Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Parerea mea: Utilizatorii de Motorala sunt sado-maso.Pt ca altfel nu-mi explic daca nu placerea,atunci indiferenta fata de neajunsurile unui meniu obscur,total ilogic,impotriva bunului simt si a ergonomiei.Ma si mir de pozitia fruntasa a producatorului. Totusi,ma bucur cand vad in topul CONNECT nokia,se,samsung. Nu sunt singurul care vede evidentele...
Dragul meu mcmmaster, discutiile de tip "fan boy" nu isi au locul in topicul asta. Nu stiu ce e logic si ilogic pentru tine la un meniu Motorola insa afla ca eu fiind un utilizator de Sagem(meniu pentru scolari) la o trecere pe un telefon Motorola nu m-am chinuit pana sa inteleg prea mult "meniul". Probabil sunt eu mai inteligent. Topul Connect pentru mine si pentru altii care se pricep cat de cat e ZERO BARAT! Asta pentru ca cei care fac astfel de topuri sunt influentati de unele "placeri" personale si iau in considerare(puncteaza) unele aspecte la un telefon pe care eu probabil nu o sa dau doi bani.(d-aia vechi)- (vezi camera video , infra rosu ,3G.. etc)
Asa ca pana a categorisi unii utilizatori de Moto pana la calificative de sado-maso eu zic ca mai este.
Mcmaster , frate tu ai plecat serios prin BALARII ! Pai cu poti tu sa jignesti in halul asta milioanele de useri Motorola -poate ai avut de-a face cu vreun SHTIFT de C115 sau stiu eu mai ce . -pai telu pe care l-am tinut eu cel mai mult = Moto A835 (vreo luna si ceva) era un tel de care pur si simplu m-am indragostit . . . Super misto ! -crede-ma am avut de-a face cam cu toate marcile de teluri , cel putin din Romania -cum poti zice asemenea enormitati despre creatorii lu' A1000 - un mega telefon !
Ce parere aveti despre moto e1000 din oferta connex 3G. Mie imi place enorm si cred ca o sa.mi iau. Are 2 difuzoare stereo, ecran mare cu 260mii d culori, card de memorie 64 ori 128 Mb inclus, c camere pt 3G de 1,2 mpx, cablu date cu cd inclus. Necodat etc. E cool
Va rog sa-mi spune-ti, URGENT, un site de pe care se poate descarca softul pentru conectarea unui motorola v220 la PC si driverul pentru acesta.Am numai cablul pt. conexiune. Vreau sa descarc pozele de pe telefon. Multumesc
am văzut undeva in topic pe cineva interesat de un program pentru a face curătenie in telefon.am văzut si o adresa.dacă a reusit ceva il rog sa posteze rezultatul.si puteti încerca si aici: www.DEbrander.de Doar ca trebuie făcut cont....
Am un a835 cand dau pe camera zice memory used 100% dar eu nu am nici macar o poza pe el so mai poate face ceva?e adevarat ca unele tel.motorola se incarca cu displayul stins?