Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
mda se pare ca cei de la nokia au venit cu un sistem foarte bine securiza adica os9.3 am incercat sa imi sparg securitatea dar nu am reusit.am incercat toate metodele deci singura metoda a ramas semnarea pt imei sa vad ce va iesh dupa ce fac rost de key si cert. P.s. Garminul v4 nu merge pe n96 doar v5
miam luat si io n96 de vreo saptamana,dar am ramas dezamagit de camera,ai sub n 95.iam tras si ultima versiune de soft,dar tot asa.ati mai facut careva update de soft?eu am avut putine probleme,la jumate so oprit si mio dat o eroare si o trebuit sa scot bateria,am scoso am bagato la loc si am dat retry si mers an continuare.am tras o sperietura,dar dupaia mio zis un prieten ca asa fac tuate n96 la update
mah tu te auzi ce vb? Parerea mea e ca nu ai n96. Update inca nu este dispoibil.prima versiune e v11 parca ... Nu am telu la me sa verific... Si cat despre poze nu e diferentza. Testat intre n95 8gb si n96. N96 are un avantaj cu flashul de la camera e mai puternic
03 noiembrie 2008, 23:34:42 • actualizat 03 noiembrie 2008, 23:40:09 (1 ori)
Astia baga dual core in toate prostiile ... telefon dual core ... pana la urma o sa avem blender dual core, cuptor cu microunde dual core, televizor dual core si soacra quad core ) misto telu imi place, mai ales ca are receiver dvb h... dar totusi scump doamna scump...