vezi in meniul telefonului la tools .... sau nu mai stiu exact unde gasesti aplicatia cu care poti face update ota
Latter Edit :
am revenit si cu un link unde gasesti mai multe informatii despre treaba asta http://thenokiablog.com/2008/12/08/nokia-n96-ota-firmware-update-walkthrough/
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Pentru mai multe detalii click aici. Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Nokia N96
4 423 vizualizări
220 răspunsuri
Linkuri topic "Nokia N96"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
16 decembrie 2008, 23:44:33 • actualizat 16 decembrie 2008, 23:51:01 (1 ori)
Symbian
apesi *#0000# si dai optiuni si ai acolo verifica update.am descarcat cu apn internet,dar are duar 2,5-6mb si nu pierzi nimic din memoria interna.versiunea asta parca se misca mai repede prin meniu si mai ales la galeria foto si rami am 47mb fata de 42
Symbian
am dat si eu update 10min a durat prin wriless
Symbian
foarte comoda optiunea asta ota.si rapida si fara pc si fara riscuri ca se opreste în timpul uploadului.bravo nokia
Symbian
updateul a avut 2.5mb la mine
dap e foarte buna...
dap e foarte buna...
Symbiancopilu_atomic 17-12-2008 14:54:04
dap e foarte buna...
Symbiancopilu_atomic 17-12-2008 14:54:04
dap e foarte buna...
Symbian
dap din prima. Defapt din a doua prima data mi.a dat sistem update error ca nu se putea conecta la server apoi mi.a mers. Telu meu e debranduit
are si lb romana
are si lb romana
Symbian
pai si almeu îi debranduit dar no mers pana nu am instalat fisieru dela 3.
MW Addicted
848 mesaje
din 15/08/2006
20 decembrie 2008, 10:06:58
ieri am tinut si eu in mana un n96 pt prima data.sincer,mi a placut,arata mult mai bn decat in poze!mi se pare mie sau display ul e mai mare decat la n95 8GB?parca-i htc
Symbian
azi lam deschis si iam reparat sl sina la sanie ca deja avea joc prea mare si am îndoito putin acum e beton.si ca tot lam facut bucati am luat si adezivu de sub pad.acum nici nu mai scartie.merge mai fain ca unu nou
Symbian
Wow! Eu n-as avea curaj sa desfac un telefon atat de nou si de scump!
)
)
Symbianexkyler 20-12-2008 13:03:10
azi lam deschis si iam reparat sl sina la sanie ca deja avea joc prea mare si am îndoito putin acum e beton.si ca tot lam facut bucati am luat si adezivu de sub pad.acum nici nu mai scartie.merge mai fain ca unu nou
Symbian
desfaci cele 6 suruburi din spate dela baterie si (si cele 4 dela slide nu neaparat dar cam blocheaza partea de jos în tastiera jos)si ramai cu partea de sus an mana.vezi ca sina din stanga partea de sus ai de fier eu am batut coltu si la strambat ca nam avut surubelnita asa subtire.daca ai surubelnita desfaci sina stanga si o strambi cu patentu
Symbian
cred ca astia de la nokia au probl.cu capul de fac asemenea tel la asemenea preturi
Înapoi la Symbian S60
Topicuri similare
›
ionutblondw
acum 10 ani
463
516 123 vizualizări
cine e aici?
MW pe Facebook
MW pe Twitter