Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Important!!!,O metoda de a scapa de,"dependenta de telefon:Mergeti la munca ....exemplu: eu pana acum 5 zile stateam in medie in jur de 10 ore pe zi pe wap,acum ca m-Am angajat, media e de de cel mult o ora....
Am facut bine ca am redeschis discutia,pe cat se pare aveti multe de spus...aseara am fost undeva la țară la onomastica unui prieten si a trebuit sa raman peste noapte..si sa vezi fază:avea semnal intr-un singur loc,undeva intr-un colt de cameră daca tineai telefonul deasupra capului.De-asta era si amenajata acolo o etajera,'pt mobile'.Din cand in cand ma duceam la telefon,ma chinuiam sa prind 2 linii la semnal si intram pe forum sa vad latest topics...nici la un ospăț,la o petrecere nu rezist sa nu butonez telul !
eu am inceput sa ma abtin sa intru pe wap! Mai ales la scoala unde e mai sa stai cu colegii/colegele decat pe wap, + ca de o saptamana ne-a bagat radio in scoala!
pentru a pune capac situației,au ieșit telefoanele din seria N:dacă înainte mai respira telu,acu'dacă nu sunt pe wap,îmi dărîm urechile ,+că mw-ul e în sînge;eu sunt fară speranțe,un caz disperat!!!
O sa se faca a spital o sectie "dependenti de telefoane" Doar cand eram la tara stateam pe WAP aproape non-stop , dar acum doar sa vorbesc la el si sa trimit mesaje
pentru a pune capac situației,au ieșit telefoanele din seria N:dacă înainte mai respira telu,acu'dacă nu sunt pe wap,îmi dărîm urechile ,+că mw-ul e în sînge;eu sunt fară speranțe,un caz disperat!!!
eu ma declar dependent de mobilewave pana la moarte! La un moment dat o sa o las mai moale! Dar nu voi renunța niciodata!