Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
telefonul tau care e sharp..ce treaba are pe topciul de motorola? sincerm cred ca e prob de soft, sau de un contact aiurea. nu ar trebui sa faca asa ceva. nu am avut sharp, dar m-am jucat pe ele, si nu am mai auzit asa ceva la nimeni. deci viziteaza un service, parerea mea.
nu bogdan am motorola v980..e nou telu si nu-mi explic de ce face figura asta cand il pun la incarcat.cred ca o sa merg la un service...
11 aprilie 2006, 18:43:19 • actualizat 11 aprilie 2006, 18:45:30 (1 ori)
bogdan_wrc 07-02-2006 17:42:23
am si eu 2 intrebari: am un Moto A925, si un Handsfree Moto. dar nu stiu cum se "pair". adica ce botun apas la Handfree ca sa fie gasit de telefon. meric mult. si a doua intrebare: ce soft sa folosesc ca sa folosesc GPS din telef?
il inchizi,si dupa aia apesi pe butonul ala cu telefonul de aprindere/stingere vreo 10 secunde pana apare ledul albastru aprins nonstop. dupa aia cauti cu telefonul la bluetooth si bagi parola 0000. asta e tot! enjoy it!!!
raoulandrei 06-03-2006 15:09:03
Am si eu pe acasa un "batran" T192 si nu-i mai tine bateria deloc.Nu pot sa voqbesc de pe el nici daca stau pana se incarca de tot si apoi raman cu el in priza Eu as vrea sa-l folosesc pt sms si voce,stie cineva ce e de facut?
Nush ce s-a intamplat,ce setari am facut pt wap dar am downloadat un 3gp de 8mega.e o parte din filmul Rezident Evil...si unii se plang cum sa downloadeze mai mult de 250kb... sper sa nu fiu of topic...era vorba de un v980
...care are v3...care este cel mai stabil flash&flex ...stiu cum sa instalez...dar ultima versiune e din ianuarie...pe care am gasit-o pe net ....ma refer la versiune de firmware neoficiala....gen monsterpack....cunoscatorii stiu ...cate versiuni am mai instalat pe un e398??!!...nici nu mai stiu...avea si i-tunes, camera video, flash disco...de curand am vazut si cu bara de jos transparenta
ma tenteaza sa imi schimb 6230-ul cu un motorola V3i.unii zic ca e slabut si ca in afara de design la care are un 10+, nu e nimic altceva de el. ma intereseaza daca careva din voi are si imi poate spune daca e multumit de el sau nu. ce nu imi place, din cat am butonat eu la el la un euro gsm , e meniul care mi se pare copilaresc si stupid, la grafica se merita 10 mil lei?
da man, asa e. tehnologia, dotarile sunt ceea ce conteaza.insa mai am si un nokia N70, care ma satisface din toate punctele de vedere, ma rog, aproape toate, insa acel telefon mi se pare simpatic. si sa nu uit ca am 6230 de 1 an jumate, in stare f buna.daca il mai tin, o sa il vand la bani de nimic.pacat de efortul depus initial.
avand in vedere ca ai si n70 ... poti sa de lipsesti de 6230.... in primu rand ca e mai frumos ca desing v3 ... si in al 2-lea rand pe 6230 nu iei mare lucru .. dar pe v3 o sa iei ceva cand il vinzi ... parerea mea e sa faci schimbu` .