodat clipul din matrix la rezolutie qvga si merge ca uns.Am obtinut un benchmark pe direct draw in jurul valorii de 170%.Clipul are aceleasi proprietati ca si cel in rezolutie vga(sensibil mai mari)si are un pic peste 30 de mega.
soryn.. da.. dar eu vreau sa scot in evidenta deviceurile care sunt capabile sa ruleze video fara sa mai te joci la parametrii, rezolutie. Copiezi direct de pe PC pe device. Pana acum, cel mai capabil pare Samsung Omnia. Mai astept teste.
.. si printre altele, vreau sa arat performanta de cacao (pe DirectDraw in special) a noilor deviceuri HTC. Adica sa le fac unpic de publicitate negativa pt. ca o merita din plin (mai ales dupa criticile aduse la performanta grafica htc tytn II acum o perioada, trebuia sa rezolve problema asta odata si pt totdeauna!).
De ce pe DriectDraw? Pentru ca sta la baza multor jocuri (2D) si nu numai