Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.
Intrebarile de securitate se raresc daca din Application manager vei setta la acea aplicatie/Ask firs time. inseamna ca te va intreba odata Ori-cum fara aceste permisiunui nu va merge conectarea, citirea/modificarea folderekor, scrierea/salvarea fisierelor cu ajutorul aplicatiilor java. Daca nu ar fi aceste permisiuni telefonul ar fi vulnerabil. Unde ai citit tutorialul?
Am gasit intre timp o alta descriere. Aici : http://www.ownmobiles.com/remove-java-restrictions-tutorial-application-nokia-s60v3 Dar teoretic ar trebui sa ai acele optiuni la Application manager, dai scroll pe acel java aps ce vrei sa settezi, si click pe el. Ar trebui sa apara 2 posibilitati: Open Detail Dai click pe Open si ar trebui sa apara meniul de permisii java. Daca nu apare acest meniu poate fi din cauza ca telul tau ori a patit ceva modificari de software, ori asa a fost cumparat de la un Operator de telefonie(magazin) cu sfw limitat de acel provider. Un schimb de sfw ar rezolva situatia, un update sfw nu.
10 septembrie 2011, 01:52:10 • actualizat 10 septembrie 2011, 01:58:49 (1 ori)
gridion 30-08-2011 05:06:20
cine ma poate ajuta si pe mine..am o problema cu telefonul meu xperia x 10i mini...il am de 1 an si acu mi se inchide singur si nu se mai aprinde...e ca un fel de restart ..se aprinde si imi apare doar logo de aprindere sony ericsson si se stinge si iar se aprinde si tot asa...ma poate ajuta cineva?
Dap...s-a busit softul(nu mai incarca rom-ul.Cauta update service de la sony ericsson si scoate bateria la tel,minim 15 secunde,acum aprinzi programul din pc(soni ericsson update service), introduci bateria,tii apasata tasta back(cel putin asa se face la x8)si aprinzi telu.Acum,ar trebui sa poti vedea telefonul pe pc,dai update si asa ai reparat telefonul!!!
oameni buni, ma chinui de 2ore sa imi setez ceasul la masina am avut probleme cu bateria acum cateva zile si sa resetat ceasul! am cautat pe google,am gasit ceva dar nu se intampla nimic dau de chestia aia,in stanga si in dreapta => nimic, nici un rezultat! Ce naibi are Cine stie cum setez ora ? Daca locuiti in B vin personal ca m-a taiat apele de nervii