Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nokia N96
4 423 vizualizări
220 răspunsuri
Linkuri topic "Nokia N96"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Symbian
parerea mea îi ca nu merita bani astea. N81 era mai tapan
Symbian
eu acum tot de pe n81 tst n96 il tin pt gps muzica filme
restu n81 e mai zdravan
poi cand dau slideul in sus la n96 mi.e ca sare slidul
restu n81 e mai zdravan
poi cand dau slideul in sus la n96 mi.e ca sare slidul
Symbian
ati dai seama ce urat facea de mam apucat sa-l desfac bucati.antradevar pe post de gps cu sygic merge brici filme,muzica...
Symbian
numa ca se misca cam greu in meniu desi vad ca incepe o inbunatatire cu noua versiune....
Symbian
or spus ca trebuie formatate ambele memori dupa update si se misca mai repede.dar sa formatez tot am prea mult de lucru la urma,asa ca îl las asa,nui chiar asa lent duar la început cand îl aprind
Symbian
eh nu il formatez ca mi.e lene de instalat dupa
Symbian
merge la cineva canale tv? In romania ma refer... / exkyler sau cum ai nikul in italia iti merge sa te uiti la tv si daca nu ai cartela in tel?
27 decembrie 2008, 21:02:06 • actualizat 27 decembrie 2008, 21:03:58 (1 ori)
In italia fara cartela nam ancercat,dar merge cu toate cartelele indiferent de operator.acum nupot sa Incerc ca mis In franta,si aici nu merge deloc.
Symbian
app my nokia ala ce e?
Symbian
mi se pare mie sau de la ultimul update se duce mai repede bateria?
Symbian
da se duce mai repede
Symbian
poi in 2 zile bateria e gata fara sa umblu pe el. Mah da my nokia pt ce e? Ca in romania nu e disponibil
Symbian
Ii un serviciu ce trimite sms-uri.mie mior trimis ca daca tin apasat tasta # intra pe silent.si In ficare zi trimite cate o shmecherie dinasta .oricum Ii aiurea
Symbian
Ma intreb daca problema la sina slide-ului e izolata. Cu siguranta nu mi-as achizitiona un telefon ce-mi da senzatia ca se dezmembreaza.
Symbian
nu-i izolat,toate fac asa
Înapoi la Symbian S60
Topicuri similare
›
ionutblondw
acum 10 ani
463
516 123 vizualizări
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter