Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
O parere:Eu unu daca as lua un alt tel. in locul tau,nu as lua v3i..sunt destul de "stricacioase" ca sa zic asa,prea sensibile,ceea ce la nokia mai greu gasesti asa.La primul soc mai violent s-ar putea sa ai parte de surprize...destul de costisitoare.De preferat telefoanele dintr-o bucata.Da e numia o parere .
mersi de parere, ai dreptate. insa nu am avut pana acum tel cu clapeta.si ma tenteaza, clar si recunosc, in superficialitatea mea, un telefon cu aspect interesant si atragator.
Astazi mi-am cumparat un Motorola A835.El ie adus din italia,deci cei de la Orange nu au setarile,poate sa ma ajute cineva cu setarile,va rog foarte mult.Astept pm.
...care are v3...care este cel mai stabil flash&flex ...stiu cum sa instalez...dar ultima versiune e din ianuarie...pe care am gasit-o pe net ....ma refer la versiune de firmware neoficiala....gen monsterpack....cunoscatorii stiu ...cate versiuni am mai instalat pe un e398??!!...nici nu mai stiu...avea si i-tunes, camera video, flash disco...de curand am vazut si cu bara de jos transparenta
...deci pt v3...mersi
Esti primul(pe forumul asta) care il vad ca vorbeste de E398,flex&flash, monsterpack etc. Si eu le schimb(monsterpack-urile) ca pe ciorapi, a devenit o obsesie, apar tot timpul mai noi si mai bune. pt. v3 habar nu am dar tot pe 'motomodders' ar trebui sa gasesti daca nu ai incercat deja. bafta !!
am aflat un lucru nou astazi(nu prea am eu treaba cu motorola): culoarea la v3 conteaza! toate filmeaza in afara de cel gri. pe gsmarena nu scrie ca ar filma...
ce nu inteleg eu legat de telefoanele motorola e urmatorul aspect: la vodafone, motorola v3x, cel 3G si cu camera de 2 Mp e la 370USD la liber si 250USD la abonament 3G, parca.Nu sunt sigur ca asta e pretul exact
Daca il iei la liber din de exemplu ziarul "piata de la A la Z", mai toti il ofera la 8 mil ROL. Deci pana la urma nu se merita sa il iei de la voda, subventionat, de vreme ce valoarea lui pe piata asta e. caci daca te gandesti sa il cumperi de la voda, in 6 luni valoarea ajunge la jumatate si nu ti se mai merita sa il vinzi. Oricum iesi in pierdere, insa o scadere de 50% in f putin timp, nu se asteapta nimeni
Inseamna ca: fie la voda e f f f scump, fie anunturile sunt false (fapt prea putin probabil, pt ca sunt multi care le vand aduse din afara, noi, sigilate, in cutii.Si mai ales necodate).
ceva imi scapa oare mie?
eu vreau sa iau un v3i. Acum e 9 mil la liber la orange daca si cu modelu asta se intampla la fel. vezi cazul si al lui v3.Care la orange e acum 3,5 mil si la liber 4,5 mil.Diferenta f mica intre cele doua preturi.
v3: 4,5-5 mil v3i: 5,5-6 mil v3x: 7,5-8 mil toate in cutie sigilate! vreau sa imi iau un v3 sau v3i (la v3x nu cred ca ajung) so ma intereseaza daca este cineva de aici cu aceste modele de motorola! poti face satari MMS/wap pe telefon? merg aplicatii java cu apn wap?(in special mig33 si opera mini)
Daca tot trei un v3 eu iti recomand v3i pt ca are si card de memorie si altele in plus. Opera mini merge bine cu apn wap dar mig33 doar cu apn internet.