Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Dependenta de telefoane
2 097 vizualizări
183 răspunsuri
Linkuri topic "Dependenta de telefoane"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Windows CE
putem zice ca cu n ani in urma cand wapul abia aparuse,erai dependent de telefon mai ales sa-l personalizezi cu programe,jocuri,theme.Cu cat telefoanele avansau cu n optiuni noi cu atat facei pe dracu'n patru sa fi in top.Sa te lauzi cu ultimul model pe site-uriile wap era o necesitate.Acum vorbind de prezent softuriile de navigare mai impresioneaza si desigur systemul Windows Mobile.In rest rutina zilnica pe wap si viata de zi cu zi.Prima parte ma descrie pe mine(un user de 6-7 pe wap) cat si ultima parte
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
09 mai 2009, 17:34:56
Eu niciodata nu am intrat cu un telefon performant (la vremea sa) pe wap. Prima data am intrat cu un Siemens A55, prin CSD, pe vremea cand se dadeau alea 7 zile de WAP gratuite pe an. Apoi urmatorul meu telefon a fost Nokia 5200 iar prezentul e Sony Ericsson W880i (culmea ironiei: cu 5200 intram cu EDGE iar cu w880i intru cu GPRS).
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Windows CE
Eu am intrat prima data cu un 6230 pe urma o perioada de cativa ani am avut doua telefoane 3220(care merge inca bine mersi) si 6600(care a ajuns jucarie la copii dupa ce s-a uzat tastele si lenea a fost mare sa ma duc la service).Bine mai intram si cu alte modele dar temporar.Si acum cu spv c100.Deci nu ma pot lauda cu cine stie ce telefoane sau un numar de zeci de terminale la activ nu am navigat niciodata de pe un S.E sau Samsung
MW Addicted
2713 mesaje
din 07/02/2006
8 aprecieri
09 mai 2009, 22:40:32
a fost o dependenta pt mine pot sa spun, ami doream un telefon symbian sau un tel cu windows mobile, dar nu a fost sa fie sami cumpar,dar a fost o dependenta....
Înapoi la Free zone
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter