Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Dependenta de telefoane
2 097 vizualizări
183 răspunsuri
Linkuri topic "Dependenta de telefoane"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Luver
146 mesaje
din 16/02/2006
Nokia6230
Eu unul cred ca as fi dependent de telefon daca nu as munci.Dar cum sunt angajat spre binele meu nu prea am timp sa butonez.Pina acum e doar o pasiune;trebuie sa recunosc intradevar ca erte cam mare
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
io decand mi-am pus net am cam lasat telu. A trecut cam juma de luna si tot am cam 4mb din 10 mb deci... Faza e ca am luat-o cu netu acum si asta chiar m-a afectat...
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
Opera Minibruno 10-05-2006 08:17:47
si io mai am obiceiul sa stau cu telu in mana cand mananc
)
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
Nokia3510i
Si eu sunt la fel.Cand mananc tin lingura/furculita in mana dreapta iar telefonu in mana stanga.Ce sa mai,sunt Napoleon in persoana,fac 2 lucruri deodata.Chiar imi place forumu asta,sa-i dea Dumnezeu sanatate lu nea' DSF
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Mini
nu stiu, dar prea depind de telefonul asta..si vreau sa schimb acest lucru.. daca ma despart de prietena cred ca renunt la telefon..
e aiurea, intr-o zi vorbesc ~1ora la tel, vreo 3-4 ore pe wap.. e mult prea mult, sunt multe alte lucruri mai importante/interesante..
deci, poate imi suspend abonamentul vro' luna sa ma 'calmez'. faza aiurea e ca am wap-ul activ si pe prepay
e aiurea, intr-o zi vorbesc ~1ora la tel, vreo 3-4 ore pe wap.. e mult prea mult, sunt multe alte lucruri mai importante/interesante..
deci, poate imi suspend abonamentul vro' luna sa ma 'calmez'. faza aiurea e ca am wap-ul activ si pe prepay
MW Addicted
1759 mesaje
din 28/06/2005
27 iunie 2006, 02:42:28
Mda, si eu raman in continuare dependende de telefoane si de wap unlimited, cu toate ca sunt ultimele mele minute pe MobileWave, totusi in continuare voi sta ore intregi cu telefonul in mana, la fel si la PC. De altfel nici nu doresc sa ma las de wap vreodata.
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
01 februarie 2007, 02:54:23
Oare care sunt efectele dependentei pe termen lung ? Ca eu sunt din ce in ce mai dependent.
MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
Opera Mini
cica o sa avem mari probleme cu vederea din cauza display-urilor! 
eu stau cel putin 3 ore pe wap in special pe MW!

MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
Symbian
creca mai bine stai cu telu in mana, decat sa stai in fata Pc-ului 3 h...
Cei drept, cam toti suntem dependenti...
Cei drept, cam toti suntem dependenti...
Opera Mini
Ai dreptate...monitorul afecteaza mai mult vederea...un lucru e sigur, telefoane creeaza cu adevarat dependenta
in special daca ai wap pe ele
in special daca ai wap pe ele
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
Windows CE
Hmm, nasol de mine atunci ca stau si la calculator si la telefon mult.
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
01 februarie 2007, 11:43:51
the-sharkk 01-02-2007 07:00:51
cica o sa avem mari probleme cu vederea din cauza display-urilor! 

un monitor pc nu cred ca afecteaza atat de mult vederea ca ecranul telefonului.
MW Addicted
2741 mesaje
din 19/04/2006
Symbian
si Pc.ul afecteaza rau.Mai ales ecranele Lcd.Am stat o jumate de ora in fata unuia si dupa aia am vazut in ceata.Si era de 8mil.E clar ca afecteaza si telu si Pc.ul,dar ce sa faci?E ca si fumatul.Sti ca iti face rau,da zici,dao draqu de viata si tragi o tigara.Asa e si cu wapu
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Mie mi se pare grav ceea ce pe întâmplă cu mine si cu timpul pe care îl pierd chiorându-mă ziua si noaptea pe display-ul telefonului...încep sa-mi dau seama ca din cele 7 zile ale unei săptămâni cam 2 zile le petrec cu telefonul in mână ....ba chiar cred ca depășesc 48 de ore /săptămână.dimineața primul lucru pe care îl fac e sa iau tel in mână, ziua nu mă despart de el, seara ultimul lucru pe care îl fac e sa stau pe forum sau sa caut alte si alte aplicații pentru telefon.-si uite așa in fiecare zi.De câteva ori chiar am ajuns sa fac un fel de bătături la încheieturile degetelor, din cauza ca partea din spate a carcasei de C600 are marginile ascuțite .Pur si simplu mă dureau degetele!Nu e bine cu ceea ce pe întâmplă ..-atunci când nu faci totul cu măsură ai mult de pierdut..deocamdată ne amăgim cu clipele petrecute butonand tastele mici ale telefoanelor...
MW Addicted
1519 mesaje
din 17/09/2005
23 aprecieri
Opera Mini
@optyqus stai liniștit că mai sunt și alții ca tine!
Ce ai zis în postul tău... parcă m-ai descris pe mine!
Doar că eu petrec muuult mai mult timp cu telefonul în mâna!
Ce ai zis în postul tău... parcă m-ai descris pe mine!
Doar că eu petrec muuult mai mult timp cu telefonul în mâna!
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter